Няколко въпроса относно E39?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Няколко въпроса относно E39?
Здравейте пичове!
От два месеца имам BMW 525ТDS-А и съм супер доволен,досега съм карал Ауди B4,но това е друго нещо,вярно че цените са дооста високи,но при всички коли след 99г. е така
Понеже от скоро съм я взел,и затова съм леко луд и искам всико да е перфектно,затова искам да попитам за няколко неща:
Моето БМВ е Юни 99г.,днес видях една подобна с новите фарове,които са като очи,досега се чудех дали да търся такива фарове и не знаех дали ще пасват с капака,но след като видях онова БМВ,реших да ги взема.
Може ли някой да ми каже,къде мога да си намерия,разбира се да са оригинални БМВ,не някакви Китайски
и да са Ксенон?На ДаруКар и Камор,кой знае колко са и това ДДС ме убива
затова ако знаете друг магазин,кажете?
Едно момче ми каза че има някъде в Обеля или в Овча Купел за 800лв.
Понеже не съм много запознат,все още с колата,като изгорява крушката на тези фарове,се сменява целия фар или...?
Нещо друго което търся е на задната печка има подставки са чаши,и не работят,къде мога да си намерия за да ги сменя?
Искам да купя и 4 секретни болтa за джантите,дали има на ДаруКар?
И последен въпрос,седалките не са кожа,но са доста светли,случайно да знаете някоя автомивка където мият с пара,тоест с тези прахосмукачки които пускат пара,изчистват и изсъхват едновремено,защото с препарати не стават чисти,една капка вода да падне и става петно
Мисля че това е засега!
P.S.Радвам се че има такъв форум!!!
От два месеца имам BMW 525ТDS-А и съм супер доволен,досега съм карал Ауди B4,но това е друго нещо,вярно че цените са дооста високи,но при всички коли след 99г. е така

Понеже от скоро съм я взел,и затова съм леко луд и искам всико да е перфектно,затова искам да попитам за няколко неща:
Моето БМВ е Юни 99г.,днес видях една подобна с новите фарове,които са като очи,досега се чудех дали да търся такива фарове и не знаех дали ще пасват с капака,но след като видях онова БМВ,реших да ги взема.
Може ли някой да ми каже,къде мога да си намерия,разбира се да са оригинални БМВ,не някакви Китайски

Едно момче ми каза че има някъде в Обеля или в Овча Купел за 800лв.
Понеже не съм много запознат,все още с колата,като изгорява крушката на тези фарове,се сменява целия фар или...?
Нещо друго което търся е на задната печка има подставки са чаши,и не работят,къде мога да си намерия за да ги сменя?
Искам да купя и 4 секретни болтa за джантите,дали има на ДаруКар?
И последен въпрос,седалките не са кожа,но са доста светли,случайно да знаете някоя автомивка където мият с пара,тоест с тези прахосмукачки които пускат пара,изчистват и изсъхват едновремено,защото с препарати не стават чисти,една капка вода да падне и става петно

Мисля че това е засега!

P.S.Радвам се че има такъв форум!!!

- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
Здравей колега
относно фаровете да ти кажа че фарове Hella за ксенон са около 750-800лв бройката без блоковете за ксенона които са по 300-400 бройката. Или грубо казано трябва да си приготвиш поне 2200лв за да стане колата с "Ангелски очи". А крушките са по 180лв и не се сменя целия фар само тях сменяш.Надявам се да съм ти помогнал.
А ако решиш твоите фарове да ги направиш с ксенон мога да ти продам 2 оригинални клика за 300лв двата. 
относно фаровете да ти кажа че фарове Hella за ксенон са около 750-800лв бройката без блоковете за ксенона които са по 300-400 бройката. Или грубо казано трябва да си приготвиш поне 2200лв за да стане колата с "Ангелски очи". А крушките са по 180лв и не се сменя целия фар само тях сменяш.Надявам се да съм ти помогнал.

Наи-разумния вариант е:
1.Фарове на HELLA (около 900-1000лв)
2.XENON-китайски за Н7 лампа на 6000К(300-400лв дават и гаранция 1 год)
Hella-ta si e Hella ama izliza dosta po-skypo
Абе ако се разровиш малко за 1200лв си готов
ВНИМАНИЕ:
Фаровете Hella с оригиналния ксенон са различни от тези с обикновенните лампи затова че трябва да знаеш какъв ксенон ще взимаш.
Фарът на Hella идва необорудван
1.Фарове на HELLA (около 900-1000лв)
2.XENON-китайски за Н7 лампа на 6000К(300-400лв дават и гаранция 1 год)
Hella-ta si e Hella ama izliza dosta po-skypo
Абе ако се разровиш малко за 1200лв си готов
ВНИМАНИЕ:
Фаровете Hella с оригиналния ксенон са различни от тези с обикновенните лампи затова че трябва да знаеш какъв ксенон ще взимаш.
Фарът на Hella идва необорудван
Благодаря колега,ще го имам предвид
Значи, моите фарове са си обикновени и са ксенон. Има ли възможност да взема от тях блоковете ксенон и да ги слагам на другите или...?
Въпроса може да е тъп, но както казах още не съм много наясен с нещата.
Аз намерих в един онлайн сайт и двата фара за 1100 лв.Единия е само 514лв.
Фарове основни с бели мигачи,
комплект ляв и десен L + R, не е Xenon,
с адаптер-кабел за модели до 08/00г.
К №: E39-114-02
Цена: 1100.00 лв.
Срок на доставка: 20 дни

Значи, моите фарове са си обикновени и са ксенон. Има ли възможност да взема от тях блоковете ксенон и да ги слагам на другите или...?
Въпроса може да е тъп, но както казах още не съм много наясен с нещата.

Аз намерих в един онлайн сайт и двата фара за 1100 лв.Единия е само 514лв.

Фарове основни с бели мигачи,
комплект ляв и десен L + R, не е Xenon,
с адаптер-кабел за модели до 08/00г.
К №: E39-114-02
Цена: 1100.00 лв.
Срок на доставка: 20 дни
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- ICE
- Ледения
-
- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
Колегата ICE е прав, наистина е менте, а разликата между Hella и ментетата е огромна. Първо в захващането, второ в лъча светлина а и фаровете на Hella за ксенон идват с крушки. Казвам го понеже аз си взех такива знам какво има в комплекта и колко струва.
Последна промяна jivko81 на 20 Апр 2007, 9:24, променена общо 2 пъти
Аз просто се рових из сайтовете и видях този сайт, където има аксесоари за коли, и имаше и за БМВ разни неща, но сега като виждам другия фар май тези са ментета.
Случайно да знаете, задните стопове колко излизат и двата?
Благодаря ви за помоща, наистина фаровете са супер, но и цената e доста, затова трябва да попитам насам-натам, за да намеря най-добрата оферта и да почвам да събирам парите.

Случайно да знаете, задните стопове колко излизат и двата?
Благодаря ви за помоща, наистина фаровете са супер, но и цената e доста, затова трябва да попитам насам-натам, за да намеря най-добрата оферта и да почвам да събирам парите.

- ICE
- Ледения
-
- mitkosekurit
-
-
- Кара: E 39,34
- Мечтае да кара: E 39-M,E 65-Alpina
- Детайли за колата: 0896863663
Фарове и ксенонови светлини
за да не разтягам локуми като някои от по горните одговори влезте в сайта на фирма ИНЕС АУТО и пак ще си пишем но е хубаво да ходите и да видите и какви ксенони и фарове предлагат на Eagleye,Philips/Bosh,Hella и още много други много яки неща
- Apunch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 750 IA
11 мнения
• Страница 1 от 1