Въпрос
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- BmwE46
- младши ентусиаст
-
- Кара: C вратите
Въпрос
Значи преди 2 дни си купих бмв-то http://store1.data.bg/martoaleksandrov/Image(1083).jpg така имаше лек удар които в момента правя и тъи като съм човек с вкус въпреки годините ми обичам сичко да ми е наред и взех целия фар с мигач и калници и друг капак и предна броня кристален стоп и тнт ... значи много хора ми казват, че ако карам с скорост над 170 км по магистрала или на широк дълаг път с леки завои може да се обърна ... има ли нещо такова или само простотии ми баят ? Питам по опитните тъи като това ми е 1-вото бмв на което ще се кача да карам и горе долу да му опозная възможностите
иначе ще го направя резачка супер муцуна вади ще я снимам като сложа престилката от преде 2005-та малко скъпо ми излезе но иначе си заслужава !

Re: Въпрос
BmwE46 написа:...значи много хора ми казват, че ако карам с скорост над 170 км по магистрала или на широк дълаг път с леки завои може да се обърна ... има ли нещо такова или само простотии ми баят ?...
Първо честито за колата
със здраве!
Добре дошъл също сред нас

Но от това където си го написал
или някой ти го е казал нищо не
хващам. Защо да се обърнеш?
В следствие на удара който е имала
колата или...?
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Честито и от мен! Със здаве да я караш.
Доколкото разбрах от удара имат в предвид че можеш да се обърнеш. Аз не съм много спец по тия работи, но доколкото знам може да има проблеми само ако колата е усукана при удара и то много усукана, тогава може да имаш такъв вид проблеми и дори малко вероятно, освен ако не опиташ примерно със 170 да направиш обратен завой
Все пак Е46 е много стабилна кола и не вярвам да има такъв род проблеми, но за всеки случай се консултирай със специалист да прегледа колата за усуквания.
Доколкото разбрах от удара имат в предвид че можеш да се обърнеш. Аз не съм много спец по тия работи, но доколкото знам може да има проблеми само ако колата е усукана при удара и то много усукана, тогава може да имаш такъв вид проблеми и дори малко вероятно, освен ако не опиташ примерно със 170 да направиш обратен завой

- BmwE46
- младши ентусиаст
-
- Кара: C вратите
Значи удара не е силен аз преди да я купя водих с мене сумати монтиори и разбирачи качвахме я на стенд и ми казаха, че не е посукана и че дори е мн добра колата та мисълта ми е друга исках да питам попринцип като кола стабилна ли е с висока скорост защото почнаха разни "разбирачи" тоест голфаджии да ми обясняват как с голяма скорост ще се обърна някъде
и за тфа питам вас! яд ли ги е не мога да разбера ;]

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
BMW 320 (150 коня ) или BMW 318 ( 118 коня )- въпрос
Здравейте колеги.. Аз сам новобранец и съм много навит за BME E46 !! Само, че проблема е дали да бъде BMW 320 (150 коня ) или BMW 318 (118 коня ).. Аз скоро взимам книжка ( ама карам от много години ) и баща ми ще кихне да си купиме едно хубаво BMW ( мечтая си за такава кола от много време ). Аз разбира се искам 320 защото търся динамика (падам си по спортното каране ), ама на баща ми му промиват мозъка, че 318 харчи по малко , че били по добри и такива глупости... Така, че моля нека по опитните да кажат ( без предрасъдаци кой е по добрия модел ) !!! В смисъл по- здрав двигател , или иначе казано коя в по- добра кола.. Много ми се кара такова BMW и се надявам да ми помогнете . И имам още един въпрос : малко ми е гадно да питам , ама баща ми настоява - получава ли се газовия инжекцион при тези BMW-та. Ще може ли да се кара на газ ( въпреки , че е грехота на BMW да слагаж газ, ама кажете ако е лошо хич няма и да си помисляме ). Айде колеги споделете да знаем какео да правиме.
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
Абе сладури....по-лекичко в началото
Няма нужда татИ да купува още една кола след 2 месеца.
Зависи в каквъв завой ще влезнеш със 170. Като цяло обаче ми се вижда дооооста преувеличено. Все пак е разбираемо...предвид "разбирачите", които са ти говорили. Аз примерно карам служебна Астра. Там където с БМВ-то съм излизал със 100...Астрата с 60 имах чувството, че ще се въртя до утре по таван

Realize..
Real eyes..
Real lies..
8 мнения
• Страница 1 от 1