Трябва ми отрова за плъхове

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Трябва ми отрова за плъхове

Мнение от Joro_Paveto » 07 Май 2007, 15:34

Колеги много моля за спешна помощ. Сутринта си изкарвам колата от гаража слизам да затворя вратите и от колата ми слезе и плъх...голям колкото охранена котка...можеше да ме глътне целия.:shock: Прегледах колата и не намерих поражения по окабеляването, но намерих голям наяден кокал при плюсовата клема и малко насрано...
Някой може ли да ми каже къде в София има агроаптека с отрова, която да убие тоя мутант...че утре може само карданния вал да заваря да се търкаля в гаража...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Re: Трябва ми отрова за плъхове

Мнение от t0sh » 07 Май 2007, 16:10

Joro_Paveto написа:Колеги много моля за спешна помощ. Сутринта си изкарвам колата от гаража слизам да затворя вратите и от колата ми слезе и плъх...голям колкото охранена котка...можеше да ме глътне целия.:shock: Прегледах колата и не намерих поражения по окабеляването, но намерих голям наяден кокал при плюсовата клема и малко насрано...
Някой може ли да ми каже къде в София има агроаптека с отрова, която да убие тоя мутант...че утре може само карданния вал да заваря да се търкаля в гаража...

скатават се по топлото от двигателя, не че обичат кабели в менюто си особено :mhihi:

питай в някоя аптека, да не му дадеш нещо дето да натровиш животните из квартала после :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Joro_Paveto » 07 Май 2007, 19:27

Обикалях като гломав и накрая намерих отрова в една агроаптека в Захарна фабрика. Нахвърлях навсякъде, тая вечер ще слезна да видя има ли развръска. Ама взех само 300гр да се таковам....та утре ще ходя да взема още и ще разхвърлям яко по гаража, щот и други съседи се оплакаха, че редовно остават без ролки изолирбанд :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 07 Май 2007, 19:30

Баба ми едно време има даваше отрова, ма тия гадини само дебелееха от нея. Едно чифте му е майката и сачми за заек, че тия за яребици може и да не свършат работа :mhihi:
It's not who You are, it's who You know...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Joro_Paveto » 07 Май 2007, 23:18

Преди малко слязох и се промъкнах тихо в гаража, отворих предния капак и видях два плъха...все едно се готвеха да се ебът... :shock: Единия отнесе една палка, но се промъкна под колекторите и го видях как излезе от гаража.
Дано ми докарат бетона по-бързо, че да го херметизирам гаража май само това ми остава като спасение. Не знам как ще спя тая нощ от притеснение да не изядат някой кабел, ако не са изяли вече.
Не стига, че в тая педалска държава като си оставиш колата навън крадат, ами и като си я прибереш пак няма спасение...

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 07 Май 2007, 23:28

:OT:
Шефа ми имаше един голф2, редовно си оставяше дъвки до скоростния лост и те редовно изчезваха :shock: Една сутрин го видял виновника - плъх, ама от тия дето ти казваш, като охранена котка и поради липса на отрова му заложил капан в багажника (става дума за капан за мишки, но доста старичък, от ония дето са като клетка, не от другите дето ги има в Том и Джери) Става човека на другата сутрин, отива в гаража, отваря багажника и гледа капана затворен, ама вътре няма никой :shock: Вдигнал го и кво да види - плъха влезнал, изял квото имало, но то не му било достатъчно, затова изгризал изгнилия ламаринен под на капана и тихо мълком си излезнал, след което изял и дъвките... Голям смях беше като ни разказа кво е станало, но на другия ден го хванал и го обесил със сезал на крушата... :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от eddiebg » 08 Май 2007, 0:07

Ако случайно не са те предупредили, имай предвид, че повечето отрови за плъхове не ги убиват веднага, ами след известно време - един вид "хитрост", защото ако отровата е бързодействаща, плъховете "усещали" дет се вика ако някой от тях яде и умре веднага.

Един такъв два дена го чаках да пукне, че все между бурканите бягаше и номера с палката не ставаше - щяхме да останем без компоти... :lol:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 08 Май 2007, 1:09

Баткоооуууу Ти си сложил отрова и са дошли още на гощавка
:mhihi: :mhihi: :mhihi: Сложи им и малко бира утре вечер, че така на
сухо ша земат са загуцат и ша пукнат живитинките :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: f31

Мнение от karaibrahim » 08 Май 2007, 1:14

Аз съм си купувал на BASF отрова от селскостопанската аптека срещу спортната база на ЦСКА. Бая плъхове умори на вилата. Една на големи хапчета, като бонбонки Орбит... :mhihi:
Последна промяна karaibrahim на 08 Май 2007, 1:24, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 08 Май 2007, 1:19

karaibrahim написа:Аз съм си купувал на BASF отрова от селскостопанската аптека срещу спортната база на ЦСКА.

:OT: Тея не правеха ли навремето дискове преди да ги купят Емтек? :mhihi:

По темата: Засега поне в нас най-ефикасната се оказа една, която представлява житени зърна, оцветени в червено (самата отрова предполагам) но никва марка не мога да ти кажа. Мишок не се е завъртял в нас и котарака измършавя... мина вече на попови прасета :mhihi:
---

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 08 Май 2007, 3:24

разходи се до ХЕИ на Опълченска, те ще ти дадат срещу заплащане, естествено отрова, която може да забъркаш с жито или друга храна за плъхове, с която да ги умориш.
Да караш Peugeot е страст!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 08 Май 2007, 6:58

Andronoff написа:на другия ден го хванал и го обесил със сезал на крушата

Трябвало е възмездие за покушението над Голфа :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 08 Май 2007, 10:00

Колега, по-добре нареди капани, не се занимавай с отрова. Вярно, че е по-сигурно да пукне, ама тук идва и проблема с това къде точно ще пукне говедото

ентусиаст
Аватар

Мнение от Joro_Paveto » 08 Май 2007, 11:20

karaibrahim написа:Аз съм си купувал на BASF отрова от селскостопанската аптека срещу спортната база на ЦСКА. Бая плъхове умори на вилата. Една на големи хапчета, като бонбонки Орбит... :mhihi:

Точно такава сложих...3 бонбона са изяли гадовете...
Обаче в четвъртък ми идва бетоновозчето и затварям плътно целия гараж, после яко отрова и се надявам да ги стопирам...
Мерси за съветите и помощта. Сложих и от червената отрова дето е като жито. Само капани не съм заложил.
А ако намеря някой труп ще го бетонирам за назидание на останалите плъхове! :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 08 Май 2007, 13:16

Мда, тая червената не прощава! И аз на вилата я ползвам нея. Бтв, къде я продават, че свърши? :mhihi:
_!_

Следваща

Назад към Извън Темата