Честито ново //M3 (official)
Модератор: Общи модератори
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Turturelo написа:не говоря конкретно, говоря за изказване като цяло. Крис Бенгъл беше шеф на дизайна на BMW Group, но това не го прави отговорен за моделите, които са излезли по негово време. Просто неговото име беше в устата на хората. Всички модели са създавани от екипи дизайнери, удобрявани на различни нива от хора отговорни за проектите и най-вече от борда на директорите на BMW, за да бъде дадена зелена светлина и финансиране на тези модели. Така, че Крис Бенгъл е човек от екипа, но не той е причината за промяна на дизайна и визията на BMW в последните години. Затова смятам, че е невярно изказването ти..
Първо се извинявам, че се връщам към старо мнение, но понеже дизайна ми е страст...искам да попитам нещо Turturelo, тъй като знам, че ще ми отговори компетентно.
Това, което съм изчел и гледал за разработването на нов дизайн на даден модел е, че във даден автомобилен концерн има няколко дизайнерски екипа и един шеф на дизайнерския отдел. Та когато се разработна новия модел той възлага на различните екипи например "Дизайн на новата трета серия на БМВ" Екипите имат определено време за разработка, след което представят свойте виждания. Шеф дизайнерът прави свойте забележки и промени или ако няма такива към даден проект то той го удобрява и го представя на хората, който така да се каже "плащат". Тези неща в голяма степен са така в дизайнерските къщи и в някой автомобилни компании.
Така ли е и в БМВ или нещата с новия дизайн на колите са по-различни? Адски интересно би било да ми разясниш това ако имаш желание и време, разбира се.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Bustter
- младши ентусиаст
-
Modulo написа:Bustter написа:Сега видим и C55AMG какво ще покаже...
Казват, че няма да е C55, a C63, с "дефорсиран" вариант на 6.2 AMG мотора около 450 коня. Сигурно по-тежък, по-луксозен отвътре, по-бърз на права и по-бавен на писта от M3...
Има време....
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Bustter написа:Modulo написа:Bustter написа:Сега видим и C55AMG какво ще покаже...
Казват, че няма да е C55, a C63, с "дефорсиран" вариант на 6.2 AMG мотора около 450 коня. Сигурно по-тежък, по-луксозен отвътре, по-бърз на права и по-бавен на писта от M3...
Има време....
амг

силоно ми наподобяват американската философия за автомобилите.сигурно са големи фенове да DODGE VIPER инжинерите от мерцедес

ама нали даимлер-краислер....тия са си едно
ПС:кои знае колко ще се кефят че тяхното Ц63 ще ускорява с една две десети по-бързо от М3.засега М5 издухва Е63 ама ще видим в нискоя клас(м3 - ц63)
Последна промяна acho.rs на 20 Мар 2007, 19:28, променена общо 1 път
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Аз лично също се учудвам на AMG, че правят страшно големи литражи, но пък са и мнооооого мощни тия мотори техните, най-вече в частта въртящ момент 

BMW only!
- Bustter
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:мамка им негоднана тия амг
като не могат да направят добър двигател отиват пак на огромни 6-7 литрови,белкем оспели да настигнат наполовина по-малките си конкуренти.
силоно ми наподобяват американската философия за автомобилите.сигурно са големи фенове да DODGE VIPER инжинерите от мерцедес![]()
ПС:кои знае колко ще се кефят че тяхното Ц63 ще ускорява с една две десети по-бързо от М3.засега М5 издухва Е63 ама ще видим в нискоя клас(м3 - ц63)
С тези думи на лаик, само си злепоставяш клуба...

- amd
- клавиатурен мунингист
-
Леле аз как щях да се наакам преди малко като излезе една Ц-тка компресор на врати пред мен
Седя си аз на светофара и изведнъж излиза настрани нещо много злобно свистящо и виещо и гледам един как се излита, в последния момент я изправи за да не се нацепи в мен. Е, после аз не останах назад при следващия завой
Та искам да кажа, че мергелите и те са голема работа, макар новото М3 да е звяр.

BMW only!
- Bustter
- младши ентусиаст
-
amd написа:Леле аз как щях да се наакам преди малко като излезе една Ц-тка компресор на врати пред мен![]()
Седя си аз на светофара и изведнъж излиза настрани нещо много злобно свистящо и виещо и гледам един как се излита, в последния момент я изправи за да не се нацепи в мен. Е, после аз не останах назад при следващия завой
Та искам да кажа, че мергелите и те са голема работа, макар новото М3 да е звяр.
Никога не подценяваи конкуренцията... Аз затова съм тук и Е36цата (ако може и да е купенце...) ми е на сърцето преди доста модели от любимата ми марка...

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Modulo написа:acho.rs написа:мамка им негоднана тия амг
като не могат да направят добър двигател....
Ти със сигурност не си се качвал в 63 или 55 compressor AMG.
ами да ама съм слушал хората които са се качвали и които наричат себеси АВТОМИБИЛНИ ЖУРНАЛИСТИ...иначе си цензурирах мнението ама много сте го цитирали

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Bustter написа:acho.rs написа:мамка им негоднана тия амг
като не могат да направят добър двигател отиват пак на огромни 6-7 литрови,белкем оспели да настигнат наполовина по-малките си конкуренти.
силоно ми наподобяват американската философия за автомобилите.сигурно са големи фенове да DODGE VIPER инжинерите от мерцедес![]()
С тези думи на лаик, само си злепоставяш клуба...
освен че съм ги препсувал (както казах се цензурирах) да съм казвал нещо не вярно ?????????????????????????извиняваите за спама
- amd
- клавиатурен мунингист
-
Само не мога да разбера защо на безумно много хора (ама много ви казвам, може би почти всеки човек в тази страна) Е36 ми е някаква мания, най-лудото БМВ и т.н. - че е страхотна колата така е, ама мен пък Е30 си ми е истинската мания и смятам, че това е един от най-добрите автомобили въобще. От малък съм израсъл возейки се в такъв и ми е легнал на сърцето като тумор и няма махане
И техни фенове има много, но напоследък гледам че май сме на изчезване в сравнение с Е36 феновете! Но много се отклоних от темата, за съжаление за новото М3 нямам какво да кажа освен, че съжалявам, че не съм богат.
edit: няма лошо, Е36 аз също много бих искал да имам, само, че от 320 нагоре.

edit: няма лошо, Е36 аз също много бих искал да имам, само, че от 320 нагоре.
Последна промяна amd на 20 Мар 2007, 23:01, променена общо 1 път
BMW only!
- Bustter
- младши ентусиаст
-
amd написа:Само не мога да разбера защо на безумно много хора (ама много ви казвам, може би почти всеки човек в тази страна) Е36 ми е някаква мания, най-лудото БМВ и т.н. - че е страхотна колата така е, ама мен пък Е30 си ми е истинската мания и смятам, че това е един от най-добрите автомобили въобще. От малък съм израсъл возейки се в такъв и ми е легнал на сърцето като тумор и няма маханеИ техни фенове има много, но напоследък гледам че май сме на изчезване в сравнение с Е36 феновете! Но много се отклоних от темата, за съжаление за новото М3 нямам какво да кажа освен, че съжалявам, че не съм богат.
Маи визираш мен