Каква я забъркахме тази вечер :)

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Новини
Аватар

Каква я забъркахме тази вечер :)

Мнение от Новини » 15 Ное 2003, 2:52

Не ме бива много в разказите но да пробвам - ...началото бе поставено в билярд клуб Позитано. Участниците - аз, Ати, Engi, Fast&Furious+лейди, Яворчо, Наскоксанчо... пихме, не пяхме ама правихме глупости ....от някъде се взе X-citer-чо подпийнал ....отивам аз да го взема а той вече се "сдушил" с куките и ракомаха и ръкомаха (по това го познах отдалече). После чаровно се изпика ВЪРХУ собствената си кола с думите "кво бе, моя си е" и после с напиканата кола газ към студенки град където останахме аз, той и още двама пичове. Право в "Трафик" където паркирахме в градинката, вътре се наквасихме подобаващо с некви водки и чудесий, пък той незнайно защо реши да си размахва сещате се кое в заведението до бара, после почнаха да ми се губят спомените ...помня некви мадамилопита дето искаха да ги спонсорираме но не се навиха да ги "повозим" отзаде .... :twisted: После пък x-citer зариби некви тъмнички субекти (негри бе) които се кефеха на БМВ-тата и го навиваха за зверски burnout. После простотия до шия по пътя .....няколко пъти спирахме щото x-citer реши че всеки който ходи трябва да бъде пребит но им се размина на хорицата след тежки преговори с него. По едно време даже некви коледни песни си пееше той (пееше = крещеше през джама). После помня малко - взех си колата, некви куки ме спряха но не спрях, въртях се на новото шосе в посока Люлин, търсих къде се беше дянал тунела за Люлин и що съм в Овча Купел, после намерих околовръсното шосе и после видях че съм в Люлин Сити, обаче обърках паркинга ама нищо :shock: :?: :!:
Ей това се случи накратко - като изтрезнея ще пробвам надълго да го разкажа. Ае - а .....и не карайте пили бе .....

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 15 Ное 2003, 2:58

после аз съм бил простак:))))
:РРРРРРРРРР
изкам да отворя скоба че аз, иво, ани и наско си тръгнахме 10 мин. след като дойде Ексайтъра;))))
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 15 Ное 2003, 3:56

Аз ще коментиранм утре, че сега съм мъртвопиан и ше изръся някоя простотуя без даа изкам!!! Малеиии асене, защо се обезобразихме така???? Кой ни накара да си причиним това?
BTW след като те оставихме мен ме завлекоха до :ШЕЛ: и мисля че е безмислено да обяснявам идиотщините които извърших танн!
Изображение

Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката

Мнение от X-citer » 15 Ное 2003, 4:01

АЗ НИКОГА НЕ КАРАМ ПИЛ!!! НЕДЕЙТЕ И ВИЕ!!!! :lol:
Изображение

Аватар

Мнение от X-citer » 15 Ное 2003, 4:08

Engi написа:после аз съм бил простак:))))
:РРРРРРРРРР
изкам да отворя скоба че аз, иво, ани и наско си тръгнахме 10 мин. след като дойде Ексайтъра;))))

ДА , знам че ви дразня и ви е неприятно моето присъствие :owned:
Изображение

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар

Мнение от Engi » 15 Ное 2003, 12:49

малко по-късно днес очаквайте и снимков матерял от въпросната вечер:))))
Изображение

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 15 Ное 2003, 18:42

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: е аз защо не разбирам за тези мероприатия :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: да не сам и аз от неприатните :cry: :cry: :cry: :cry: :roll: :?:

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар

Мнение от Engi » 15 Ное 2003, 23:18

BOBSI_BMW написа::cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: е аз защо не разбирам за тези мероприатия :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: да не сам и аз от неприатните :cry: :cry: :cry: :cry: :roll: :?:

защото просто не си казал, че искаш да си осведомен, за това !
Изображение

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар

Мнение от Engi » 15 Ное 2003, 23:21

в общи линии на това приличаше Екс-сайтъра снощи бърху предния капак на мойто БУ:)
Изображение

Аватар

Мнение от X-citer » 16 Ное 2003, 0:02

Ех, ако можеше Мама да ме види сега...... :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 16 Ное 2003, 1:12

X-citer я запей каквото си ееше вчера :P :roll: :wink: :wink: :twisted:

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар

Мнение от Engi » 16 Ное 2003, 23:56

http://www.free.techno-link.com/beshko/ ... index.html
малко снимков матерял от по-ранните часове на вечерта:))))
Изображение

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 18 Ное 2003, 12:29

Engi написа:
BOBSI_BMW написа::cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: е аз защо не разбирам за тези мероприатия :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: да не сам и аз от неприатните :cry: :cry: :cry: :cry: :roll: :?:

защото просто не си казал, че искаш да си осведомен, за това !
пусни един смс ако се сетиш друг път..... :lol: вече се абонирам за уведомяване..... :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Назад към Събори/Мероприятия