СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Re: СПАМ ТЕМА
Айде сега, щом магаре може да плющи кон, тогава що да не може коч да оправи коза и козел - овца
А колкото до уолк козите и те си сакат мъжко нищо, че не си го казват директно и се правят че нямат ония орган дето ги сърби долу

А колкото до уолк козите и те си сакат мъжко нищо, че не си го казват директно и се правят че нямат ония орган дето ги сърби долу

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Имат различен брой хромозоми тия видове, въпреки че са от едно семейство.
Случват се "заварки", но рядко оцеляват.
Случват се "заварки", но рядко оцеляват.
empar написа:Кочът е мъжкото на ОВЦАТА, ама айде.![]()
Иначе такива интимни откровения от стари жени като чуеш и си изпадаш от чорапите от ужас, но са самата истина!
да бе верно- грешка

ма в моя защита пак ще кажа- не е ясно кой кво иска в наши дни

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Реднеците така се бъзикат с гражданчетата - карат ги да доят овца и им пускат оная с голямото виме 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Реших тука да напиша, не в онази тема за проблеми на пътя.
Та в неделя, докато пътувах по магистралата видях изключително интересна "Пътна помощ"
Говорим за голф 4 с надписи "Пътна помощ".
Кое беше интересното, ами този автомобил беше спрял нали , както пътните помощи напълно неправилно, в аварийната лента и си чакаше някакви жертви.
Проблема беше, че нямаше никакво ремарке или някаква платформа.
Каква пътна помощ ще е на магистралата, без ремарке или платформа. На магистралата са забранени всякакви ремонти. Дори не можеш да теглиш автомобил.
Замислих се, дали пък това не е някакъв нов бизнес "Пътна помощ", и тъй, като е прохождащ (нов), човека не е изкарал пари за сносна кола.
Нов бизнес, пътна помощ ама психиатрична !
Стои психиатър/психолог в автомобила и чака някой да го закъса. И като го закъса, човека вероятно ще е яко притеснен и идва въпросният с гоуфа и почва да правят беседа, да го успокоява , да си говорят за проблемите, за живота, докато дойде другата помощ.
Плаща клетника на психолога и вече щастлив поема с пътната помощ към сервиза...
Добър бизнес модел
Та в неделя, докато пътувах по магистралата видях изключително интересна "Пътна помощ"
Говорим за голф 4 с надписи "Пътна помощ".
Кое беше интересното, ами този автомобил беше спрял нали , както пътните помощи напълно неправилно, в аварийната лента и си чакаше някакви жертви.
Проблема беше, че нямаше никакво ремарке или някаква платформа.
Каква пътна помощ ще е на магистралата, без ремарке или платформа. На магистралата са забранени всякакви ремонти. Дори не можеш да теглиш автомобил.
Замислих се, дали пък това не е някакъв нов бизнес "Пътна помощ", и тъй, като е прохождащ (нов), човека не е изкарал пари за сносна кола.
Нов бизнес, пътна помощ ама психиатрична !
Стои психиатър/психолог в автомобила и чака някой да го закъса. И като го закъса, човека вероятно ще е яко притеснен и идва въпросният с гоуфа и почва да правят беседа, да го успокоява , да си говорят за проблемите, за живота, докато дойде другата помощ.
Плаща клетника на психолога и вече щастлив поема с пътната помощ към сервиза...
Добър бизнес модел

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Абе какво става с тия гуми бре. Отивам сутринта в Дианата с пежото...влизам..дайте некви среден клас зимни, такъв размер...клебер, тойо...
Няма
Е добре Барум нещо, Дебица, Фулда, Корморан...
Няма. От средния клас - никакви няма. Или див китаец или премиум, ама и от тех нема по много. 2 тук, 3 в Пловдив, 2 на Цариградско и треа обикаляш да си ги събереш.
Фулда примерно 2 на Ботевградско и 2 на Цариградско..и тва е, нема други в София.
Зареждане нещо - тц, няма прозиводство.
Баси..лек ден.
Оттам в Маргел.
Добър ден, така и така, среден клас ..
НЯМА.
Добре, дай премиум...Континентал тс870?- Има, но само 4 - взимайте, че други нямаме
)) И даже ми направи отстъпка, та ми излезе по-евтино от Дианата.
А не е някакъв изчекнат размер да речеш.
Няма
Е добре Барум нещо, Дебица, Фулда, Корморан...
Няма. От средния клас - никакви няма. Или див китаец или премиум, ама и от тех нема по много. 2 тук, 3 в Пловдив, 2 на Цариградско и треа обикаляш да си ги събереш.
Фулда примерно 2 на Ботевградско и 2 на Цариградско..и тва е, нема други в София.
Зареждане нещо - тц, няма прозиводство.
Баси..лек ден.
Оттам в Маргел.
Добър ден, така и така, среден клас ..
НЯМА.
Добре, дай премиум...Континентал тс870?- Има, но само 4 - взимайте, че други нямаме

А не е някакъв изчекнат размер да речеш.
Хм,хм...
Странна работа.Аз има направих 10на комплекта оборот този месец и имаше от всичко дето съм искал.
Та знам ли…
Та знам ли…
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Какъв е неизчекнатия размер ?
Иначе донякъде е и нормално така да зареждат. Масово се купуват или китайки, или нещо от топ10 по тестовете. Е вчера слушах някакъв див китаец Sunny нещо-си
колко бил хубав за 2,5 тона джип. Като сложим, че и премиумки вървят и на вторичен пазар... нормално да не се зарежда много в средния клас.
Иначе донякъде е и нормално така да зареждат. Масово се купуват или китайки, или нещо от топ10 по тестовете. Е вчера слушах някакъв див китаец Sunny нещо-си

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
195/55/16
Слатане, виж им в сайта на Дианата Клебери примерно....такива си исках поначало, ама даже не съм се замислял и да проверявам има ли няма ли. Нещо около 180-90 лв на бройка за този размер беше бюджета и нема почти нищо. А и не са предложили нещо, за разлика от Маргел където подробно се обсъдиха няколко вида...там па чак в петък има час за смяна. Досега винаги съм ползвал Диана ама може и да не ги ползвам вече
) Затва па сичките коли са с контита сега, ахахаха
https://diana-ltd.com/tire?31408
4 във Варна, 4+ /не е ясно колко +/ в Стз. и това е, други нема от усилените, от нормалните само 4 в Бургас.
Слатане, виж им в сайта на Дианата Клебери примерно....такива си исках поначало, ама даже не съм се замислял и да проверявам има ли няма ли. Нещо около 180-90 лв на бройка за този размер беше бюджета и нема почти нищо. А и не са предложили нещо, за разлика от Маргел където подробно се обсъдиха няколко вида...там па чак в петък има час за смяна. Досега винаги съм ползвал Диана ама може и да не ги ползвам вече

https://diana-ltd.com/tire?31408
4 във Варна, 4+ /не е ясно колко +/ в Стз. и това е, други нема от усилените, от нормалните само 4 в Бургас.
Хм,хм...
205/55/16 е масовия размер…твоя не баш…ама това не променя факта,че се купуват масово китайци.
Аз например взимам кумхо,файрстоун за масовката и мишлен за премиумите.
За тия дето знам,че ще ги карат малоумници само китай според зависи какво ми кажат от Дианата към момента,че става.
Та така.
Аз например взимам кумхо,файрстоун за масовката и мишлен за премиумите.
За тия дето знам,че ще ги карат малоумници само китай според зависи какво ми кажат от Дианата към момента,че става.
Та така.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
alx написа:Е.Димитров написа:Нямам представа от кога са, но самият надпис да е на"шльокавица" си е направо тъпо.
It’s cool like that. Кво разбираш ти баси…
next level

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Гледам, че EBC имат някаква серия накладки Ultimax ... Каква се явява тя? Кое ще е по-добре за задни спирачки - червени, зелени или?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- St.Trinity
- Потребител
-
От няколко дни в E90/E91/E92/E93 раздела,
нов потребител пита (по-компетентните) за две конкретни коли:
N52B30 ('05 330i) седан за 15,000 лв. [mobile.bg]
или
M57D25 ('08 325d) седан за 17,500 лв. [cars.bg]
Пише, че е наясно че цените са завишени, и че е попрочел някои от темите.
Някой(и) по-компетентен(тни) да го насочи(чат) коя да избере...
[към темата]
нов потребител пита (по-компетентните) за две конкретни коли:
N52B30 ('05 330i) седан за 15,000 лв. [mobile.bg]
или
M57D25 ('08 325d) седан за 17,500 лв. [cars.bg]
Пише, че е наясно че цените са завишени, и че е попрочел някои от темите.
Някой(и) по-компетентен(тни) да го насочи(чат) коя да избере...

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна St.Trinity на 09 Ное 2024, 11:16, променена общо 1 път
- Dalgia666
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 M5
ildivvy написа:Гледам, че EBC имат някаква серия накладки Ultimax ... Каква се явява тя? Кое ще е по-добре за задни спирачки - червени, зелени или?
Аз съм карал с жълтите и сините, повече ми харесват сините. За спортно каране без да влизаш на писта стават(все пак 5цата не е за писта). С метални спирачни маркучи и смяна на спирачна течност всеки 2 години.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
ildivvy написа:Гледам, че EBC имат някаква серия накладки Ultimax ... Каква се явява тя? Кое ще е по-добре за задни спирачки - червени, зелени или?
Нормалната стрийт серия, заместители на заводски накладки. Шарените са по-спортните версии. Зелените са най-добри за ежедневна употреба според мен.