Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Войната започна ...

Мнение от Petrolhead » 08 Апр 2022, 11:45

още малко фейкове от тази сутрин.

украинците сами са си хвърлили ракета искандер по ЖП гарата в крематорск.

внимавайте със снимките, фейкът е много добре направен и не е подходящ за чувствителни
https://www.pravda.com.ua/news/2022/04/8/7338073/?fbclid=IwAR37zbAOzZhg0rkP2y6Cn-nHc7cmN-ibO1PKR2MSf_IoA4VzqkYsCAJpIm4
Последна промяна Petrolhead на 08 Апр 2022, 11:50, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 08 Апр 2022, 11:49

Grozdanoff написа:
bioz написа:
Grozdanoff написа:
bioz написа:Ние сме отвратителни

Много хора ще се припознаят, жалко за тях.

Много ми е странно,къде ги намират тези руснаци, които се "срамуват" от Путин и едва ли не от това, че са руснаци?!? Питам, защото четох преди една седмица тема за войната в руски форум, там нямаше руснак, който да презира/срамува от Путин! Нямаше руснак, който е притеснен от санкциите, напротив гледат с надсмешка на тях! Живота на обикновенния руснак не се е променил в икономически аспект, странно как така хората не са разбрали за този "смазващ икономиката им" ефект от ЕС и САЩ санкции...
Жалко и за теб и твоите ограничени източници. Нямало руснак притеснен от санкциите, ти добре ли си?

Ти си ограничен, колега! Не аз... Ти когато публикуваш нещо, аз го изглеждам/прочитам, но за разлика от мен, ти не си гледал и чел нещата, които аз съм!

Ти ако беше чел нещо изобщо нямаше да симпатизираш на руснаците дори само заради нещата които са направили в България след 9 септ. Което косвено рефлектира и до голяма степен на страната да се превърне в клоаката която е в момента. Като сложим на масата и войната в Украйна, не знам как здраво мислещ човек може да им симпатизира по какъвто и да е начин. Личи от километри, че си силно облъчен от руска пропаганда, но пък работиш в западна фирма и лочиш с пълни шепи от благата създадени именно там.

Тук приключвам с опитите ми за просветление защото имам по-важна работа, в момента търся обувки за украинско детенце 27 номер, останали от сина ми.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 08 Апр 2022, 11:53

hell's angel написа:
Пресс-секретарь президента России Дмитрий Песков заявил, что не считает вступление Швеции и Финляндии в НАТО экзистенциальной угрозой для России.

К'во става с'а ? :mrgreen: :mhihi: Нещо не мога да схвана замисъла зад т'ва изказване. :kuku:

Аз понеже не разбирам руски ползвах гугъл преводач и ето какво казва:
Прес секретарят на руския президент е заявил:
Украинците еб@ха майката на великата ни армия.
ЕС и САЩ еб@ха майката на великата ни икономиката.
Сега ще си седнем на задника и ще си траем като някой иска да се присъедини към НАТО.

:ok:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 08 Апр 2022, 12:06

bioz написа:
Grozdanoff написа:
bioz написа:
Grozdanoff написа:
bioz написа:Ние сме отвратителни

Много хора ще се припознаят, жалко за тях.

Много ми е странно,къде ги намират тези руснаци, които се "срамуват" от Путин и едва ли не от това, че са руснаци?!? Питам, защото четох преди една седмица тема за войната в руски форум, там нямаше руснак, който да презира/срамува от Путин! Нямаше руснак, който е притеснен от санкциите, напротив гледат с надсмешка на тях! Живота на обикновенния руснак не се е променил в икономически аспект, странно как така хората не са разбрали за този "смазващ икономиката им" ефект от ЕС и САЩ санкции...
Жалко и за теб и твоите ограничени източници. Нямало руснак притеснен от санкциите, ти добре ли си?

Ти си ограничен, колега! Не аз... Ти когато публикуваш нещо, аз го изглеждам/прочитам, но за разлика от мен, ти не си гледал и чел нещата, които аз съм!

Ти ако беше чел нещо изобщо нямаше да симпатизираш на руснаците дори само заради нещата които са направили в България след 9 септ. Което косвено рефлектира и до голяма степен на страната да се превърне в клоаката която е в момента. Като сложим на масата и войната в Украйна, не знам как здраво мислещ човек може да им симпатизира по какъвто и да е начин. Личи от километри, че си силно облъчен от руска пропаганда, но пък работиш в западна фирма и лочиш с пълни шепи от благата създадени именно там.

Тук приключвам с опитите ми за просветление защото имам по-важна работа, в момента търся обувки за украинско детенце 27 номер, останали от сина ми.

Не ми отговаряш на въпроса, г-н 100 истински медии... Незнаеш какво да кажеш или?! Гововя за ФОРУМ, а не новини/пропаганда!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 08 Апр 2022, 12:13

Screenshot 2022-04-08 at 12-12-26 TV 2 Lorry.png
Датчаните и те с промити мозъци
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 08 Апр 2022, 12:22

drago_pavlov написа:Аз понеже не разбирам руски ползвах гугъл преводач и ето какво казва:
Прес секретарят на руския президент е заявил:
Украинците еб@ха майката на великата ни армия.
ЕС и САЩ еб@ха майката на великата ни икономиката.
Сега ще си седнем на задника и ще си траем като някой иска да се присъедини към НАТО.

:ok:

Не е шпрехал на руски, ве. Всеки чува к'вото му се иска и на каквато вълна е настроен. :mhihi: А Перемогата е само по телевизора - споко :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 08 Апр 2022, 12:37

https://www.reddit.com/r/bulgaria/comments/tyyp6x/възраждане_и_пламен_пасков_разпространяват/

Още живи трупове като ония по-горе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 08 Апр 2022, 13:08

Grozdanoff написа:Не ми отговаряш на въпроса, г-н 100 истински медии... Незнаеш какво да кажеш или?! Гововя за ФОРУМ, а не новини/пропаганда!

Аз не_интервал_знам кога ще се научиш да пишеш :mhihi:

Остави форума и кажи колко приятели руснаци имаш и си ги питал за мнението им? Нито един нали :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 08 Апр 2022, 13:27

сутрешна ракета с послание от другаря путин

има и клипче веднага след като ракетата се е взривила на площада пред гарата.
много 21+ е, така че потърсете си го сами - търсете: ракета крематорск

моля другари мурзилки, оправдайте това творение на любимия ви вожд и неговите сатрапи
40+ човека са мъртви, над 100 са ранени. цивилни - жени, деца старци, които са чакали да ги качат на евакуационни влакове.
всичките ли са били нацисти?
украинската армия ли се е криела под пейките на гарата?

аз се сещам само за една причина, но нека ви чуем
Последна промяна Petrolhead на 08 Апр 2022, 14:45, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2016 m550d

Мнение от ekalchev » 08 Апр 2022, 13:33

Украинците са виновни за цивилните жертви, защото продължават да се бият за свободата си. Ако се бяха предали още първия ден, нямаше да има жертви. Това като го чуя от някой путинофил и автоматично приемам че е пълен дебил. По тая логика ние сме си ви виновни за жертвите през турското робство, Хитлер и германците не са виновни за жертвите на ВСВ. Много искам да видя еди такъв човек, който ги мисли тези неща какъв живот живее. Аз немога да си представя цивилизован човек с работа и семейство да го помисли това. Не познавам такъв човек на живо само в интернет им виждам мненията на тези Интересно ми е е какъв живот трябва да водиш за да се откъснеш от основни християнски ценности и да намериш някакво оправдание в убиването на цивилни с ракети и танкове
Последна промяна ekalchev на 08 Апр 2022, 13:35, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 08 Апр 2022, 13:34

добавям, прегледах РИА новости.
опорката е ясна, украинците първо са събрали хората и после сами са ги взривили с 2 ракети.
московия няма нищо общо.

нищо че и старта на ракетите е сниман

и да снимано е от територия окупирана от московците.
тая свинщина ще свърши все някога и тези които я оправдавате, ще трябва да живеете някак между нормалните хора. не ви завиждам

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 08 Апр 2022, 13:34

drago_pavlov написа:
Grozdanoff написа:Не ми отговаряш на въпроса, г-н 100 истински медии... Незнаеш какво да кажеш или?! Гововя за ФОРУМ, а не новини/пропаганда!

Аз не_интервал_знам кога ще се научиш да пишеш :mhihi:

Остави форума и кажи колко приятели руснаци имаш и си ги питал за мнението им? Нито един нали :mhihi:

Колежке, не ме занимавай с глупости... Аз не мога да разбера твоя проблем какъв е!? Цветето ти ли цъфна на пролет, ласки ли търсиш. До вчера зарибяваше Бат Йордан, сега незнам какво искаш от мен точно, но няма да ти го дам... :wave:
Последна промяна Grozdanoff на 08 Апр 2022, 13:40, променена общо 2 пъти
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 08 Апр 2022, 13:38

ekalchev написа:Украинците са виновни за цивилните жертви, защото продължават да се бият за свободата си. Ако се бяха предали още първия ден, нямаше да има жертви. Това като го чуя от някой путинофил и автоматично приемам че е пълен дебил. По тая логика ние сме си ви виновни за жертвите през турското робство, Хитлер и германците не са виновни за жертвите на ВСВ. Много искам да видя еди такъв човек, който ги мисли тези неща какъв живот живее. Аз немога да си представя цивилизован човек с работа и семейство да го помисли това. Не познавам такъв човек на живо само в интернет им виждам мненията на тези Интересно ми е е какъв живот трябва да водиш за да се откъснеш от основни християнски ценности и да намериш някакво оправдание в убиването на цивилни с ракети и танкове

Ето виж ги , самите украинци в Мариупол да ти го кажат

https://www.youtube.com/watch?v=HkytuxdOAwQ
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2016 m550d

Мнение от ekalchev » 08 Апр 2022, 13:46

Ти мижеш ли да мислиш брз клипчета от ютубе? Свободата на един човек си заслужава да се отстоява с цената на живота му. Независимо дали един арабин се бие срещу американец или украинец срещу руснак. Чувал ли си изречението "свобода или смърт". Искаш ли да ти направя едно клипче в ютюбе да можеш да го осмислиш?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 08 Апр 2022, 14:01

Ебаси, вече много шок ми идва на моменти, в тая тема... :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата