СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Re: СПАМ ТЕМА
ivanski_2 написа:Звучи интересно, имаш ли снимки как е станало и трудно ли се слага, че за съжаление не се славя със своята сръчност![]()
http://store.picbg.net/pubpic/E5/F1/d2a ... eee5f1.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/E4/2A/5f4 ... f8e42a.jpg
Слага се на чиста повърхност, помага се с горещ въздух за криви форми и завойчета. Ако направиш балонче някъде или разлепваш ако го видиш навреме, или дупваш с карфица и няма да си личи. Пак духваш с горещия въздух да слегне и всичко е 6. Има милион клипчета в нета, а и все ще намериш някой приятел, който вече е слагал, да ти помогне.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Зарежи това фолио, я дай за палатките, че стана интересно. Тия големите на Купъра и Е34-ката много яко изглеждат. Дали побират четири човека? И какви пари са?
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- yordanovdir
- кандидат ентусиаст
-
Джордан-е, това си беше смях, ама няма много общо с коментираните палатки.
Топ Гън-е, някои недостатъци според мен на този вариант.Казвам ги, не за да го плюя, а защото ако не те бъркат си ОК.Лишаваш се от доста място, ако си с комби и ползваш куфар.Не виждам как може да си изправен вътре, което си е кофти.Ако случиш лошо време, ще се чудиш къде да отидеш.Вариант за четири човека ми изглежда съвсем лудница.Иначе уважавам приключенията.
Топ Гън-е, някои недостатъци според мен на този вариант.Казвам ги, не за да го плюя, а защото ако не те бъркат си ОК.Лишаваш се от доста място, ако си с комби и ползваш куфар.Не виждам как може да си изправен вътре, което си е кофти.Ако случиш лошо време, ще се чудиш къде да отидеш.Вариант за четири човека ми изглежда съвсем лудница.Иначе уважавам приключенията.
- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
Top Gun Maverick написа:Зарежи това фолио, я дай за палатките, че стана интересно. Тия големите на Купъра и Е34-ката много яко изглеждат. Дали побират четири човека? И какви пари са?
Тези са британски, по 1200 лири, Latitude tents. 4 са най-големите, има място да седнеш. Иначе има най-различни производители. Търси под roof tents. Американците имат много развита култура за диво къмпингуване под овърланд.
steeN написа:Don_Diego написа:ХМ-а...
чалга моторен верке
Мне… немците минаха фазата на лизане на чалгаджиите. Сега са на тикток тематика.
Всичко на което дизайна има силно изразени вертикални и раздути черти е да почеше една определена раса.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
all the same тотална свинщина
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Външния вид настрана ама на каква база искат тия пари на тази обновена Х5ца?
Приятел беше на представянето за България, има поръчана нова 7ца в момента и реши да сравни цените…подобно ниво на оборудване излиза почти 80к лв отгоре

Приятел беше на представянето за България, има поръчана нова 7ца в момента и реши да сравни цените…подобно ниво на оборудване излиза почти 80к лв отгоре

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Наистина тотална свинщина са от към дизайн новата седмица и това ХМ.
Чакам да видя новата 5-ца дали ще правя трейд ин, или и нея ще я осерат.
Ако ще космос да е като технологии и интериор, екстериора осран ли е, няма се навия никога.
Да си ги продават в Китай
Преди няколко месеца бях в Мкар за обслужване.
Седнах да пия кафе и ми викат, ела да видиш новата 7-ца. Отзад в едно хале беше за пред продажбена подготовка.
Отидох. Ми стоях, гледах, пак гледах и си им казах директно: “тва е извращение от към дизайн. изобщо не искам да влизам вътре”.
Те се хилят и ми викат, ще свикнем. Викам пичове, вие ако ще свиквате с това, аз няма.
Чакам да видя новата 5-ца дали ще правя трейд ин, или и нея ще я осерат.
Ако ще космос да е като технологии и интериор, екстериора осран ли е, няма се навия никога.
Да си ги продават в Китай
Преди няколко месеца бях в Мкар за обслужване.
Седнах да пия кафе и ми викат, ела да видиш новата 7-ца. Отзад в едно хале беше за пред продажбена подготовка.
Отидох. Ми стоях, гледах, пак гледах и си им казах директно: “тва е извращение от към дизайн. изобщо не искам да влизам вътре”.
Те се хилят и ми викат, ще свикнем. Викам пичове, вие ако ще свиквате с това, аз няма.
Последна промяна carmanf1 на 14 Май 2023, 18:10, променена общо 1 път
Питах един ИИ да ми нарисува бенве с огромна решетка и му е трудно да ги направи грозни. Топ талант имат баварците.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Колега кажи какво мислиш за ChatGPT?
Че съм много бос по темата още, ама мисля да го ползвам яко за шерп в работата ми.
Че съм много бос по темата още, ама мисля да го ползвам яко за шерп в работата ми.
Мисля, че са супер инструменти за оптимизация и ако не стоиш в течение, бързо ще изостанеш
Да върна спама пак на палатките, че пробудих интерес
Моята я поръчах от китайците. Това за цената 2К щеше да е много хубаво ако е истина. Аз като търсих, сносните започваха от 3.5 - 4 хиляди. Китайските боклуци бяха по две и нещо, обаче никъде нямаше налични и не знаеха кога ще има доставки. Роди ми се гениалната идея да поръчам от алито. И понеже съм тарикат взех две. Китаеца като ми каза, че доставката на една ще 280 долара а на две 320 реших да ставам търговец
. Идеята беше да си избия доставката като продам другата. Еми ... не се получи. Оказа се явно, че не е никак търсена стока. Аз когато исках да си купя от България, нямаше налични на нормална цена. Това ме наведе на идеята, че не може само аз да търся и всички чакат да си пусна излишната дето имах. Греда, стоя половин година, заемаше място и само я прескачах и накрая от 2000 начална я "подарих" за 1700. Не стига, че нищо не избих ами даже и половината от разходите не можах да си покрия. Не предвидих добре колко ще са митническите налози (доста надхвърлиха предположението ми).
Иначе моята тежи 55кг, сгъната е 120х140 а като се разгъне става 240х140. Снимките са от тестовият монтаж за да снимам за обявата. Моята още не съм я пробвал, но човека дето я купи каза, че няма проблем.
Ивански, гредите видимо провиснаха отпред където е по - дълата част без подпора. Не знам на 46цата колко са дълги но при мен е почти метър.

Иначе моята тежи 55кг, сгъната е 120х140 а като се разгъне става 240х140. Снимките са от тестовият монтаж за да снимам за обявата. Моята още не съм я пробвал, но човека дето я купи каза, че няма проблем.
Ивански, гредите видимо провиснаха отпред където е по - дълата част без подпора. Не знам на 46цата колко са дълги но при мен е почти метър.

Колко мъка има по тая свят не е истина …. 
Хем съм заклет къмпингар…

Хем съм заклет къмпингар…

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила