разход 316i 95g.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
Някой да има евтин бензин по този повод ?:)
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Re: zdr
vld написа:Моя компакт дава 7.5-8 извън града с средна скорост 140км/ч като на моменти се ускорява до 200![]()
Веднъж го пробвах да го карам постоянно с 120 и пак изхарчи 7.5 и от тогава не се и опитвам да го карам така.
Градско под 10.5 никога не е падал![]()
та такива с купета и седани като кажат 9 градско и направо са ми много смешни .А компота е по лек с близо 100кг.
Ти си смешен бате........

Ай съобразявай се к'ви ги пишеш, А
Теб к'во та боли моята кола колко харчи
Ма нямам намерения да влизам в спорове или да убеждавам някого за к'вото и да било
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
carmanf1 написа:vld написа:Моя компакт дава 7.5-8 извън града с средна скорост 140км/ч като на моменти се ускорява до 200![]()
Веднъж го пробвах да го карам постоянно с 120 и пак изхарчи 7.5 и от тогава не се и опитвам да го карам така.
Градско под 10.5 никога не е падал![]()
та такива с купета и седани като кажат 9 градско и направо са ми много смешни .А компота е по лек с близо 100кг.
Ти си смешен бате........![]()
Ай съобразявай се к'ви ги пишеш, А
Теб к'во та боли моята кола колко харчи
Ма нямам намерения да влизам в спорове или да убеждавам някого за к'вото и да било
Какво да се съобразявам бе

Я ти чети по внимателно става дума за градско в София. то е ясно че в Пловдив може да даде по малко щото няма задръстване и не е толкова голям трафика

Ако пак не вярваш идваш тука пълниме я до горе и я засичаме ако даде 9 щи напълня резервоара до горе и те пращам по живо здраво да си ходиш

Няма такъв филм тук имаш всеки божи ден минимум 30-40 минути работа на мотора на едно място за средно изминати от 5 до 10 километра.
А някои хора злупотребяват с това.
градското го броят като карат нощем или само по околовръстното.
Така че да за софия 9 на сто е смешен разход и се чува предимно когато някой иска да си продаде колата

Айде със здраве

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
абе да спрем спора явно има пенсионери в тоя форум
осъзнайте се ве тва е BMW под лютеницата е мъчение за мотора ше ви са зацапат свещите
мачкайте колкото държи и тва е па разхода ко ви пука карате BMW се пак 

- GUFF
- кандидат ентусиаст
-
vld написа:carmanf1 написа:vld написа:Моя компакт дава ......та такива с купета и седани като кажат 9 градско и направо са ми много смешни .А компота е по лек с близо 100кг.
Ти си смешен бате........![]()
Ай съ.....
Какво да се съобразявам бе![]()
Я ти чети по внимателно става дума за градско в София. то е ясно че в Пловдив ..........
Така че да за софия 9 на сто е смешен разход и се чува предимно когато някой иска да си продаде колата![]()
Айде със здраве
@vld - аз пък никаде в темата на колегата неразбрах че става вапрос за София

@ всички останали - две еднакви коли, в привидно еднакво състояние 100% горят различно, дори на една кола 2-ма души ще изкарат различен разход...така че тия теми са толкова безмислени че повече няма накаде...и се чудя кво се палите.
А разхода си го пише в мануела на колата/модела

На всички пожелавам със здраве и по-малко спорове и обиди, и повече факти!! Нека поддържаме добрият тон

- avox76
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '95, 320i, Touring
Аз градското вече го деля на два типа:
- делничен ден - 12-13/100
- празничен ден - 9-10 /100 (прилично каране
)
Честно казано в задръстването през което минавам всеки ден (от моста Чавдар до Руски паметник) са около 4 км., обаче имам 30-40 минути престой. Е при това положение няма кола, която да харчи под 10/100, освен тези дето моторите са им по 800 кубика.
- делничен ден - 12-13/100
- празничен ден - 9-10 /100 (прилично каране

Честно казано в задръстването през което минавам всеки ден (от моста Чавдар до Руски паметник) са около 4 км., обаче имам 30-40 минути престой. Е при това положение няма кола, която да харчи под 10/100, освен тези дето моторите са им по 800 кубика.

- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
При мене разхода : като светне лампата слагам 20лв демек 10 л. засичам до следващо светване веднага точно 98км демек малко повчеко от 10л градско
318-94г

- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Georgatoss написа:При мене разхода : като светне лампата слагам 20лв демек 10 л. засичам до следващо светване веднага точно 98км демек малко повчеко от 10л градско![]()
318-94г
А на десните завой по-бързо светва, повече леви завой по-голяма икономия

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Не ми достигат тубите а почва да прелива резервоара щото днес навъртях 200км градско и тогава най много връща
Та помагайте с тубите за зимата

Та помагайте с тубите за зимата

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
carmanf1 написа:Лятото :
Градско - 9
Извънградско при 90км/ч - 5л /100км, доста пенсионерската...
Извънградско при ~140км/ч - 7л /100км
Зимата :
Градско - 10

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2