анкетка за jamie
Модератор: bum_bum
72 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
mafia написа:Вие усещате ли кво правите - тая космата баница "Чиче Изтривалката" е от тоя тип извратени депресирани копелета дето му е кеф да дразни и тва му е смисъла на живота![]()
Тоя е като ексхибиционистите (може пък тва да му е тайното хоби - само трябва да смени кожуха от 2-рата световна , с престилка от колхоза) ходи по пишунка нощно време в парка (в случая май е атрофирал клитор) изкача пред хората и си я вади , те се стряскат , вгадяват , викат и го псуват - а него тва все повече го възбужда
![]()
Ей такъв изверг е "Чиче Изтривалката" , няма да се очудя ако на всичко тва дето го храниме и му одбръщаме внимание той да маа тъпанарки на Правец 16 отсреща
![]()
Вместо да пишеш такива сложни за четене и разбиране мнения и да пускаш теми: снимки на бързи бмв-та, снимки на грозни бмв-та, снимки на хубави бмв-та вземи напиши нещо полезно и лесно за разбиране да ти кажем евала или пък помогни на някой с технически проблем? Или то не е като да пишем глупости?
Нищо лично ама най-лесно е да оплюем нещо което не разбираме нали, а статиите ако ги прочетеш наистина са пълни с неточности!
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
Искаш точно технически статии
взимаш си Аутобилд и четеш
Тва е вестник , в който между другото се пише за коли , а не основно
Кажи ми друг вестник (не тясно специализиран за автомобили) който издава подобни статии
Другото - покажи ми фрапиращите грешки с които съм подразнил твоето разбиране и това на "Чиче Изтривалката"
Да казвам "Чиче Изтривалката" и ще продължавам да си го храна щото ми е противен , гнусен и досаден
П.П. - за помоща
аз карам БМВ и се кефа на марката , а не съм с черно под ноктите монтьор , който да разбира от всичко и да побългарява ремонтите по колата си
Искаш помощ и полезни съвети - е мога да ти кажа аз от къде получавам моите
Дару Кар - стига ли ти информацията 

Тва е вестник , в който между другото се пише за коли , а не основно

Другото - покажи ми фрапиращите грешки с които съм подразнил твоето разбиране и това на "Чиче Изтривалката"

Да казвам "Чиче Изтривалката" и ще продължавам да си го храна щото ми е противен , гнусен и досаден

П.П. - за помоща

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

mafia написа:П.П. - за помощааз карам БМВ и се кефа на марката , а не съм с черно под ноктите монтьор , който да разбира от всичко и да побългарява ремонтите по колата си
Аве вие го обърнахте тоя форум на "Мистър БМВ". Кой бил красив, кой бил богат

Мафчо, като си писал в подфорума Тунинг какво очакваш, да ти се включи некой костюмар да ти каже евала ли? Това, че ти си караш в колата в ДаруКар требе да те прати да пишеш в страхотни истории, ма не и в тунинга.
В тоя форум имаше, а и заради хора като Николай - има хора, които ги интересува нещо истинско, а не статии от жената днес.
Ауууууу-то Билд ако е техническо спирание

П.С. Дай една твоя снимка да видим колко си убав, че толков плюеш по Джамито - редно е

Виж сега - BMW е кола , която е правена от разбиращи хора , което предполагам сам знаеш
Личното ми мнение , като любител на марката е - предпочитам да дам повече пари и да знам , че колата ми е направена качествено , а не да я дам на "Чиче Изтривалката" да си играе с флекса върху нея и да тренира прочетеното в някой сайт в нета на принципа "пробвам - става , пробвам - не става"
И за да не съм голословен - ето едно чудо на инженерната мисъл на "Чиче Изтривалката" , как от Корола (на която предполагам си фен) да сътворим истински кенеф
На друг твой въпрос - темата не съм я пуснал за да искам коментарите на някой (пример - Тунинг Форума - там темата е в подфорум в който могат да пишат само VIP потребители - таа защо ли там темата не е насрана) По простата причина , че хора като "Чиче Изтривалката" нямат работа там
А за моята снимка - сам не искаш да правим темата в тип "Mr BMW форум" , още повече , че е тясно специализирана за изгонването на една долна , крива космата подлога с кодово название "Чиче Изтривалката"
Но ако толкова много държиш ще си сложа и моя
Макарче нямам желание да удостоявам с повече внимание тоя грозен онанист и да му правя кеф като задълбавам все повече спора с допълнителни фактори 

И за да не съм голословен - ето едно чудо на инженерната мисъл на "Чиче Изтривалката" , как от Корола (на която предполагам си фен) да сътворим истински кенеф

На друг твой въпрос - темата не съм я пуснал за да искам коментарите на някой (пример - Тунинг Форума - там темата е в подфорум в който могат да пишат само VIP потребители - таа защо ли там темата не е насрана) По простата причина , че хора като "Чиче Изтривалката" нямат работа там

А за моята снимка - сам не искаш да правим темата в тип "Mr BMW форум" , още повече , че е тясно специализирана за изгонването на една долна , крива космата подлога с кодово название "Чиче Изтривалката"

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

Хм, по-нови снимки значи ?
След верижна катастрофа с 5 коли повечето изглеждат по-зле.
Вместо да ида в Дару (или в моя случай ТМ АУТО) предпочетох да експериментирам.
Ето така:
Капака (както и всички ламарини) си е същия, че и кит не му е слаган дори. При все това не съм доволен от качеството на боядисване, ще се пребоядиса наново.
Останалите снимки на модификации са тук:
http://www.ae86bg.org/
Смятам че съм достатъчно кадърен да си направя колата по-добре от заводска, също така смятам че не е нужно да давам всичките си пари за целта. Понякога ми се струва че някой очаква "евала" защото е похарчил куп пари. Евала давам за резултати, ако са постигнати с по-малки суми - за мен изглежда по-добре така.
Ако някой се гордее с лепенките като Спарко, Греди, Апекси - аз пък предпочитам да не ги лепя а да използвам продуктите. Мисля че там е разликата.
Ето така:

Капака (както и всички ламарини) си е същия, че и кит не му е слаган дори. При все това не съм доволен от качеството на боядисване, ще се пребоядиса наново.
Смятам че съм достатъчно кадърен да си направя колата по-добре от заводска, също така смятам че не е нужно да давам всичките си пари за целта. Понякога ми се струва че някой очаква "евала" защото е похарчил куп пари. Евала давам за резултати, ако са постигнати с по-малки суми - за мен изглежда по-добре така.
Ако някой се гордее с лепенките като Спарко, Греди, Апекси - аз пък предпочитам да не ги лепя а да използвам продуктите. Мисля че там е разликата.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Diablo написа:ludiagsm написа:Diablo написа:Темата е така поставена - тези на които Джейми е помогнал, срещу тези дето не го познават. Предвид средностатистическия юзър в тоя "форум" то и господ бог нема място след такава анкета тук.
с какво е помогнал би ли уто4нил ?
Да кажем, че на доста повече от колкото ти си помогнал и то доста безвъзмездно. Въпроса е глупав луд, сори.
Като си почнал да хвърляш по друг камъни, коректно е да обясниш и ти що беше изскочил от перформанса и т.н...
Истината е, че в този форум можете само да се учите от Джейми. Той да вземе нещо от тук, ще е най - много от секция "Продава".
Заяждането ... едно време в даскалото кат дърпахме косите на момичетата и те ходеха при даскалката и викаха "Другаркоооооо.....".
мен ме изгониха от перформанса за6тото влизах скрит , но пък след като продължих да си тунинговам колата помолих отново да ме пуснат да 4ета и пиша там, направиха анкета и ме пуснаха , само4е не съм се присмивал на никой от тунинг проектите който са споделени там за разлика от косматко който го изритаха бързо бързо:)
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
jamie написа:Хм, по-нови снимки значи ?
Ето така:
е и кво напраи с тая кола дрифтиш ли драг ли V-max ли ,или се бегаш по светофарите или забиваш мацки с нея ,офффф как не се сетихх бее ти возиш абитуриети по баловете ахахах,ама тия най-мургавите дет 4ак синеят мангава ту ,а пък тия по-белите цигани са гъзари и ги возят с каруци:)

Последна промяна ludiagsm на 26 Май 2007, 22:45, променена общо 1 път
mafia написа:Искаш точно технически статиивзимаш си Аутобилд и четеш
![]()
Тва е вестник , в който между другото се пише за коли , а не основноКажи ми друг вестник (не тясно специализиран за автомобили) който издава подобни статии
![]()
Другото - покажи ми фрапиращите грешки с които съм подразнил твоето разбиране и това на "Чиче Изтривалката"![]()
Да казвам "Чиче Изтривалката" и ще продължавам да си го храна щото ми е противен , гнусен и досаден![]()
![]()
П.П. - за помощааз карам БМВ и се кефа на марката , а не съм с черно под ноктите монтьор , който да разбира от всичко и да побългарява ремонтите по колата си
Пич, никой не ти говори за вестника, в който пишеш, и по-добре, че не е с автомобилна насока, че ако беше ти нямаше да работиш за него ... С твоите познания - как да си закараме колата до ДАРУ КАР ... Николай1 искаше да ти каже, че за всеки, който е решил да прави нещо по колата си САМ Джейми е много по-полезен от колкото си ти ... Грозен или не, едва ли някой тука има намерение да прави секс с него. Лудия може би има право да изказва възмущение от начина, по който сере по проектите на хората, и това, че мисли, че знае всичко, но тези които си мислят, че знаят и могат повече от него - да не му обръщат внимание ...
Последна промяна eraziel на 26 Май 2007, 22:42, променена общо 1 път
In Ban We Trust!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Луд,в момента ти се заяждаш.Кой каквато кола може да си позволи,такава кара.А с такива изказвания уважение не се печели 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
браво луд...трее се видим тез дни 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
bmwdriver написа:Луд,в момента ти се заяждаш.Кой каквато кола може да си позволи,такава кара.А с такива изказвания уважение не се печели
Аз не се заяждам просто на негово място аз небих слезнал толкова ниско да си показвам клозета , та едва ли не с гордост показва това изгнило творение , какво сега аз освен двете бмв-та имам и лайно клио пежо205 и москви412 дефорсак който едно време напраихме форсак (с други бутала и тн ):) трябва ли и на него да сложа вежди джанти и да му нарежа капака та да си доволен

ПП: драйвъре за тебе и такива като тебе има една анкетка там у бмв манията тя е за МИНДЖЕТУРКИТЕ зацепваш ли ,ако искаш влезни и ми пиши от там да не се излагаме тука пред хората
Последна промяна ludiagsm на 27 Май 2007, 0:31, променена общо 1 път
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Mafia, за разлика от теб Чичката прави доста неща за тунинг и въпреки ,че няма готов негов проект (това не му е приоритет) има доста коли в и извън българия дето карат с неща които тои е направил. Ти като си се засили да го плюеш я кажи ти какво си направил в тази насока (Дарукар не се брои за тунинг
) ?
П.П. опаааааа
не става
..... конкурсите се правят пред БИЛА

П.П. опаааааа
mafia написа:Направи друга тема "Mr. BMW Форум" в която да гласуват жените от форума с директно мнеие и веднага я пускам тамСигурен съм , че и Лудия ще се навие да участва в класацията...ама искам и долната подлога "Чиче Изтривалката" да си сложи една прясна снимка
не става

W201 - 190E
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)
72 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5