Пилене на глава..
Модератор: bum_bum
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Пилене на глава..
Добра идея ли е да пилна малко главата на блока на мойту Е36? Искам да вдигна малко кончета.. Къде да отида за да го направят най-добре и колко ще ми струва. Също и колко ще се вдигне разхода и мощността. Благодаря.
П.С. Шлайфане на колектори и камера какво е? и има ли смисал от него
- Andronoff
- триногата
-
Абе гледам аз, че напоследък пишеш разни теми, всички свързани с вдигане на мощността. Ако тая ИС-ка ти е толкоз слабичка с всичките й 140 коня и имаш пари, които искаш да вложиш в двигателя й, защо не я продадеш и да си купиш едно 325? Пилене на глави, шрикове, турбота, изпускателни системи, спортни филтри... за тия неща доста трябва да се оръсиш... Без лоши чувства и се извинявам за
, ама ... Ако пък толкова държиш на ИС-ката , дай я на някой да ти я направи 300+ коня, ама му остави куфарчето с парите 

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Абе колега не се занимаваи с глупости
колекторите могат да ти ги полират а цилиндрите да ги шлаифат и сложат 1-2ремонтен размер бутала(примерно) но всичко това за сметка на издръжливоста на мотора и разхода

колекторите могат да ти ги полират а цилиндрите да ги шлаифат и сложат 1-2ремонтен размер бутала(примерно) но всичко това за сметка на издръжливоста на мотора и разхода
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
Re: Пилене на глава..
CSS2 написа:Добра идея ли е да пилна малко главата на блока на мойту Е36? Искам да вдигна малко кончета.. Къде да отида за да го направят най-добре и колко ще ми струва. Също и колко ще се вдигне разхода и мощността. Благодаря.

темата ти е за тунинг раздела
След повече секс се чувстваш далеч по-добре, отколкото след повече алкохол!!!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
....и пак ще си е гюбреLAST RIDE написа:Абе колега не се занимаваи с глупости![]()

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Andronoff
- триногата
-
В другата тема, която беше пуснал, онази за чипа, не ти ли препоръчаха да го сложиш след турбото евентуално? Щото 10-15 коня да ти направи за толкова пари...
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Батенце ти как си ги мислиш тея работи нз. То не е само да купиш Turboto и още доста неща се купуват заради турбото. Вчера си говорих с едно майсторче направил си Форд със турбо старичак ама си го е направил и варви и вика за бутала съм дал 1000лв 2-пати сменява керамичен съединител 800лв скоростната кутия преправяна, осилване на купето че му се осука преди това,свещи по 5олв на свещ, на колко му струваше маслото. И в края на крайщата го питах горе долу колко ще ми струва да си сложа турбо и той вика минимум 5000лв. За какво ще си купуваш сега чип ако слагаш турбо нали след това пак ще трябва да купуваш чип за турбото май само се набиваш.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2