Политическа.
Модератор: Общи модератори
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Re: Политическа.
никой ли няма да подкрепи Йоло Денев за президент
Изпратено от моят moto e6 play с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят moto e6 play с помощта на Tapatalk
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Така изглежда по-сиНпатичен 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Лели Гроб

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Обаче с последните колажи няма как да не се сетя за Берлускони. Направо на дърти години ще заприлича още повече на него.
Ей, Весела работа в БГ политиката. Ама я погледнете САЩ с Клинтън какво беше и с Тръмп. 

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Аха , значи излиза че за да не си лумпен и ганьо трябва да викаш - хвала на америка
Евала!
Слави метна там един лист с преводачи , и им каза - оправяйте се.Нема да ми казвате кво ще правя аз.
И ся Кирчо и Асенчо идват да го заместят.Чуя ли някой да ми говори , за дипломи там някакви си и леви цели , десни мерки
- той тоя идва просто да заключи вратата бе , нищо повече!Леви цели - ще раздаваме пари на хората и ще има безплатни дърва ... добре , ама за десните мерки нещо да чухме
- нема мерки , само ще дават и всичко ще цъфти и върже.
ПППППП са на мястото на Слави , оня им наби средняка ,сложи си го под мишница и си замина!Дадоха на Кирчо и Асенчо да сключат една седелка (как стана за 2 месеца не е ясно
) и айде хоп - партия!А тес двамата какво реално направиха ... продадоха БМВто на БНБ , показаха две поляни,където трябвало да има язовири и .... май тва..?
А що се отнася за колажите с Баце - извинете,но за 12 години начело на държавата , ако само тва успяха да измислят , значи Баце ще дойде да е много читав , ама много!
Аз лично , ще гласувам за Коцето - писна ми от тия циркове с ваксини , сертификати и разревани докторя-шарлатани по телевизийте!
То в парламента трябва и някоя и друга Българска партия да има , не може само руски , турски и американски.Поне една наша.

Евала!
Слави метна там един лист с преводачи , и им каза - оправяйте се.Нема да ми казвате кво ще правя аз.
И ся Кирчо и Асенчо идват да го заместят.Чуя ли някой да ми говори , за дипломи там някакви си и леви цели , десни мерки

ПППППП са на мястото на Слави , оня им наби средняка ,сложи си го под мишница и си замина!Дадоха на Кирчо и Асенчо да сключат една седелка (как стана за 2 месеца не е ясно

А що се отнася за колажите с Баце - извинете,но за 12 години начело на държавата , ако само тва успяха да измислят , значи Баце ще дойде да е много читав , ама много!
Аз лично , ще гласувам за Коцето - писна ми от тия циркове с ваксини , сертификати и разревани докторя-шарлатани по телевизийте!
То в парламента трябва и някоя и друга Българска партия да има , не може само руски , турски и американски.Поне една наша.

- Petrolhead
- Потребител
-
Binev_OuT написа:Аха , значи излиза че за да не си лумпен и ганьо трябва да викаш - хвала на америка![]()
Евала!
И ся Кирчо и Асенчо идват да го заместят.Чуя ли някой да ми говори , за дипломи там някакви си и леви цели , десни мерки- той тоя идва просто да заключи вратата бе , нищо повече!Леви цели - ще раздаваме пари на хората и ще има безплатни дърва ... добре , ама за десните мерки нещо да чухме
ПППППП са на мястото на Слави , оня им наби средняка ,сложи си го под мишница и си замина!Дадоха на Кирчо и Асенчо да сключат една седелка (как стана за 2 месеца не е ясно) и айде хоп - партия!А тес двамата какво реално направиха ... продадоха БМВто на БНБ , показаха две поляни,където трябвало да има язовири и .... май тва..?
Копейкин от кога се брои за българин?
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Колега, дано не си сериозенBinev_OuT написа:Аха , значи излиза че за да не си лумпен и ганьо трябва да викаш - хвала на америка![]()
Евала!
И ся Кирчо и Асенчо идват да го заместят.Чуя ли някой да ми говори , за дипломи там някакви си и леви цели , десни мерки- той тоя идва просто да заключи вратата бе , нищо повече!Леви цели - ще раздаваме пари на хората и ще има безплатни дърва ... добре , ама за десните мерки нещо да чухме
ПППППП са на мястото на Слави , оня им наби средняка ,сложи си го под мишница и си замина!Дадоха на Кирчо и Асенчо да сключат една седелка (как стана за 2 месеца не е ясно) и айде хоп - партия!А тес двамата какво реално направиха ... продадоха БМВто на БНБ , показаха две поляни,където трябвало да има язовири и .... май тва..?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
Човека има 27 години къща да изплаща по 800лв месечно,дай ще му платим едната къща там
Обаче оня ден в бТВ тия журналя ги напрай на нищо.
Както казах тва на мене ми стига.Ся че е 50/50 да направи като Слави и да си упаше маската до очите ... то това ще му е и на него.Но искам да го видя.
Дай друг който е против фашизма и е близо до 4%,ще гласувам за него.
Между другото баце се опитваше да лавира някак и да не стига до крайности с тоя вирус , но тва го слагам към предизборната кампания която бе тогава , та му нямам вяра че няма да клекне.

Обаче оня ден в бТВ тия журналя ги напрай на нищо.
Както казах тва на мене ми стига.Ся че е 50/50 да направи като Слави и да си упаше маската до очите ... то това ще му е и на него.Но искам да го видя.
Дай друг който е против фашизма и е близо до 4%,ще гласувам за него.
Между другото баце се опитваше да лавира някак и да не стига до крайности с тоя вирус , но тва го слагам към предизборната кампания която бе тогава , та му нямам вяра че няма да клекне.

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Дообре.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-

Не си изсмуквай от пръстите де.
Антиваксърите нямат нищо общо.
Тука говорим за пропаганда и урудливи медии и политици които убиват хора всеки
ден!
Не съм чел това което постна но ми е ясно за какво става дума.
Тоя копейкина е ЗА медицината , но против тоя цирк в момента , който общо с медицината няма!
Аз също не съм антиваксър!
Майка ми има 2 ваксини на файзер,проблеми няма.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Това с къщата да не реферерира към това, че се оказа, че си е построил къща с партийната субсидия
Съмявам се да влезе, но ако го вкарате ще е просто поредната патерица като предните.

Съмявам се да влезе, но ако го вкарате ще е просто поредната патерица като предните.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Bogat-Beden
-
-
Костя Копейкин е директен атестат за негативен тест за интелигентност
(Почетателите му даже това няма да могат да разберат
)
(Почетателите му даже това няма да могат да разберат

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
Богат- беден - ти за кого ще гласуваш?Или за кого би гласувал , че гледам че ще си пасивен.
Интересно ми е ЕнтЕлигентните за кого гласуват!!?
За Кирчо ли?Що?
Ааа и Стийнка , в крайна сметка се оказва че не си е построил къща със субсидия.Ама то пишем квото ни е удобно.Нали?
Интересно ми е ЕнтЕлигентните за кого гласуват!!?
За Кирчо ли?Що?
Ааа и Стийнка , в крайна сметка се оказва че не си е построил къща със субсидия.Ама то пишем квото ни е удобно.Нали?

- Bogat-Beden
-
-
Не говори на "Ние" , ако не съставляваш над 60 процента от населението, което силно съмнява.
Пасивни сте герберите, защото като очеизвадно по-ниско интелигентни ще ви дойде отзад вота
Бих гласувал за пп ПП, защо?
Пасивни сте герберите, защото като очеизвадно по-ниско интелигентни ще ви дойде отзад вота

Бих гласувал за пп ПП, защо?