СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Jordana » 26 Авг 2023, 15:21

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Авг 2023, 19:27

Jordana написа:https://www.youtube.com/watch?v=HJGoXeh79Rg :mhihi:

Предупреждавай бе педераС … докато го затворя и ми изби стотина мозъчни клетки.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 26 Авг 2023, 20:11

Ти остави, това нещо май съм го гледал по тв. :kuku: Понякога либерастията в западния свят ми идва в повече. От тоя клип разбрах, че такъв се става най-лесно ако...нямаш грам акъл. Ебати рекламата човек, честно. :bang: :kuku: :help: :dummy:
Добре, че е Данчо да ги пуска тия реклами все на тая фирма, ще реша вече, че е на процент там.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 27 Авг 2023, 8:07

Снощи имах културен шок. :ok:

Отиваме с няколко авери на един фестивал, очаквам, че ще има народна музика, хора и т.н.

Отиваме и наистина е така, върви народна музика, играят се хора. Поразходихме се, та си намерихме едно място в края на поляната, доста назад от сцената и се настанихме. Върви си народната музика, ние си разговаряме и така. По едно време се включи водещият и представи двама оперни певци. Нищо не разбирам от опера но някак си ми хареса, много хубаво си почивах там. Та минаха и те и представиха Мария Чакърдъкова и се почнаха пак хора и народни песни. Тази жена има страхотен глас и сценично присъствие, много ми допадна, хем не съм голям фен на народната музика. До тук всичко в реда на нещата. Излиза по едно време водещият и вика "Представям ви следващия участник в програмата - себе си" - и тогава загрях, че водещият е... Устата :dunno:

Та Устата изпя май две негови песни и ние с единия авер вече бяхме в културен шок как от народна музика минахме на Устата, но тогава Устата реши, че две песни му стигат и представи..... Криско :banghead: . Тия двамата еВаха майката на целия фестивал.

Нямам нищо против да ги слушам тия двамата вкъщи или примерно ако някъде ги сваря на някакво участие, ама след опера и народна музика да ги пуснеш да пеят баш тях направо счупи тъпометъра. :censored:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Авг 2023, 8:22

И аз бих си теглил ножа в такъв момент. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 27 Авг 2023, 10:27

Като бях на морето, едната вечер бяхме на разходка из Черноморец и имаше някакъв концерт на Николай Славеев...измете площада с публиката: хора, народни песни, ретро чалги, популярни чалги :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 27 Авг 2023, 10:44

drifty написа:Снощи имах културен шок. :ok:

Отиваме с няколко авери на един фестивал, очаквам, че ще има народна музика, хора и т.н.

Отиваме и наистина е така, върви народна музика, играят се хора. Поразходихме се, та си намерихме едно място в края на поляната, доста назад от сцената и се настанихме. Върви си народната музика, ние си разговаряме и така. По едно време се включи водещият и представи двама оперни певци. Нищо не разбирам от опера но някак си ми хареса, много хубаво си почивах там. Та минаха и те и представиха Мария Чакърдъкова и се почнаха пак хора и народни песни. Тази жена има страхотен глас и сценично присъствие, много ми допадна, хем не съм голям фен на народната музика. До тук всичко в реда на нещата. Излиза по едно време водещият и вика "Представям ви следващия участник в програмата - себе си" - и тогава загрях, че водещият е... Устата :dunno:

Та Устата изпя май две негови песни и ние с единия авер вече бяхме в културен шок как от народна музика минахме на Устата, но тогава Устата реши, че две песни му стигат и представи..... Криско :banghead: . Тия двамата еВаха майката на целия фестивал.

Нямам нищо против да ги слушам тия двамата вкъщи или примерно ако някъде ги сваря на някакво участие, ама след опера и народна музика да ги пуснеш да пеят баш тях направо счупи тъпометъра. :censored:

Снощи бях на сбор в Килифарево. Дясното ухо слушаше химна, лявото слушаше кючеци (едновременно, да!)... :bchug:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 27 Авг 2023, 11:25

^^^^ За всеки по нещо :mhihi:
:yes:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Авг 2023, 17:51

Като говориме за химни- аз по- хубав и величествен химн от нашия до сега не съм чул. Съвсем сериозно.

Поздравявам ви всичките

https://www.youtube.com/watch?v=g7N0m9u ... VtIA%3D%3D
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 27 Авг 2023, 19:43

Преди малко пътувах Чепеларе - Пловдив с Опела, колона карат с 40 викам си няма смисъл да изпреварвам много са, но по някое време не издържах и всяка втора мисъл ми беше “ ех сега да бях с 35-цата , ех сега да бях с 35цата”, Опела просто няма сила а жената пътуваше с бмв то и тя към Пловдив та за мен остана Опела , та почнах да се замислям… та в тая връзка обективно струва ли си ф11 550д , или по- добрия вариант е е61 535д, като здравина и разходи за подръжка говоря?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Авг 2023, 19:55

alx написа:Като говориме за химни- аз по- хубав и величествен химн от нашия до сега не съм чул. Съвсем сериозно.

Поздравявам ви всичките

https://www.youtube.com/watch?v=g7N0m9u ... VtIA%3D%3D

Верно е. Всичко друго ми звучи като някаква какафония, която си измислят на момента. Съветския химн също беше хубав.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

СПАМ ТЕМА

Мнение от 3186 » 27 Авг 2023, 19:56

ivanski_2 написа:Преди малко пътувах Чепеларе - Пловдив с Опела, колона карат с 40 викам си няма смисъл да изпреварвам много са, но по някое време не издържах и всяка втора мисъл ми беше “ ех сега да бях с 35-цата , ех сега да бях с 35цата”, Опела просто няма сила а жената пътуваше с бмв то и тя към Пловдив та за мен остана Опела , та почнах да се замислям… та в тая връзка обективно струва ли си ф11 550д , или по- добрия вариант е е61 535д, като здравина и разходи за подръжка говоря?

Ако покараш т’сла с поне 2 мотора, по този път, след това ще се чувстваш по същия начин и с космоса :mhihi Изпреварването по такива трасета е съвсем ново изживяване с мъсквичите. От друга страна ако не ти се правят дивотии - пускаш автопилота и следваш този през теб без да пипаш нищо…

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 27 Авг 2023, 20:05

Днес подбалкана беше леш от полиция.
Малко камикадзета иначе.
Ударих едно басейнче и едно джакузи.
Сега е времето за стария номер 7.
п. с.
Маверик ако видиш зелен цедес комби с кескин джанти свиркай да се запознаем на живо.
Ще обикаляме сигурно тия дни насам натам по Карлово и Казанлък.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 27 Авг 2023, 21:10

3186 написа:
ivanski_2 написа:Преди малко пътувах Чепеларе - Пловдив с Опела, колона карат с 40 викам си няма смисъл да изпреварвам много са, но по някое време не издържах и всяка втора мисъл ми беше “ ех сега да бях с 35-цата , ех сега да бях с 35цата”, Опела просто няма сила а жената пътуваше с бмв то и тя към Пловдив та за мен остана Опела , та почнах да се замислям… та в тая връзка обективно струва ли си ф11 550д , или по- добрия вариант е е61 535д, като здравина и разходи за подръжка говоря?

Ако покараш т’сла с поне 2 мотора, по този път, след това ще се чувстваш по същия начин и с космоса :mhihi Изпреварването по такива трасета е съвсем ново изживяване с мъсквичите. От друга страна ако не ти се правят дивотии - пускаш автопилота и следваш този през теб без да пипаш нищо…
Сигурно, но в момента не ми в бюджета иначе бих :D
Но да ти кажа 400 коня , доста добре доускорява :D
Но наистина нямям преки наблюдения над поведението на 3 турбини , би трябвало нещата да са доста различни , но трябва някой карал и двете да каже.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 27 Авг 2023, 21:37

Мани ги конете... торк ми дай... :mrgreen:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата