проблем

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

проблем

Мнение от dango » 19 Фев 2007, 13:05

Колеги,средно на всеки 1000км колата ми гасне в движение и на скорост и ми светва оранжевата лампа не я знам какво точно изобразява впръскване някакво маи,вие ще се сетите за коя говоря,и след няма и 30м лампата гасне и колата си поема.

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 19 Фев 2007, 16:17

Тая лампа свети за бая работи.
:arrow: Вода в горивния филтър
:arrow: Проблем с 4 дюза тая с кабела
:arrow: Проблем с ЕКУ-то май :roll:
Щом ти свети най-вероятно е една от тези причини.Най-добре я закарай на диагностика д я закачат там ще си покаже всичко ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dango » 19 Фев 2007, 19:57

Според мен вода няма да е,скоро сменях масло и филтри и преди и сега пак го прави значи този вариант отпада според мен.А 4-та дюза леко ми тече може ли от там да идва проблема? И това ЕКУ какво е ?

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 20 Фев 2007, 10:13

Най-вероятно е от дюзата щом ти тече.Ако иска нова става от Опел Омега 2.5TDI същата е то и двигателя е същея само дето е на половина по-евтина ;) А това ЕКУ е управлението на двигателя.Не вярвам да е нещо от него.Но щом ти светва тая лампа значи компа е записал грешка 100% :idea: .Иди на диагностика и ще ти кажат да какво става дума ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dango » 25 Фев 2007, 11:36

Дино проблема е бил в дюзата.Цялата в основата си е мокра и при работа на двигатела от метър се забелязва как излизат мехурчета и от там е имало спад на мощноста и евентуално засмукване на въздух в горивната система.Аз за мощноста едва ли ще съм забелязал след като рядко минава 2000 оборота мотора :)

Назад към E34