Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от Сондьора » 19 Мар 2020, 1:29

BMW_POWER написа:
Сондьора написа:... абе ...жена ти си е у вас, ти също ....позитиви има мнооооого :mhihi:

Ебаси позитива :shock: :shock:

Моята си е по цел ден вкъщи и като се прибера е пълна с енергия. Изгледала и изчела всичко за деня и ме започва. Слава Богу си ляга рано и в 9:00 най-късно мъката свършва. Трите часа заедно са ми ...:

Мен ми е екстра не може да каже, че не съм си в нас... :mhihi:
А и тва, че е сестра още ми е по....само ги слушам сестричките, как се филмират сами по телефона...:mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 19 Мар 2020, 8:41

При мен на строежа няма (почти) нищо ново и различно, само дето чистачката на 2 часа минава и ми търка дръжката на вратата с някаква гадост, та гледам да не я пипан. Дръжката, не чистачката... Хората са спокойни, маска не съм видял някой да носи, иначе спазваме дистанция един от друг, доколкото може. А, в заседателната зала домъкнаха някакъв телевизор и оперативките ще ги правят видео - конферентни. Така приказват де, друг въпрос е дали ще се оправят с техниката. Това Polycom HDX 6000 на някой говори ли му нещо? Аз нямам идея как работи, ама гледам че стърчат кабели от него, та съм малко скептичен как ще стане видео - конферентната връзка. Не че ми пука особено...

Вчера наистина купих от Лидл една електрическа фреза и през уикенда ще я пробвам в градината. 1400 вата - сериозна работа...
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 19 Мар 2020, 9:18

Само не знам как баш вече сме на -3.5 млрд :shock:
Миналата седмица някакви показваха камиони с маски да влизат от туреците - па реват че ги няма. Де са заминали ??? :conf:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 19 Мар 2020, 9:19

zAcK написа:На тия в Италия не им е лесно. Работата при тях ще се окаже доста по-зле от Китай :paranoid:

Регистрирани случаи на COVID 19 - 35,713
Нови случаи от днес - 4,207
Смъртни случаи - 2,978 :|
Смъртни случаи от днес - 475 :conf:

Някой има ли представа защо смъртността в Италия гони 10% а в други страни, дори такива които не са заразени от вчера, процента е 0.2-1.0%

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Мар 2020, 9:20

Вероятно става дума на годишна база, т.е. прогнозата за приключване на година. Няма как да за 2 седмици да изхарчат толкова.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 19 Мар 2020, 9:24

acho.rs написа:
zAcK написа:На тия в Италия не им е лесно. Работата при тях ще се окаже доста по-зле от Китай :paranoid:

Някой има ли представа защо смъртността в Италия гони 10% а в други страни, дори такива които не са заразени от вчера, процента е 0.2-1.0%

Тези % са с много голяма грешка както бях писал по рано в темата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 19 Мар 2020, 9:28

Застаряващото население , двата щама на вируса които са в различно съотношение . Това е причината , вече се коментира няколко пъти това . Процентите смъртност ще бъде различна според демографската структура ако вируса убива главно възрастни хора .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 19 Мар 2020, 9:29

acho.rs написа:

Защото голяма част от болните ги оставят да без медицинска грижа поради липса на достатъчно оборудване и персонал. С 2 думи оставят ги да пукнат у тях си.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 19 Мар 2020, 10:01

Вчера гледам пияниците пред блока, пият си биричката хората, но спазват стриктно дистанция от поне два метра :mhihi: Народо откачи, а още сме в началото на филма! Отивам на морето бал съм го...
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 19 Мар 2020, 10:20

Едно не мога да проумея: китайците , без да знаят какво ги очаква се справиха за 3 месеца , а цяла Европа , знаейки какво се задава не си мръдна пръста 3 месеца. :mhihi:
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 19 Мар 2020, 10:34

Jordana написа:Застаряващото население , двата щама на вируса които са в различно съотношение . Това е причината , вече се коментира няколко пъти това . Процентите смъртност ще бъде различна според демографската структура ако вируса убива главно възрастни хора .

В Германия населението не е по-младо от Италия. За Китай може това да е причината да го овладеят, но има и друго нещо.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 19 Мар 2020, 10:38

alx написа: сега като падне още пазара ще си накупя разни хубави акции

Сигурно се изисква прилична инвестиция да си пазариш акции? И през някоя платформа ли го правиш?

Иначе при нас из фирмата - пълен хаос с две думи. Почти цялата фирма от 8 на 4-часов работен ден, съкращения и те така. Вече по-често хвърлям поглед върху книгите, които ми стоят на рафта непрочетени и все не ми остава време за тях.
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 19 Мар 2020, 10:44

Май още малко ще изчакат всички да истерясат и ще почнат да правят пари с преди секунди измислени ваксини и лекарства :roll:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 19 Мар 2020, 11:04

acho.rs написа:
Jordana написа:Застаряващото население , двата щама на вируса които са в различно съотношение . Това е причината , вече се коментира няколко пъти това . Процентите смъртност ще бъде различна според демографската структура ако вируса убива главно възрастни хора .

В Германия населението не е по-младо от Италия. За Китай може това да е причината да го овладеят, но има и друго нещо.

Има се предвид предполагам , че ако на 1000 заразени има 100 70годишни или 300 70 годишни мъже , то смъртноста във втората група ще е по висока . Може би са по добре инструктирани германците , дисциплината като им се каже да не излизат вероятно е различна от тази при макаронаджиите :dunno: Какво друго може да бъде като причина ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 19 Мар 2020, 11:06

http://themillenniumreport.com/2020/03/coronavirus-hoax-fake-virus-pandemic-fabricated-to-cover-up-global-outbreak-of-5g-syndrome/

Изображение

Изображение

dr.peshev написа:Едно не мога да проумея: китайците , без да знаят какво ги очаква се справиха за 3 месеца , а цяла Европа , знаейки какво се задава не си мръдна пръста 3 месеца. :mhihi:

Защото идеята е да не се справят или поне така да изглежда.

По нашите канали- особено подходящ момент да се дадат всички филми от поредицата на "Заразно зло"/между другото- любим ми е и никога не ми омръзва/. Вчера по един канал- земетресение, по друг- филм за вируси, хората падат, тече им кръв от устата... Годжитата по-добре да не ги коментирам. Наистина досега ми беше интересно, но вече започва да става тъпо...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата