Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Политическа.

Мнение от slatanic » 01 Авг 2021, 17:03

Напролет ще си го изберете пак...
Напомням... да не забравите, че съм ви казал някоя страница по рано.
:mhihi:
Ще ви затворят,ще погладуват някои и.... ще стане каквото стане...
Или пък ще дойдат реформите на новите лица и всичко ще е песен...от турски сериал... :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 01 Авг 2021, 17:22

Нищо няма стане. :lol: Държавата няма да спре, само щото 240те народни тиквеника не могат да се разберат.
Аз не виждам нищо лошо парите да спрат да се раздават, на който им скимне, а да има търгове. Бюджета си е по план.
Още по-малко на ковида му пука за тая работа, че нещо там да зависи от наличието на редовно правителство.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 02 Авг 2021, 13:10

Изображение :wave:

Според мен вървим към нови избори. Ако случайно стане правителство, ще е за 1-1,5 години :wave:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 02 Авг 2021, 14:18

Добре де, спечЕли ме за каузата.
Кой номер да пусна за фикуса?
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 02 Авг 2021, 14:57

48 :mhihi: Трябва да го нарисуваш :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 02 Авг 2021, 14:59

Не съм съгласен с тая картинка , и двамата изгелждат добре сред тиквите . Сравнението с фикус е неадекватно , как може да сравняваш тикви с фикус ..??!!! :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Авг 2021, 23:11

С една дума, новият премиер е "клепоушко"
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 02 Авг 2021, 23:51

Някой дали може да ме светне нещо? Прави ми впечатление, (то може ли да не ти прави) че троловете у фейса на коалицията ДБ са в пъти повече, дори от герберските?!? В същото време някви неориентирани лелки боготворят Кирил Петков и го чакат и молят да направи партия :mhihi: :mhihi: То верно.. прост народ, ма чак пък толкоз?? Такава офанзива срещу която и да е партия последните 30 години не е имало, както към ИТН сега.. Държа да подчертая, че, да, симпатизирам им, но по същия начин щях да гласувам и за ДБ, щото нали.. целта е една, и тук съвсем нямам предвид изчегъртването на Герб, а някви далеч по земни неща, които ме вълнуват - електронно правителство например.. ама май съм много наивен..

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 03 Авг 2021, 0:33

TNT написа:48 :mhihi: Трябва да го нарисуваш :mhihi:

Имам опит в това.
Аз си спомням, че на няколко избори поред гласувах все за Светли Витков. А той изобщо не участваше... :dunno: :dunno:
Excellent! Steven is my name!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 03 Авг 2021, 19:41

Коментари за кабинета на Цирк Дьо СОлей?
С главен покемон за изтривалка, на когото му нарежда злобно джудже с тениска кога да мълчи и кога да си ходи..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 03 Авг 2021, 20:04

Властовия център в държавата пак е някъде извън парламенто . Може да е в дивана на чалгаря , но мое да не е там ... :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 04 Авг 2021, 5:44

Тук така се управлява! Никога с лице пред народа... Другото, което направи впечатление е, че Тиквун миналия ден каза, че ще осигури по-нисък кворум в парламента (няма да влизат всички), за да стигнат гласовете на партиите, за да си гласуват правителството! Вчера вече беше на точно обратното мнение :mhihi: ! Ще са там, за да гласуват против!Отново типична българска действителност! Те май и на него диктуват какво да прави...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 04 Авг 2021, 8:20

То който и да дойде, важното е да се хейти. :conf:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 04 Авг 2021, 10:06

Чалгаря надмина всички преди него . Предстоят още много епизоди на диван чапраз политиката :mhihi:
първа цигулка.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 3186 » 04 Авг 2021, 12:01

FaceOff написа:Някой дали може да ме светне нещо? Прави ми впечатление, (то може ли да не ти прави) че троловете у фейса на коалицията ДБ са в пъти повече, дори от герберските?!? В същото време някви неориентирани лелки боготворят Кирил Петков и го чакат и молят да направи партия :mhihi: :mhihi: То верно.. прост народ, ма чак пък толкоз?? Такава офанзива срещу която и да е партия последните 30 години не е имало, както към ИТН сега.. Държа да подчертая, че, да, симпатизирам им, но по същия начин щях да гласувам и за ДБ, щото нали.. целта е една, и тук съвсем нямам предвид изчегъртването на Герб, а някви далеч по земни неща, които ме вълнуват - електронно правителство например.. ама май съм много наивен..
Има сериозно активиране, но и фейса ти показва релевантно за теб съдържание. Нормално е.

Много хора обаче не виждат никакъв проблем, че им следят интересите чрез социални мрежи или смартфони - "ем че аз не крия нищо"... Ай вземи тия таргетирани реклами и постове тогава и се залъгвай, че живееш свободно :)
Това не е към теб, колега, говоря генерално.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата