Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Re: Apple устройства, iOS и macOS тема

Мнение от vixx » 03 Окт 2023, 16:52

steeN написа:Успех :lol:

:dunno: Жив и здрав

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 03 Окт 2023, 23:36

Аз си реших проблема с меш рутери - голяма благина са. 4 на брой. Няма дроп, няма хлоп на пакети на 3 етажа къща, пробвано на конферентни разговори с разхождане нагоре надолу. 2 са на кабел, един wifi backhaul, разлика няма. Asus АiMesh. Не ги рекламирам, просто бачка системата. 20 устройства горе долу с камери, телевизори, прахосмукачки и други боклуци...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
---

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 04 Окт 2023, 9:46

theraven_nz написа:Аз си реших проблема с меш рутери - голяма благина са. 4 на брой. Няма дроп, няма хлоп на пакети на 3 етажа къща, пробвано на конферентни разговори с разхождане нагоре надолу. 2 са на кабел, един wifi backhaul, разлика няма. Asus АiMesh. Не ги рекламирам, просто бачка системата. 20 устройства горе долу с камери, телевизори, прахосмукачки и други боклуци...

Колега като чета, човек да го е страх да ти дойде на гости :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 04 Окт 2023, 20:07

Понеже скоро ще взимам часовник, има ли смисъл да взимам такъв с възможност за карта, при положение че съм на виваком и те не предлагат втора сим карта на един номер :dunno:
Или има нещо което изпускам :dunno:
Също така, това с меренето на температурата до колкото разбирам не можеш да си го пуснеш да ти я мери и да си я гледаш когато решиш а следи просто големите разлики ?
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 04 Окт 2023, 20:32

Това с Vivacom е голяма простотия :idea:
Няколко приятели се преместиха на Йетел, или както се пише това, защото те го поддържат, а БТК не :banghead: :banghead: :banghead:

Ще се пробвам да питам някой от R&D-то на мобилната мрежа, да видим какво ще кажат :dunno: :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 04 Окт 2023, 20:33

Няма смисъл от карта.
Аз така и не разбрах как работи това с температурата и не го и ползвам :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 04 Окт 2023, 20:44

Don_Diego написа:Няма смисъл от карта.
Аз така и не разбрах как работи това с температурата и не го и ползвам :dunno:

Ясно, а се чудя м/у SE 2022 или 9-ката ти какво би ме посъветвал.
Единственото ми притеснение остава дали ще свикна с квадратен часовник.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 04 Окт 2023, 20:56

Аз съм с 8ца, според мен гледай кой се предлага със сапфир стъкло иначе задължително трябват протектори.

Колкото до свикването - слагаш си кръгъл цифер и по краищата слагаш разни добавки да уплътнят екрана и след няколко дни няма да ти прави впечатление формата

Вие носите ли други часовници? Аз от както имам iWatch съм прибрал всичко в кутията и не са вадени от тогава :oops: . Изглежда ми странно със смарт часовник на едната ръка и класически на другата?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 04 Окт 2023, 21:04

Don_Diego написа:Аз съм с 8ца, според мен гледай кой се предлага със сапфир стъкло иначе задължително трябват протектори.

A има ли реални сериозни предимста примерно 8/9 пред се 2 ката, на хартия нищо впечатляващо не видях.

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 04 Окт 2023, 21:04

Don_Diego написа:Вие носите ли други часовници? Аз от както имам iWatch съм прибрал всичко в кутията и не са вадени от тогава :oops: .

Грижливо са прибрани и не съм ги пипал вече 5 години :ok: :bchug: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 04 Окт 2023, 21:16

Зак, какво стана, взе ли го онзи готиния Лонджин хронографа, дето преди време се канеше да го купуваш ?
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 04 Окт 2023, 21:38

peshehodetz написа:Зак, какво стана, взе ли го онзи готиния Лонджин хронографа, дето преди време се канеше да го купуваш ?

:OT:

Не :dunno: Още ми е мерак. Преди седмица говорих с един приятел и му казах, че отида ли в Швейцария, ще си го взема, просто да го имам :ok: :mhihi:

Ма прешъъссс :help:

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 04 Окт 2023, 22:35

zAcK написа:
peshehodetz написа:Зак, какво стана, взе ли го онзи готиния Лонджин хронографа, дето преди време се канеше да го купуваш ?

Не :dunno: Още ми е мерак. Преди седмица говорих с един приятел и му казах, че отида ли в Швейцария, ще си го взема, просто да го имам :ok: :mhihi:

Изображение

Той и в БГ не е от най-скъпите, дали в Швейцария ще е по-евтин?

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 04 Окт 2023, 22:47

Don_Diego написа:Вие носите ли други часовници?

Аз ги редувам. Готино си е да си сложиш и приятно изглеждащ истински часовник на ръката.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 04 Окт 2023, 23:09

zAcK написа:

Вземи го от duty free на летището в Цюрих ако можеш. Точно тези не съм сигурен дали ги има, но селекцията е голяма…
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата