АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.

Промоции, специални оферти, търговски отстъпки.

Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет

Потребител
Аватар
Мнения: 0
Регистриран на: 24.12.2016
Пол: Мъж

Re: АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.

Мнение от BlackRA » 24 Юли 2019, 16:32

Ремонти на ниво квартално гаражно сервизче от дядо с 2 леви ръце. След смяна на гарнитура ми се наложи (по тяхна вина) ремонти на хидравликата за над 1000 лв. Евала за "качеството".....По-добре да я бях блъснал в стена, по-малко щети щеше да има...

Потребител
Аватар
Мнения: 40
Регистриран на: 3.04.2013

Re: АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.

Мнение от Rotmed » 07 Авг 2019, 9:47

Преди време водих за преглед там е83-ката преди покупка, доволен останах. Пак ще ги ползвам ако се наложи.

Потребител
Аватар
Мнения: 21
Регистриран на: 20.10.2009
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: E91

Не препоръчвам този сервиз!!!

Мнение от barona111 » 01 Окт 2019, 10:36

Крайно недоволен съм.
Направиха "зацепване" на двигателя на Е91, 320i, 2009 г., във фактурата написаха, че имало няколко градуса, 3 ли 5 не помня изкривяване, което няма как да се измери. Направили смяна на хидравличен обтегач и други неща. След тях ходих пак да зацепват двигателя на друго място, защото нищо не бяха зацепили, като съм следил процедурата от начало до край. Извадиха ми и хидравличния обтегач да го погледна - НЕ БЕШЕ СМЕНЯВАН (иначе ми взеха 120 лв. за него), мога да докажа и със снимки. Така или иначе проблема в колата си остана и след двете зацепвания.
Другата причина, поради която пиша е, че след като си взех колата в същото състояние, със светещ чек на двигателя и неработещ цилиндър, олекнал със близо 800 лв., ми казаха, че след като не било в зацепването проблема (което не го бяха направили както трябва), трябвало да сменя модул на двигател, било манипулирано нещо по кабелите преди това, което за тях това бил проблема. Съответно се набутах и с 400 лв. близо да си поръчам от Ибей модул втора ръка (нов е 2 бона), после се оказа че нищо общо няма модула с проблемите на колата.
С едно изречение - ГОРЕЩО НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ ДА СЕ ХОДИ ТАМ!!!!!!!!!!!

пп Иначе ми обясняваха какво ли не, аз все пак се подведох по положителните коментари и не знам защо повярвах, че ще решат проблема.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мнения: 99
Регистриран на: 26.10.2004
Местоположение: София

Re: АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.

Мнение от bmw_m3 » 28 Сеп 2021, 19:47

Повече не бих посетил този сервиз. Останах с впечатление, че се работи като се сменят части докато се открие проблема. Това е много скъпо "удоволствие" и се хвърлят здрави части, които си платих. В крайна сметка проблема не беше отстранен след 3 неуспешни опита и над 1000лв вътре за окачване за е39.

НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ!!!

Потребител
Аватар
Мнения: 4
Регистриран на: 26.04.2023

Re: АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.

Мнение от B0t » 02 Май 2023, 14:17

Нещо от сервиза не коментирате негативните мнения, а това е много показателно. Би трябвало да се заинтересувате и да изискате повече информация какво се е случило и да отреагирате по някакъв начин. Иначе остава лош привкус относно услугите, които извършвате ..

Потребител
Аватар
Мнения: 17
Регистриран на: 15.05.2014
Пол: Мъж

Re: АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.

Мнение от VladSlav » 06 Юни 2023, 13:48

Понеже все отлагах, сега ще си кажа мнение за този сервиз. От форума разбрах за тях, за мен тези са мошенници. Едно от нещата които трябваше да ми сменят е тампони на носачи, не бяха ги пипнали а си платих като пич за тях и след две седмици ги смених в друг сервиз, и ги смениха пред мен защото не вярвах, че са ме врътнали така. И други тъпотии но да не издребняваме. Някъв си там каубой един от механиците, ми се разхожда въоръжен и си мисли, че може да те респектира, но единствено може да се самонарани, казвам го като човек с опит..

Предишна

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Последни теми
Facebook