Искам тунинг,откъде да започна?Дайте ъкъл!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Искам тунинг,откъде да започна?Дайте ъкъл!!!
Пичове,имам 318i,и искам да си я наточа...искам всичко.Кажете като хора които разбират от къде се започва?
Keep Bulgaria beautiful,get a tattoo:))))))
Support 81 Worldwide!

Support 81 Worldwide!
от тунинг форума като за начало
http://bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=11
после ако кажеш колко пари си решил да инвестираш, може да те насочим

http://bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=11
после ако кажеш колко пари си решил да инвестираш, може да те насочим

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Това, което всички слагат за начало е:
- Чип
- Филтър
- Ауспух
За чип се обади на колегата Kalio от този форум, може да му пратиш лично съобщение. Филтър - вземи си филтър от К&N или BMC, плосък е и се слага на мястото на оригиналния такъв. Няма смисъл от цилиндричен филтър на твойта кола. Ауспух - тук някой трябва да те насочи къде да идеш, но има предвид че ще стане по-шумна колата.
- Чип
- Филтър
- Ауспух
За чип се обади на колегата Kalio от този форум, може да му пратиш лично съобщение. Филтър - вземи си филтър от К&N или BMC, плосък е и се слага на мястото на оригиналния такъв. Няма смисъл от цилиндричен филтър на твойта кола. Ауспух - тук някой трябва да те насочи къде да идеш, но има предвид че ще стане по-шумна колата.
- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
val написа:не е лошо и малко оптичен тунинг - за начало емблема М от зад на колата
Шът! Да не съм чул!

За оптичен тунинг има няколко фирми в София.....не предлагат много качествена изработка, но все пак са единствените....потърси инфо за Влади дизайн, както и за
Сиджи тунинг...
Освен това според мен едни хубави лети джанти са абсолютно задължителни като за начало
А относно конусовидния филтър....според мен е по добре да си сложиш такъв.....ако не друго поне променя малко звука, изглежда по хубаво като отвориш капака, а и е на същата цена като плоските перформънс филтри
=====================================
предните off topic мнения бяха преместени в recycle bin-a

Освен това според мен едни хубави лети джанти са абсолютно задължителни като за начало

А относно конусовидния филтър....според мен е по добре да си сложиш такъв.....ако не друго поне променя малко звука, изглежда по хубаво като отвориш капака, а и е на същата цена като плоските перформънс филтри

=====================================
предните off topic мнения бяха преместени в recycle bin-a
7 мнения
• Страница 1 от 1