ето какви ги свърших с едни халогени

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 02 Апр 2007, 1:18

Аз спирам до един трафопост на няколко сантима от бронята и просто е невъзможно да се бара отпред според мен де ....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 02 Апр 2007, 8:48

vitamincpp написа:А как се регулират накаде да светят :mhihi:

На третата снимка ако я погледнеш в голям размер ще видиш дан и под рапидката която е сложил колегата по една дупка. Горната е за да ги свалиш, а долната е за реглаж ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 02 Апр 2007, 12:47

Kris написа:

На третата снимка ако я погледнеш в голям размер ще видиш дан и под рапидката която е сложил колегата по една дупка. Горната е за да ги свалиш, а долната е за реглаж ;)

vitamincpp май пита с ирония :mhihi: ,щото така намазан "халогена е непоклатим,каза папата от Рим" ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 02 Апр 2007, 15:30

Абе аз фаровете като съм ги нагласил 1 години не съм ги пипал за регулиране ,а за халогените да не говорим . Не ми се вярва да има хора дето си ги настройват всеки ден или седмица примерно.

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 02 Апр 2007, 15:56

Le Transporteur написа:
Kris написа:

vitamincpp май пита с ирония :mhihi: ,щото така намазан "халогена е непоклатим,каза папата от Рим" ;)

бате ти не мислиш ли че са регулирани преди да се омажат така
пък и едва ли ще ги регулираш някога . аз поне от както съм шофьор не съм регулирал никога халогени освен ако не се слагат наново както е в случея . А за иронията който иска да си говори мен не ми пука особенно много както казах по-горе по-добре така отколкото да купувам нови през седмица :roll:

Предишна

Назад към E36