защо не трябва да се паркира по високи бордюри
Модератори: mitaka7, Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
защо не трябва да се паркира по високи бордюри
преди известно време ми се случи една леко аматьорска история
трябваше да ходя до една болница в центъра, карам и едвам гледам с едно око (възпаление)... стигнах някакси, места за паркиране ест. трудна работа и трябваше да превзема един бордюр. лекарката ми каза една седмица да си седя в къщи - никакви телевизии, компютри, цигарен дим, силна светлина. невероятна картинка... връщам се до колата, влизам вътре, въртя и тя изкиха няколко пъти и загасна както като не и стига горивото. бензина беше малко преди последната чертичка, лампата не светеше като паркирах, сега свети ще ми изкара очите. викам си - къде отиде тоя бензин... bad news never come alone. въртях малко никаква идея да запали. зпочнах да си мисля - таксита, ремонти? ... поседях така в колата 5 мин и прехвълрям всякакви варианти в главата си и в един момент се усетих какво е станало. горивната помпа от дясно на колата, точно се пада върху високия(доста) бордюр и всичкия бензин изтекъл от другата страна
излязох да я бутна от бордюра и интересно, че не бях забелязал едно лачено, черно Е21 от другата страна на улицата, от което излезе някакво момче и ми предложи да помогне (ех, тия бмв-та са навсякъде). в крайна сметка нямаше нужда, запали и вече никакви високи бордюри 

трябваше да ходя до една болница в центъра, карам и едвам гледам с едно око (възпаление)... стигнах някакси, места за паркиране ест. трудна работа и трябваше да превзема един бордюр. лекарката ми каза една седмица да си седя в къщи - никакви телевизии, компютри, цигарен дим, силна светлина. невероятна картинка... връщам се до колата, влизам вътре, въртя и тя изкиха няколко пъти и загасна както като не и стига горивото. бензина беше малко преди последната чертичка, лампата не светеше като паркирах, сега свети ще ми изкара очите. викам си - къде отиде тоя бензин... bad news never come alone. въртях малко никаква идея да запали. зпочнах да си мисля - таксита, ремонти? ... поседях така в колата 5 мин и прехвълрям всякакви варианти в главата си и в един момент се усетих какво е станало. горивната помпа от дясно на колата, точно се пада върху високия(доста) бордюр и всичкия бензин изтекъл от другата страна

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
а почерпи ли момчето с е21?
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
На мен същото ми се случи едно време с москвича на дядо ми. В Несебър, малко след бариерата на стария град. Качих го на един бордюр, ама така, че препречвах едното платно и той изгасна и не щя да запали половин час. А ние вътре бяхме три парчета, току що взели книжки
Още нямах и 500 км зад гърба си, къде да ми светне, че бензинът се точи някъде отпред на резервоара
По едно време се появи един чичко и вика, "бе момчета свалете я от бордюра и ще запали" А аз компетентно - "Бе ти луд ли си, бе? Че да запуша и другото платно?!" Добре, че на края дойде един полицай - и той вика същото. Ама на него нямаше как да му кажа така
и го бутнахме назад
И московеца взе че запали...

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Хехе, аз с високите бордюри имам друг проблем - не мога да се кача на тях
Колата ми е толкова ниска, че като спукам гума, не мога да си пъхна крика отдолу...
(ма това една друга история...)

It's not who You are, it's who You know...
- steeN
- старши ентусиаст
-
Re: !
pavlin_e30 написа:а почерпи ли момчето с е21?
е не се стигна до неговата помощ, аз сам си я съборих от бордюра

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Kocil
- младши ентусиаст
-
Ъхъм,така е най-добре...особено ако си на наклон...ама с тая газ напоследък като гледам кво става...BMDrago написа:Каква е поуката:Сипвай си повече бензин,че незнаеш какво те чака![]()

- steeN
- старши ентусиаст
-
16ката не върви и я олекотявам като не пълня резевоара
а газ няма, че с нея съвсем ще спре.

а газ няма, че с нея съвсем ще спре.
- p01s0n
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 540i
- Мечтае да кара: Z4 M
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
Re: защо не трябва да се паркира по високи бордюри
[steeN] написа: излязох да я бутна от бордюра и интересно, че не бях забелязал едно лачено, черно Е21 от другата страна на улицата, от което излезе някакво момче и ми предложи да помогне (ех, тия бмв-та са навсякъде). в крайна сметка нямаше нужда, запали и вече никакви високи бордюри![]()
Момчето с черното лачено е21 бях аз

11 мнения
• Страница 1 от 1