Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Re: Войната започна ...

Мнение от ildivvy » 10 Юни 2020, 18:00

Това за поколението не мисля, че е така... Къде може да се прочете?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 10 Юни 2020, 18:02

Petrolhead написа:
BMW_POWER написа:
Petrolhead написа:
защото азиатците и мексиканците са имигранти, в щатите са от максимум 3 поколения. а черните са там от 400 години, от които 250 са били роби, а след това още 100 са били сегрегирани.

масовката бели имат поне някоя барака останала от някоя баба, която струва някакви пари. черните са абсолютно на гол гъз, най-малкото защото до преди 50 години изобщо не са могли да си купят къща извън някое гето

Колега, демонстрираш тотално непознаване на историята и липса на информация.

моля обясни за непросветените

Откога мексиканците са емигранти в Калифорния, Ню Мексико ( американски щат), Аризона....
Прочети малко история, лесно е

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 10 Юни 2020, 18:03

z
Последна промяна Petrolhead на 11 Юни 2020, 6:03, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 10 Юни 2020, 18:07

Ми обикновено един като вика едно, а други 100 му викат друго тоя с едното му викат дървен философ :D . Успех в борбата с расизма, тва е мисия невъзможна. Търпимост може да има, приемане - също. Ама дотука. А са шавнали , а под ножа! Още малко ша им цуна църния задник за добре дошли, а ? Как па не. Си одат у африка.

интересно какво ще прави тази така иначе велика руска империя, като и свърши газа.

руснаците са най-простия и лесно манипулируем народ в света. след 80 години тоталитарен комунизъм ,след милиони измрели от глад и репресии, пак си избират управляващи ползващи същите похвати. Измет

Тва да ти е познато г-н Глава ?
Значи ти като наричаш руския народ измет си света вода ненапита. Ма ние кат викаме на негрите маймуни сме расисти. Много си хитър бре. Ама и леко , нали...сети се сам.
Хм,хм...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 10 Юни 2020, 18:22

Petrolhead написа:този форум е заприличал на old people facebook. чичаци развяват безумни твърдения прочетени във още по безумни сайтове и си вярват.

целия нормален свят вижда проблем в расизма, опитва се някак да го реши, а тука ги бесим по дърветата и измисляме нови генетични науки.

аз бях до тук, с изкуфяли чичаци няма да споря

Правилно, адмирирам те!

Прочети малко, преди да .... звучиш забавно (нарочно не пиша смешно).

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 10 Юни 2020, 18:28

Аман от толерасти...

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 11 Юни 2020, 0:23

Petrolhead написа:тва с гените нали знаеш, че е тотално оборено от всичката наука.

силно черен съм, да

Прочетох ти тъпотиите, които си писал на последните страници в темата и стигнах до извода, че си гей, който си пада по black meat. Друго разумно обяснение нямам. Това си е лично мое мнение. Дано се самоизолираш от форума и не се връщаш, но силно се съмнявам че ще го направиш.
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 11 Юни 2020, 5:52

Всъщност като на черните не им харесва белият свят и порядки,защо от векове се бутат при нас? На мен там белите уж също са ми маймуняци отвсякъде,защото траките са създали съвременият свят и култура.Не виждам смисъл да се приравняваме с хора живеещи по горите и грабещи не само продоволствие,но и култура.Какво е америка? Европейски разбойници осъдени от собствените си държави като такива унищожават цяла древна цивилизация с оръжие и болести,като абсолютно безцеремонно завладяват тази територия.Продължението е абсолютно логично с безумието на робството-да ходиш до други континенти и да крадеш хора,за да ти вършат работата.Ебати и историята,която имате! Сега разни навлеци,пък били и черни реват за права!?! Откъде -накъде? Някога да е имало равнопоставеност там? В гангстерска държава няма как да стане.Нашите мънгали да палят свещи и да си натискат парцалите,защото такива висоти на мизерията и нищетата никога не са виждали и никога няма да видят.Поради една проста причина-имат някакво уважение от местните.Местните не са глупаци,но и те си имат търпение.Не дърпайте лъвът за опашката излишно! Тук поне при нас нещата са ясни от векове.Смятам,че няма тракиец,който да се интересува какъв ти е цветът на кожата ако си седиш на задника и не правиш излишни проблеми.Виж, ако вземеш да му лазиш по нервите,рано или късно ще си получиш заслуженото.

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 11 Юни 2020, 8:05

Да си направим расистка тема и да си говорим с езика на омразата... :mhihi: :mhihi:
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 11 Юни 2020, 8:22

Може, може...ай кажи ми ся за тия човекоподбните, наще си - Сабале слушам от за квартал 6-ти в Нова Загора как те не знаели, че треа се носат маски и да се спазва дистанция. Е какво е това ? Колко месеца се приказва едно и също и те пак не знаят. Или ония в Шуменското село, как беше там...Че и избегали в града да не ги фанат.
Ми сори, ама към такива екземпляри мога само да съм расист и нищо друго. Па нека главата си ми говори за равенство, братсво, цветя и рози. Тва разбира само от бой и от нищо друго.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Войната започна ...

Мнение от alekangg » 11 Юни 2020, 11:01

Хлебарките, цигани и черни винаги с много на ум. Да, има нормални около 5%, всичко друго не само, че не става за нищо, а пречи и вреди на нормалните хора.

Много ми е чудни, как някои се обиждат кръвно, ако ги нарекат расисти.
Повечето които защитават черните нямат идея какво представляват или искат голям черен у..й.
Позовавам черни и съм срещал много, самите те си признават че мразят белите.
Тези, които не са толкова черни също мразят по-черните!!!
Последна промяна alekangg на 11 Юни 2020, 11:03, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 11 Юни 2020, 11:03

Циганите си имат особен мироглед, затова не се вписват никъде. Те и не искат да се интегрират, ако не сте забелязали.

Вчера ги гледам - обикалят по улиците с една каруца и 3 - 4 човека с куки и въжета, гледат коя липа е цъфнала. Ако видят някоя - нападат я като скакалци, чупят и кършат, берат цвета на място в чували, хвърлят клоните на пътя и заминават натам. След тях остават обезобразени дървета и купчина натрошени клони по улицата... Дали другата година това дърво пак ще даде нещо - на никой не му пука. Никой от тях няма да да насади нещо и да се погрижи да получи реколта - само обикалят и гледат какво има ГОТОВО, за да го оберат.

Или друго - има едно празно място, където на времето са изхвърляли метални отпадъци от пристанището. Циганинът може да копае цял ден в жегата и пепеляка, за да намери някакво ръждиво желязо, да го натовари в каруцата, да го замъкне на няколко километра до пункта и да вземе за него 5 лева. А може и нищо да не намери... Обаче ако му предложиш 20 лева да ти прекопае градината - не. За него това е обидно, под достойнството му е да работи за теб. Е кажете ми - как ще се "интегрира" такава пасмина от разрушители и паразити?
Excellent! Steven is my name!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Юни 2020, 11:05

Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 11 Юни 2020, 11:24

Bogat-Beden написа:........

Изрязал си Лиза Ан от снимката и си я заменил с Тръмп ? :lol: :lol: :lol:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 11 Юни 2020, 12:55

Ето от тук тръгва всичко . :mhihi:
чорапа.jpg

Ако става въпрос за расизъм , то по големи расисти от черните и азиатите едва ли има . В Япония например единственото по ниско стъпало на унижението от това да си гайдзин - бяла маймуна е да си черна маймуна :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата