COVID19 dating и още нещо...
Модератор: Общи модератори
Re: COVID19 dating и още нещо...
не го бутайте младежа да се жени беее... че ще се окаже някоя скрита лимонка кифлата и после младежа ще ви мрази до живот
... то не че така не се получава почти винаги- нали пътя към ада е покрит с добри намерения - ама поне да не ви тежи на съвеста
... то не че така не се получава почти винаги- нали пътя към ада е покрит с добри намерения - ама поне да не ви тежи на съвеста

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Някой имат по 2 брака ти говориш за съвест.
Иначе сакън поне 2 години съжителство и тогава някакви помисли.И пак си отекъл де....
Иначе сакън поне 2 години съжителство и тогава някакви помисли.И пак си отекъл де....
alx написа:не го бутайте младежа да се жени беее... че ще се окаже някоя скрита лимонка кифлата и после младежа ще ви мрази до живот![]()
"Младеж" - лудата жица трябва да ти поддържа ел системите цял живот фри заради тази четка.
Никой не го бута. Пак ще повторя, че ми писна от щастливи физиономии тук

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
BMW_POWER написа:
Те са само привидно щастливи, спокойно
Pisobella написа:BMW_POWER написа:
![]()
![]()
![]()
![]()
Те са само привидно щастливи, спокойно
Напомняш ми за Колежката Eva*. Тя беше уникален пич и определено липсва на форума

Апропо, ти имаш ли някой да себе си? Имам една-две заблудени души за вкарване в правия път тук
За едни познати питам

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
А, не, мерси, не ме забърквайте
А човек даже може леко да го дострашее с тия скоростни сватби
Всяка прилика, случайно, намерих го във фейса ....
Къде е Никълбека бре?

Къде е Никълбека бре?

Borymeckata написа:Nickelback написа:Ааа ние ... с жената с повод и без повод...
Е това е приказка!
Някъде далеч, отвъд океана, някой с трепереща ръка избърсва една мъжка сълза пред монитора...
slatanic написа:Нищо не бърше,ами чака снимки от сватбата...
Понеже всеки има право на лично пространство (което аз безкрайно уважавам и зачитам), мога да кажа само следното. На Лудата Жица жената е много читава
С удоволствия ще пролея повече от една сълза, защото съм много сантиментален. Виж, за ТНТ-то, Богато Бедния и Донкето имам специални планове
Гледах в нета, циганските духови оркестри не са никак скъпи

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
.
Последна промяна Nickelback на 26 Ное 2024, 12:35, променена общо 1 път
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Ами време е за нова тема. COVID19 WEDDING и още нещо.
На "още нещото" картата за отстъпките го чака
.
На "още нещото" картата за отстъпките го чака
Хм,хм...
Въпросът е сериозен
Търсим мома до 30 години. Да е читава, да не пие и да не пуши. Ако не искате директно тук, може и на ЛС.
Моля, само сериозни коментари
Не е за мене
Търсим мома до 30 години. Да е читава, да не пие и да не пуши. Ако не искате директно тук, може и на ЛС.
Моля, само сериозни коментари
Не е за мене

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Кой е търси, че имам една много близка позната, отговаря на повечето изисквания ма е на 34, иначе става. Много е готина, обаче е с много сериозни претенции и търси американец или българин с ам. паспорт, ма пичовете около мен са все семейни.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
peshehodetz написа:Кой е търси, че имам една много близка позната, отговаря на повечето изисквания ма е на 34, иначе става. Много е готина, обаче е с много сериозни претенции и търси американец или българин с ам. паспорт, ма пичовете около мен са все семейни.
Дай по другото средство

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер