Имотният пазар
Модератор: Общи модератори
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: Имотният пазар
badboy21 написа:Да кажеш,че Роял Гардън е майната си като локация,е меко казано нелепо...Всичко ти е на една ръка разстояние,и центъра,и гребната за разходки,наблизо имаш МОЛПо спомен carmanf1 живее в този район,питай го,той ще ти обясни плюсове и минуси на квартала,успех
Малко силно съм се изказал, но имах предвид, че е далеч от центъра. Все пак са 3 километра

Иначе ние доста гледахме там, дори бяхме отседнали един път в апартхотела на Сити Парк, за да се усетим квартала.
Гребната е супер яко място, признавам

За този МОЛ обаче може да поспорим. Нищо особено. Супер малък е

Също там има страшно депресиращи места вечер. Примерно около това извращение на архитектурата - уест пойнт

Няма толкова гадно място

P.S. Най-евтиният гараж в Роял Гардън 3 е 38500 евро

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
zAcK написа:kiko написа:Ще ми е интересно с онея апартаменти където се е набалбукал в ония мега тъп комплекс до тецовете как ще се развият нещата.
Нечовекът ли? Какви са тези апартаменти? Този го виждам само по разни мемета с тая ужким ебливата![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=LcUVBnAaH40
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Не мога да разбера защо гледате и дори споделяте хора които правят милиони на гърба на балъци които им вярват на глупостите. Как може човек който си "инвестира" парите в апартаменти в Дружба да дава акъл на хора за личностно развитие, ей тва не доумявам 

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
И аз се чудя как има хора гледащи по цял ден ютубъри, инфлуенсъри и т.н, а те са милиони.
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
Ей заради такива, да не казвам кви, дет са им паднали някви пари от небето и са решили да си купят 20 апартамента, после нормалното семейство не може да си купи щот му искат 2000 евро на квадрат за дружба
И после кат се спука балона (което винаги е неизбежно) всички го д*хат.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Аз единствено забелязях, че знае какъв автомобил да кара
Тая йемка негова ли е?

Тая йемка негова ли е?

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Само за протокола, тва не е Дружба
иначе последно го гледах,че хвали няква олимпяда сега зимата колко проходима била

иначе последно го гледах,че хвали няква олимпяда сега зимата колко проходима била

kiko написа:Ще ми е интересно с онея апартаменти където се е набалбукал в ония мега тъп комплекс до тецовете как ще се развият нещата.
И аз следя с интерес това недоразумение

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Аз пък вчера се возих с него на лифта
Даваше съвети на момчето с което беше за бизнеса му и бяха изненадващо адекватни, попринцип го мисля за въздух под налягане, ама не е глупак пича.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Що не го пита какво мисли за Биткойн? 

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
На мене си ми личи, че съм биткойнер като съм на ските 

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Еееее, мания. Така викаш няма кой да те познае.
Аз между другото разкарвам всички възможни "мишени" от виртуалното пространство. С напредване на булмаркета ще засиля тия неща.
Трябваше така леко да го базикнеш в такъв случай, а после откровено да го нападнеш заради знаеш какви горе-долу глупости, които е дрънкал публично. След като ги дрънкаш публично, значи трябва да си готов да те сочат с пръст.
Ама сме като някакви хиени значи, никой не пише по темата и изведнъж излиза, че всичко виждаме и атака в темата.
Крипто-талибани. 

Трябваше така леко да го базикнеш в такъв случай, а после откровено да го нападнеш заради знаеш какви горе-долу глупости, които е дрънкал публично. След като ги дрънкаш публично, значи трябва да си готов да те сочат с пръст.
Ама сме като някакви хиени значи, никой не пише по темата и изведнъж излиза, че всичко виждаме и атака в темата.

- TNT
- младши ентусиаст
-
zAcK написа:Роял Гардън
Нали знаеш, че коментираш един от най-скъпите райони в последните 10 години за жилища в една от най-скъпите сгради

Като цяло са го казали
badboy21 написа:Да кажеш,че Роял Гардън е майната си като локация,е меко казано нелепо...
А и аз останах с впечатление, че се търси някакво спокойствие. После се гледат оферти за апартамент до булевард, мол, бизнес сгради с кол центрове 24/7 в тях, Лидл, Кауфланд, църква и прелез с влак

Според мен или си нямаш грам идея какво търсиш или просто искаш взаимоизключващи се неща

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Мен принципно много ме кефи идеята за 15 минутните квартали - или както там им казваха.
И мисля, че Смирненски е точно такъв. Специално от тоя Роал Гардън, на 3-5-10-15 мин пешачката има абсолютно всичко, което ти трябва.
Кола не ти трябва, освен ако не е кофти времето.
Братовчед ми например, с жена му и малкото им дете, никога не са имали кола - не им трябва, дори и когато малкия беше бебе.
Някой да ме поправи ако греша или изпускам нещо, но на пешеходно разстояние има:
- 2 огромни парка - гребната и младежкия хълм (розариума и белите пътеки, малко хора ще ме разберат
).
Отделно има нови паркове и градини направени (е, най-новия е точно на най-натовареното кръстовище, ама аре ся няма да се втелясваме
)
Щот го направиха много хубаво и отделно там можеха, като нищо да спретнат пак някви големи кооперации
- Училища, детски ясли, детски градини, гимназии ...
- Големи университетски болници с денонощни спешни отделения - 3 броя. На по 3-5-10 мин пеш. С кола, 2-3 мин. (да не се налага)
- плувни басейни, кортове, фитнеси, спортни клубове за квот се сетиш, от бокс, борба до балет, пилатес и не знам си кво
- няколко големи хранителни магазини - най-вече кауФланА
- ресторанти и пицарии, квит се сетиш и колко искаш.
От японски, мексикански, гръцки, морски, до долнопробни махленски кръчми
- Че и университет има много голям
И чужденки из квартала, колко искаш 
Проблема на квартала е, че много пришълец налази, ама адски много + плюс многото студенти.
Не само от по-малките градове, ами включително от Бургас, София, Варна, Стара Загора, Русе ........
Аз съм доброжелателен и с отворени обятия приемам новите хора, но проблема е в градската управа - раздават мощно разрешения за строеж, ама няма кой да мисли за нови детски градини, училища ......
Квартала почна да се задъхва от места в градините и училищата - като в кИчука
Уж щяли да строят 2 нови големи детски градини и ново училище, ама не им вярвам
И мисля, че Смирненски е точно такъв. Специално от тоя Роал Гардън, на 3-5-10-15 мин пешачката има абсолютно всичко, което ти трябва.
Кола не ти трябва, освен ако не е кофти времето.
Братовчед ми например, с жена му и малкото им дете, никога не са имали кола - не им трябва, дори и когато малкия беше бебе.
Някой да ме поправи ако греша или изпускам нещо, но на пешеходно разстояние има:
- 2 огромни парка - гребната и младежкия хълм (розариума и белите пътеки, малко хора ще ме разберат

Отделно има нови паркове и градини направени (е, най-новия е точно на най-натовареното кръстовище, ама аре ся няма да се втелясваме

Щот го направиха много хубаво и отделно там можеха, като нищо да спретнат пак някви големи кооперации

- Училища, детски ясли, детски градини, гимназии ...
- Големи университетски болници с денонощни спешни отделения - 3 броя. На по 3-5-10 мин пеш. С кола, 2-3 мин. (да не се налага)
- плувни басейни, кортове, фитнеси, спортни клубове за квот се сетиш, от бокс, борба до балет, пилатес и не знам си кво

- няколко големи хранителни магазини - най-вече кауФланА

- ресторанти и пицарии, квит се сетиш и колко искаш.
От японски, мексикански, гръцки, морски, до долнопробни махленски кръчми

- Че и университет има много голям

Проблема на квартала е, че много пришълец налази, ама адски много + плюс многото студенти.
Не само от по-малките градове, ами включително от Бургас, София, Варна, Стара Загора, Русе ........
Аз съм доброжелателен и с отворени обятия приемам новите хора, но проблема е в градската управа - раздават мощно разрешения за строеж, ама няма кой да мисли за нови детски градини, училища ......
Квартала почна да се задъхва от места в градините и училищата - като в кИчука

Уж щяли да строят 2 нови големи детски градини и ново училище, ама не им вярвам