Пак подсветки на таблото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Пак подсветки на таблото
Здравейте,
Не намерих с търсачката инфото, което ми трябва, за това пиша нова тема.
Снощи се качвам в колата, паля, почти едновременно с това включвам фаровете (както обикновенно, по навик) и... пълна тъмнина.
Не ми свети нито една от подсветките на уредите на таблото, на климатика и на часовника (аналогов). Другите светлинки (за фарове, изминати километри etc.) си светят. Подсветката на копчето за фаровете също си свети нормално. Реших, че е някое бушонче, но преди малко след щателна проверка се оказа, че не е. Моля някой ако е имал такъв проблем, да ме "осветли"
Твърде ми е съмнително да са ми изгорели всички крушки едновременно, понеже каквото имаше изгоряло съм сменил и светеха абсолютно всички.
В тази връзка, не ми свети крушчицата на копчето за десния ел. "джам". Гледах я, но ми се стори, че е капселована с бутона. Сменява ли се и ако да, как?
Предварително благодаря за помощта и още веднъж се извинявам, ако има такава тема, но не съм успял да я намеря
Не намерих с търсачката инфото, което ми трябва, за това пиша нова тема.
Снощи се качвам в колата, паля, почти едновременно с това включвам фаровете (както обикновенно, по навик) и... пълна тъмнина.

Не ми свети нито една от подсветките на уредите на таблото, на климатика и на часовника (аналогов). Другите светлинки (за фарове, изминати километри etc.) си светят. Подсветката на копчето за фаровете също си свети нормално. Реших, че е някое бушонче, но преди малко след щателна проверка се оказа, че не е. Моля някой ако е имал такъв проблем, да ме "осветли"

Твърде ми е съмнително да са ми изгорели всички крушки едновременно, понеже каквото имаше изгоряло съм сменил и светеха абсолютно всички.
В тази връзка, не ми свети крушчицата на копчето за десния ел. "джам". Гледах я, но ми се стори, че е капселована с бутона. Сменява ли се и ако да, как?
Предварително благодаря за помощта и още веднъж се извинявам, ако има такава тема, но не съм успял да я намеря
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
Cry...
- Andronoff
- триногата
-
carmanf1 написа:Провери си потенциометъра за осветлението на таблото.

Измъкни го и го вържи на късо

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Andronoff написа::yes:
е къв е смисъла да махаш нещо,което ти се води екстра,при положение,че по моргите са 5-10лв??

- Andronoff
- триногата
-
мисълта ми беше да го върже накъсо, колкото да пробва дали е от него.. 

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Andronoff написа:carmanf1 написа:Провери си потенциометъра за осветлението на таблото.

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Благодаря, за помощта! Оправих го! Не е потенциометърът, колкото и логично да е. Оказа се, че крушката, която смених преди време на конзолата на климатика е окъсявала. Един познат майстор ми каза, че копчето за фаровете било "умно" и като усетело късо спирало тока. За това не ми е горял и бушона.
Още веднъж благодаря на всички, които се отзовахте със съвети.

Още веднъж благодаря на всички, които се отзовахте със съвети.
Laugh...
Cry...
Cry...
7 мнения
• Страница 1 от 1