Реика Е-30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			13 мнения
			 • Страница 1 от 1

Реика Е-30
Та отивам аз онзи ден да ми погледнат предницата,4е не6то по4ва6е да потропва и да по4уква   и маистор4ето ме "зарадва" , 4е и реиката била на път. Имало някакви си тефлонови 6туротии и некъв гребен не6то се разместил ли не бил на мястото си ли
  и маистор4ето ме "зарадва" , 4е и реиката била на път. Имало някакви си тефлонови 6туротии и некъв гребен не6то се разместил ли не бил на мястото си ли   Аз нали не ги разбирам мноо тея работи
  Аз нали не ги разбирам мноо тея работи   и не го разбрах то4но какво ми наприказва. Та въпроса ми е;
  и не го разбрах то4но какво ми наприказва. Та въпроса ми е; 
КАДЕ ги правеха тези реики, и заслужава ли си пак да се прави 6тото на моята кола и преди6ният собственик го има6е тоя проблем. А са6то някои ако е копувал нова нека сподели впе4атлениа и цена.
  нека сподели впе4атлениа и цена.  А за портокола колата ми е 20ка  88ми набор.
  А за портокола колата ми е 20ка  88ми набор.

и маистор4ето ме "зарадва" , 4е и реиката била на път. Имало някакви си тефлонови 6туротии и некъв гребен не6то се разместил ли не бил на мястото си ли
  и маистор4ето ме "зарадва" , 4е и реиката била на път. Имало някакви си тефлонови 6туротии и некъв гребен не6то се разместил ли не бил на мястото си ли   Аз нали не ги разбирам мноо тея работи
  Аз нали не ги разбирам мноо тея работи   и не го разбрах то4но какво ми наприказва. Та въпроса ми е;
  и не го разбрах то4но какво ми наприказва. Та въпроса ми е; 
КАДЕ ги правеха тези реики, и заслужава ли си пак да се прави 6тото на моята кола и преди6ният собственик го има6е тоя проблем. А са6то някои ако е копувал нова
 нека сподели впе4атлениа и цена.
  нека сподели впе4атлениа и цена.  А за портокола колата ми е 20ка  88ми набор.
  А за портокола колата ми е 20ка  88ми набор.Брат - нова много дебело е - аз имах същия проблем - рециклирането на рейката е около 200 лева - зависи кой къде ще си намериш да ти го направи де - на мен ми го направиха в сервиз D&N, по принцип те са известни с това, че взимат доста, а не вършат нищо - тъй че ти може и по ефтинко и по-качествено да си го намериш, аз просто бях на зор и за това изскокнах - в  интерес на истината - направиха ми го от днес за вчера момчетата.
Изчакай все пак големите глави да се обадят - те ш ти кажат най-добре къде какво и що трябва да направиш.
Успех !

Изчакай все пак големите глави да се обадят - те ш ти кажат най-добре къде какво и що трябва да направиш.
Успех !
- Дилян Пенчев
- 
				E30 Fanatic!  
- 

- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Мойта също беше за смяна на тея тефлонови втулки и аз си смених рейката щото имах резервна  Но мисля някой ден да ги подменя за да имам още една читава! За това ако има някой който да го е правил нека сподели!
 Но мисля някой ден да ги подменя за да имам още една читава! За това ако има някой който да го е правил нека сподели!
			 Но мисля някой ден да ги подменя за да имам още една читава! За това ако има някой който да го е правил нека сподели!
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече
 ))
))- barty
- старши ентусиаст
- 

- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
жизет ми ремонтират на втора кола рейка и сьм доволен но мойте са без хидравлика цената е 90лв ако си дадеш твойта

- ///MILEN
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
- Дилян Пенчев
- 
				E30 Fanatic!  
- 

- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Предлагат ли се тея втулки? Аз ще взема да си ги сменя тогаз 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече
 ))
))- ///MILEN
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
Развиваш десния вътрешен накрайник сваляш маншона,навиваш пълен десен със шкурка 150 зачистваш рейката от ръжда (ако е нужно)навиваш пълен ляв и рейката виза зад втулката.С шило изваждаш старата втулка и после внимателно набиваш новата после грес леко десен и по обратния път......
УСПЕХ!!!!!

УСПЕХ!!!!!
- RORO
- младши ентусиаст
- 

- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
малко късно може би но да се обадя и аз не съм сигурен че като навие пълен десен втулката остава свободна ако е така то тя не лагерува на пълен десен  така.втулки се предлагат на 7-10лв симеон но те са като оригиналнитеТ.Е. ако трябва зачистване на гребена втулката ще остане по широка демек без нея.Направил съм до сега пет сухи рейки на е 30 моят вариант е следният:рейката се разглабя изчиства супер както корпуса така и самият гребен.ако,гребенът е раждясъл се зачиства на струг и по новият размер се прави втулка от полипропилен /мека пластмаса-найлон за да не чука повече/но тук идва трудният момент  на втулката се нарязват канали за гумички/О-пръстени/които се продават след което се нацепва със изхабена ножовка  както оригиналната и се поставя.понеже няма уши за зашващане се застопорява с самонарезни три броя.
 така.втулки се предлагат на 7-10лв симеон но те са като оригиналнитеТ.Е. ако трябва зачистване на гребена втулката ще остане по широка демек без нея.Направил съм до сега пет сухи рейки на е 30 моят вариант е следният:рейката се разглабя изчиства супер както корпуса така и самият гребен.ако,гребенът е раждясъл се зачиства на струг и по новият размер се прави втулка от полипропилен /мека пластмаса-найлон за да не чука повече/но тук идва трудният момент  на втулката се нарязват канали за гумички/О-пръстени/които се продават след което се нацепва със изхабена ножовка  както оригиналната и се поставя.понеже няма уши за зашващане се застопорява с самонарезни три броя.
малко е сложно но е вечно дано съм помогнъл и дано сте ме разбрали бих се радвал да разясня нещо по темата.успех.
 бих се радвал да разясня нещо по темата.успех.

така.втулки се предлагат на 7-10лв симеон но те са като оригиналнитеТ.Е. ако трябва зачистване на гребена втулката ще остане по широка демек без нея.Направил съм до сега пет сухи рейки на е 30 моят вариант е следният:рейката се разглабя изчиства супер както корпуса така и самият гребен.ако,гребенът е раждясъл се зачиства на струг и по новият размер се прави втулка от полипропилен /мека пластмаса-найлон за да не чука повече/но тук идва трудният момент  на втулката се нарязват канали за гумички/О-пръстени/които се продават след което се нацепва със изхабена ножовка  както оригиналната и се поставя.понеже няма уши за зашващане се застопорява с самонарезни три броя.
малко е сложно но е вечно дано съм помогнъл и дано сте ме разбрали
			13 мнения
			 • Страница 1 от 1