Политическа.
Модератор: Общи модератори
Re: Политическа.
streetz написа:От друга страна пък са нови лица, още не са се топнали напълно в помията...
Трапчинко и Кокорко не са никак нови лица. Те са си отдавнашен проект.
Ето го единия през 2013-та: https://youtu.be/kj5n5PIjspQ?t=279 (4:40)
Много се разчита на тия 20-годишни избиратели сега, които тогава са си църкали младежките пъпки пред огледалото.
Ето и другия, заедно със сегашния на образованието: https://move.bg/about
А аз съм силно алергичен към лексиката на вся'кви НПО-та и движения, и фрази като "устойчиво развитие", "иновативни решения", "дигиталното утре" като цяло ми говорят, че пицата пак ще е постна. И че отделно за неваксинираните, пица няма да има въобще.
Последното, дето излезе за Трапчинко е, че е сключил предварителен договор с Амазон да ни продава ДНК данните.
https://youtu.be/Km35Ajf1wTA?t=870 (14:30)
Както и да е, аз трезва мисъл не очаквам. Само не ми е ясно, защо при всяко пускане на тубата, рекламно ми излизат тия "новите" лица?
И какви увещания само, три тунела под Стара планина... Бойковщини...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Би станал чудесен разследващ журналист от тебе, браво.
На мен лично ми е малко мазен тоя, говори някак с цел да привлича...абе присъствали ли сте когато наркомани са под въздействието на някакъв опиат и сядат да си разтягат някакви неща?
Сякаш така говори, а аз лично ги надушвам от половин разговор. Цели да хване и такава група с този си начин на изказ и интонация, както и млади, интелигентни хора. Както и да е, явно ще е фактор в парламента, но аз съм силно скептичен когато някой оставя много успешния си живот за да идва да ни оправя. Убеден съм, че или ще е поредния, който ще се опита да краде като за последно, или някой му дърпа конците(тоест пак много кражби)или и двете. А такъв, който не е наяден определено ще краде като за последно, този просто ще го прави теоретично по-интелигентно.

На мен лично ми е малко мазен тоя, говори някак с цел да привлича...абе присъствали ли сте когато наркомани са под въздействието на някакъв опиат и сядат да си разтягат някакви неща?

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Нямам идея как и защо някой би гласувал за така наречените "политически уличници"
Започвам с този от ДБ, беше министър на батето а сега е най-големият му опонент.
На него е простено де, въпреки, че мяза на хитър дебел охранен мишок.
Да кажем сърбал е попарата на бате и сега не го аресва.
Но тея , дето си вадеха хляба с активно плюене по баце и после му легнаха са си за бунището.
Почвам с онази от "Пловдив", каназирева мисля беше, с рядката косица дето е.
Тази години се опитва да влезе в политиката под всякакъв начин, къде ли не се вреше, какво ли не правеше. По едно време почна доста активно да кълне баце и да вади дивиденти.
В един момент спря, явно се разбраха и сега е първа защитничка на герб и батко.
Другият ярък с амнезия и катарзис е тома биков.
В момента този е като "комунист на амбразурата" в защита на бате, ама направо и на бой скача.
Преди обаче беше върл противник и със същият хъс беше против
https://fakti.bg/mnenia/491419-2012-g-t ... a-diktator
Та как така, подобни персони продължават да циркулират в пространството.
Отговора разбира се е поради малоумното ни съзнание и преценка.
п/п
От години не гласувам.
Преди гласувах за онова недоразумение "царя".
След него гласувах за баце. Даже имаше сериозна тема във форума и се надпреварехме да пишем как сме отишли да гласуваме за бат' бойко.
От тогава не съм гласувал и действам малко на принципа, "не давам пари на просещи ц... за да не стимулирам израстването на паразити"
Започвам с този от ДБ, беше министър на батето а сега е най-големият му опонент.
На него е простено де, въпреки, че мяза на хитър дебел охранен мишок.
Да кажем сърбал е попарата на бате и сега не го аресва.
Но тея , дето си вадеха хляба с активно плюене по баце и после му легнаха са си за бунището.
Почвам с онази от "Пловдив", каназирева мисля беше, с рядката косица дето е.
Тази години се опитва да влезе в политиката под всякакъв начин, къде ли не се вреше, какво ли не правеше. По едно време почна доста активно да кълне баце и да вади дивиденти.
В един момент спря, явно се разбраха и сега е първа защитничка на герб и батко.
Другият ярък с амнезия и катарзис е тома биков.
В момента този е като "комунист на амбразурата" в защита на бате, ама направо и на бой скача.
Преди обаче беше върл противник и със същият хъс беше против
https://fakti.bg/mnenia/491419-2012-g-t ... a-diktator
Та как така, подобни персони продължават да циркулират в пространството.
Отговора разбира се е поради малоумното ни съзнание и преценка.
п/п
От години не гласувам.
След него гласувах за баце. Даже имаше сериозна тема във форума и се надпреварехме да пишем как сме отишли да гласуваме за бат' бойко.
От тогава не съм гласувал и действам малко на принципа, "не давам пари на просещи ц... за да не стимулирам израстването на паразити"
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Е.Димитров написа:От години не гласувам.
Ами добре правиш че не гласуваш

Като гледам какви емблематични избори си правил сигурно щеше да гласуваш за Слави сега

Щом си повярвал на царя че ще ни оправи за 800 дни и че Бойчето мутрата ще стане честен премиер ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
за това и аз съм виновен, брат ми много яко ме хока тогава, ама пък той самият гласува за Атака тогава, та..K_Ilkov написа: Бойчето мутрата ще стане честен премиер ...

А ти ще гласуваш ли и за кого, ако може да попитам де?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Bogat-Beden написа:А ти ще гласуваш ли и за кого, ако може да попитам де?
Разбира се че може ... само дето няма да ти отговоря тук

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Колеги, имам проблем! Не мога да реша за коя президентска двойка да гласувам. Всички обясняеат, как червеният шапкар щял да спечели, ако не на първия тур, то на балотажа. Но аз просто не мога да си изкривя душата да гласувам за комунист. Гледах другите кандидати - никой не ми вдъхва доверие. Точно шефът на ВКС щял да изкорени корупцията - все едно Хитлер да се бори с антисемитизма, егати. И на Герджиков мазната физиономия...
Не знам, дайте някакви идеи, моля. Луна? Светли Витков? Сериозно питам!
Excellent! Steven is my name!
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Що пък за Слави? Не съм чул нещо да обещава, докато тия двамата все едно на някоя кифла звезди свалят, нещо да остана да не са обещали??K_Ilkov написа:Е.Димитров написа:От години не гласувам.
Ами добре правиш че не гласуваш![]()
Като гледам какви емблематични избори си правил сигурно щеше да гласуваш за Слави сега![]()
Щом си повярвал на царя че ще ни оправи за 800 дни и че Бойчето мутрата ще стане честен премиер ...
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Пред абсолютно същата дилема съм, но Луна и Витков категорично отпадат. Май ще е за Йоло Денев..Borymeckata написа:Колеги, имам проблем! Не мога да реша за коя президентска двойка да гласувам. Всички обясняеат, как червеният шапкар щял да спечели, ако не на първия тур, то на балотажа. Но аз просто не мога да си изкривя душата да гласувам за комунист. Гледах другите кандидати - никой не ми вдъхва доверие. Точно шефът на ВКС щял да изкорени корупцията - все едно Хитлер да се бори с антисемитизма, егати. И на Герджиков мазната физиономия...

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
K_Ilkov написа:Bogat-Beden написа:А ти ще гласуваш ли и за кого, ако може да попитам де?
Разбира се че може ... само дето няма да ти отговоря тук
И какъв е проблема да е тук? Данък форумно мнение ли плащаш или ти пука кой какво ще ти каже?

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Ами не нищо не плащам , виждаш че си казвам квото имам
Просто не ми се обяснява като се почне кво що и тн.
Ама ОК все тая, като колегата дето цитираш и аз за канадеца ще гласувам по същите причини горе-долу
За президент съм със същите дилеми като мечката и фацов

Просто не ми се обяснява като се почне кво що и тн.
Ама ОК все тая, като колегата дето цитираш и аз за канадеца ще гласувам по същите причини горе-долу
За президент съм със същите дилеми като мечката и фацов

...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
То за президент аз като предложих Луна тука вие не реагирахте, ама... 

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Явно бая хора са в дилема за кой да гласуват за президент, аз също. Сегашния не мога да го понасям...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Е.Димитров написа:Преди гласувах за онова недоразумение "царя".
Вместо сега да се хилите саркастично, помислете реално - колегата Димитров заслужава адмирации за честността и смелостта да си признае грешката. Лесно е да бъдеш пророк със "задна дата", даже руснаците имат поговорка (израз) в този смисъл: "задним умом крепок".
Първия път, когато Бойко спечели, не само съм гласувал за него, ами закарах и майка ми (Бог да я прости...) да гласува. Всички сме правили грешки и е мъжко (искат се топки) да си ги признаеш, вместо да се хилиш какви балъци са (били) всички останали.
По-добре кажете СЕГА за кого да гласуваме? Че май не виждам печеливш ход в тая игра...

Excellent! Steven is my name!