Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Re: Политическа.

Мнение от blacksapphire » 12 Юли 2021, 15:21

Това си беше скрит образователен ценз. Нямат проблеми бабите да натискат тъчскрийна на кантарите в кауфланд. Няма особена разлика. :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 12 Юли 2021, 15:32

@Exclusive89 И какви данъци плащаш тук? Данък за колата и жилището? Нищо лично, но държавата се издържа основно от ДДС и акцизи.
И за мен не е редно хора, които ги няма последната година поне 6 месеца в България, да имат право да гласуват. Еле пък такива с двойно гражданство. Гласуване в чужбина трябва да има за хора командировани в съответните страни или на почивка, лечение и т.н., а на за постоянно живеещи там. Докато дори неграмотните харчат за продукти, гориво. Дори и на черно да работят, пак генерират БВП. Все някъде по веригата, продуктите минават на светло. Както и да е, това си е само лично мое мнение.

А резултатите от изборите са много интересни. Въпреки отпадането на лимита на секции в чужбина, слави едвам доближава резултата си от 4.04. Всички партии са надолу с едни хубаво закръглени проценти, само итн и дб нагоре и те с хубаво закръглени проценти.

Дано му подкрепят проекто правителството и дано е успешно. Защото всички ние ТУК ще му сърбаме попарата.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Юли 2021, 15:34

Жал ми е за президента, човекът се постара да осигури честни избори, за да загуби цяла България към статуквото пак..
Както чест и почитания за Рашков!
Славуца ни предаде, но ще има или протести, или избори пак наесен, инак след 20 години вече римляните ще ги изядат живи с парцалите, както преди няколко века холандците са си изяли премиера..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Юли 2021, 15:43

погледнах министрите на слави- разбирам какво се опитва да направи и при текущия избор на кадри до някъде му влизам в положението... но не одобрявам едно 3/4 от предложените...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 12 Юли 2021, 15:56

Сравнете резултатите от април. Много интересни изводи могат да се направят. Там много ясно си личи кои долни боклуци са плащали на мангалите и са фалшифицирали изборите. Славчо лош или добър, но заради него се случиха първите честни избори в нашата кочина! Оттук насетне квото стане.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 12 Юли 2021, 16:01

ID A написа:@Exclusive89 И какви данъци плащаш тук? Данък за колата и жилището? Нищо лично, но държавата се издържа основно от ДДС и акцизи.

Не прочетох цялото ти мнение, но само да ти кажа, че за последните 6-7г. налях около 85к лв. в България, основно за ремонт на къща и малки инвестицийки... Да, не са ебати парите, но аз съм сигурен, че доста от живеещите там не са похарчили и толкова.
П.п само за поддръжката и за разни ъпгрейди за Е60то похарчих около 7-8к лв. :mhihi: Да не смятам гориво, граждаска и т.н.
Последна промяна Exclusive89 на 12 Юли 2021, 16:05, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 12 Юли 2021, 16:04

Аз виждам, как американците са си го хванали под мишница.

Вкарването в Овергаз на един от големите американски лобисти в сектора и с тоя министър на енергетиката, в много скоро време ТЕЦ Марица ще мине на газ...и т.н, и т.н.
Дали ще ударят Булгартрансгаз с тия 4 млрд оборот...самата подготовка за приватизация, беше подготвена от царя и сие, но не беше завършена..
Интересно ще е доста.

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 12 Юли 2021, 16:09

E34 написа: се случиха първите честни избори в нашата кочина!

Случиха се най-вече благодарение на Румен Радев/Бойко Рашков ;)
Славуца се възползва много грубо, ама може да стане политически труп, преди въобще да излезе на реалната сцена.. Те протести си имат инерция, народът следи всичко под лупа, ако и да е ниска избирателната активност в момента..
Браво, че успя да ме излъже мен, това не е много трудно, аз съм "човек от народа", но се учудвам как успя да излъже Осман Октай например, ще очаквам с голямо нетърпение първия му коментар по въпроса...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 12 Юли 2021, 16:23

Exclusive89 написа:
ID A написа:@Exclusive89 И какви данъци плащаш тук? Данък за колата и жилището? Нищо лично, но държавата се издържа основно от ДДС и акцизи.

Не прочетох цялото ти мнение, но само да ти кажа, че за последните 6-7г. налях около 85к лв. в България, основно за ремонт на къща и малки инвестицийки... Да, не са ебати парите, но аз съм сигурен, че доста от живеещите там не са похарчили и толкова.
П.п само за поддръжката и за разни ъпгрейди за Е60то похарчих около 7-8к лв. :mhihi: Да не смятам гориво, граждаска и т.н.

Ти си дал повече пари, отколкото доста са изкарали за този период, но на повечето в чужбина разходите се ограничават с 1 седмица в годината кръчми + 2 пломби :yes:

Повече против съм обаче супер усложненото гласуване на място извън постоянният адрес. Реално почиващите в Гърция гласуват по-лесно. Всички живеещи в друг град (дали под наем, дали при половинка - причини бол) трябва да пътуват, което пък не правят. Колко от живущите в София са под наем ? Май бая ? А какъв е процеса да можеш да гласуваш ? Малко сложен май ? Както и всички почиващи - отписваме всички по Черноморието, както и по хотелите из страната.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 12 Юли 2021, 16:43

Специално за тези избори това да гласуваш по настоящ адрес беше свързано с 10 клика.

По-лесно от това няма накъде.

Тези които обикалят страната, за да гласуват ги поздравявам за усилието, но ако имат само един настоящ адрес това е от мързел....казвам го защото и мен ме мързеше да си регистрирам настоящите адреси.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 12 Юли 2021, 16:56

Все пак е автомобилен форум...та:
Като изключим министърката на отбраната и здравеопазването....другите министърки, поне са яки за мандръсане :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 12 Юли 2021, 17:07

Bogat-Beden написа:https://fakti.bg/bulgaria/595894-boec-sled-kabineta-na-slavi-trifonov-novi-izbori-i-boi-do-dupka
https://www.capital.bg/biznes/kompanii/2012/08/10/1885514_sega_kajete_evtino_li_privatizirahme_btk/amp

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 12 Юли 2021, 17:59

Сондьора написа:Все пак е автомобилен форум...та:
Като изключим министърката на отбраната и здравеопазването....другите министърки, поне са яки за мандръсане :mhihi:

Да си дойдем на думата... Тая кОлтурната министърка ми хвана окото, нищо че дърта. И оная председателката на ЦИК, Камелия някоя си, с конската физиономия. Сега малко се е сбабичосала, на предишните избори по-готина беше... :dunno: :dunno:
Excellent! Steven is my name!

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 12 Юли 2021, 18:58

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 12 Юли 2021, 19:22

Предложението на Слави за премиер е направо потресаващо. Тоя какви схеми завъртя за 8 години при царя и тройната, не е истина. Ще настане крадене.
Слави щял да купи 1 милион компютъра. Това му беше едната от далаверите на премиерчето преди 15 години. Ще се нагушат с комисионни от порядъка на ХХХ ХХХ ХХХ лева само от това.....
Тотална трагедия е. Министър на културата - Санчето. Тая и тя какви схеми прави, брало си е лайката.
Разни секретарки от на Бойко кабинета за министри и т.н. Като цяло пълна трагедия... :censored: :banghead: :banghead: :banghead:
Който не вярва да прочете за схемите на премиерчето при НДСВ и тройната. Много, много зле е положението, ако тия дойдат на власт.
Последна промяна zAcK на 12 Юли 2021, 21:28, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата