Бързи въпроси и отговори
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Е46 cd changer
Здравейте колеги,
Имам въпрос относно cd changer-a. Колата е с обикновения плеър с касетката, но в багажника имам cd changer с 6 диска. Въпросът ми е как sе настройва от плеъра да тръгне музиката, защото съм сложил диск, но ми пише no disk??
Имам въпрос относно cd changer-a. Колата е с обикновения плеър с касетката, но в багажника имам cd changer с 6 диска. Въпросът ми е как sе настройва от плеъра да тръгне музиката, защото съм сложил диск, но ми пише no disk??

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: Е46 cd changer
Жоров написа:Здравейте колеги,
Във всички гнезда ли пробва да сложиш диска, защото при мен само едно от тях работеше , и избираш гнездото точно в което си сложил диска нали така ?
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

Re: Бързи въпроси и отговори
Здравейте, колеги, да попитам и аз нещо бързо. Имам счупено огледало на bmw e46 325 купе от 2001-ва година, по-точно е счупена само стойката, не може да седи на колата иначе електрониката си работи и се мърда навсякъде. Чудя се дали има вариант да се оправи без да се слага изцяло ново огледало, а само да се смени тази стойка, която го държи или нещо от сорта, а и за да знам каква част точно да търся?
- nikolaymitov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330D автоматик,седан
- Мечтае да кара: M3
Джанти с размери 17 5х120,ЕТ37,7,5J,центр.отвор 72,5мм ще паснат ли без проблеми на Е46,330д,седан?
- mavrut
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на бензин
- Мечтае да кара: всичко
stilen89 написа:Здравейте, колеги, да попитам и аз нещо бързо. Имам счупено огледало на bmw e46 325 купе от 2001-ва година, по-точно е счупена само стойката, не може да седи на колата иначе електрониката си работи и се мърда навсякъде. Чудя се дали има вариант да се оправи без да се слага изцяло ново огледало, а само да се смени тази стойка, която го държи или нещо от сорта, а и за да знам каква част точно да търся?
Стойката е от много гаден материал, нещо като цам, имах същите проблеми, и реших да си взема други,само стойка едва ли някой ще ти продаде
- mici63
- Потребител
-
- Кара: E46 320i Touring 170ks.
Здравейте , лайсните от предна броня bmw e46 00г. стават ли на фейса след 01г. ?
- Sn8wman
- Потребител
-
- Кара: E36 M50B20
- Мечтае да кара: кака Мара
- Детайли за колата: Дрът казан,ма си го обичам
Здравейте, колеги! Колата е 320D след фейса, с ръчна кутия, когато колата има сила (около 3000 об.) почва едно биене в скоростния лост и тракане, все едно се пукат пуканки, нашето съмнение е каре на кардана, някой друг играл ли го е тоя мач?

Ако може собственика на Е36 318is с рег.номер "С9625МТ" да се свърже с мен.
- mici63
- Потребител
-
- Кара: E46 320i Touring 170ks.
Висящ лагер .
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Клапана който управлява ЕГР.Weiss48 написа:https://youtu.be/SRrKnvY83XI
Този шум от какво може да е ? Появява се когато изгася колата.
Изпратено от моят SM-A600FN с помощта на Tapatalk
И аз клонях към него или този който е за вихровите клапи. Мисля направо да го премахна, и да му сложа резистор, да не хвърля грешка, защото ЕГР и без това е с откачен вакуум и не работи.vvasilev1 написа:Клапана който управлява ЕГР.Weiss48 написа:https://youtu.be/SRrKnvY83XI
Този шум от какво може да е ? Появява се когато изгася колата.
Изпратено от моят SM-A600FN с помощта на Tapatalk
Някой с дизелов мотор и разпънка на бомбетата ? Сложно ли е да се сменя въздушен филтър с такава разпънка ?
- virtualchild
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 LCI 530xd / E46 330xda M57N
- Мечтае да кара: по-малко на пътна помощ
- Детайли за колата: +VRPerformance+eco-tuning auto+ново BMW X5 турбо
Махаш разпънката ... няма как иначе 

Weiss48 написа:Някой с дизелов мотор и разпънка на бомбетата ? Сложно ли е да се сменя въздушен филтър с такава разпънка ?
Аз съм с е46 330d сложих разпънка на предните бомбета, не съм сменял филтър след това, но мисля че трябва да се свали.
Не съм сигурен всъщност.
- VladiE
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: F30 / F10
Ако беше италианец, нямаше и да сменишKurtov написа:Weiss48 написа:Някой с дизелов мотор и разпънка на бомбетата ? Сложно ли е да се сменя въздушен филтър с такава разпънка ?
Аз съм с е46 330d сложих разпънка на предните бомбета, не съм сменял филтър след това, но мисля че трябва да се свали.
Не съм сигурен всъщност.

Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk