Компетентен съвет за избор на единичка ?
Модератор: Технически модератори
- abracadabra
- младши ентусиаст
Re: Компетентен съвет за избор на единичка ?
BMW 116
Дата около 2008г.
Тип двигател Бензинов
Мощност122 к.с.
Кубатура [куб.см]1600 куб.смС
коростна кутия Ръчна
Категория Хечбек
На нещо такова съм се ориентирал, цена около 5 до 7000 лв.
Нещо да споделите да внимавам?
Дата около 2008г.
Тип двигател Бензинов
Мощност122 к.с.
коростна кутия Ръчна
Категория Хечбек
Злото е безсилно, когато Доброто е Безстрашно!
- vld
- Старши ентусиаст
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
По добре дизел в тези години на производство. Бензиновите имат повече проблеми, харчат повече и вървят по малко. Обслужването им не е по евтино от аналогичен модел с дизелов агрегат дори н47 доста по сполучлив, за м47 няма смисъл да го коментираме той е последния мохикан така да се каже.abracadabra написа:BMW 116
Дата около 2008г.
Тип двигател Бензинов
Мощност122 к.с.
коростна кутия Ръчна
Категория Хечбек
Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk
- abracadabra
- младши ентусиаст
Благодаря, прав сте за дизелите. Аз винаги съм карал бензинки... Ще търся такава. Може да поразширя диапазона на години и цена.
Злото е безсилно, когато Доброто е Безстрашно!
- Spit-Fire
- Scrapyard user
- Кара: E70 / Yamaha MT-07
- Детайли за колата: прасе + прасе
Търсим трескаво кола за жената и от Х1 минахме на 1 само. Мисля да ходя да видим ей тая, на пръв поглед освен че е кирлива някакви наблюдения/съвети? https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=tivxza
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Здравейте на всички, нещо се закучиха нещата с безбройните ремонти на старата тройчица и... С доза нежелание почнах да се оглеждам за нещо бюджетно и малко - в случая 1-ца... Трябва да е с 5 врати и бензин.
Бихте ли ми помогнали да разконспирираме тази обява, тъй като четейки темата разбирам, че е малко приключение да избереш "истинска кола".
https://www.auto.bg/obiava/21986220/bmw-120-face-lift-kato-nova-6-skorosti?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting&rtbhc=3IarzgOm439nwvdMBWOxVVvw0_B6nI8G6lGZKivGaKU.11698430944451704.1721893769217.0.tE2RCKjfDSOhHnCh4GTn#&gid=1&pid=10
Отвън и отвътре изглежда супер, но посочените характеристики адски ме озадачават. Тепърва чета подробно за модела, но или човекът е сгрешил горивото или кубатурата.... Само на първо четене? Моля за тълкувания И дали според вас има начин да поискам споменатата сервизна книжка и там да разбера подробности или някак през VIN? Все пак Стара Загора ми е далечко само за проба. Поздрави и хубав ден!
Бихте ли ми помогнали да разконспирираме тази обява, тъй като четейки темата разбирам, че е малко приключение да избереш "истинска кола".
https://www.auto.bg/obiava/21986220/bmw-120-face-lift-kato-nova-6-skorosti?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting&rtbhc=3IarzgOm439nwvdMBWOxVVvw0_B6nI8G6lGZKivGaKU.11698430944451704.1721893769217.0.tE2RCKjfDSOhHnCh4GTn#&gid=1&pid=10
Отвън и отвътре изглежда супер, но посочените характеристики адски ме озадачават. Тепърва чета подробно за модела, но или човекът е сгрешил горивото или кубатурата.... Само на първо четене? Моля за тълкувания И дали според вас има начин да поискам споменатата сервизна книжка и там да разбера подробности или някак през VIN? Все пак Стара Загора ми е далечко само за проба. Поздрави и хубав ден!