Проблем с късите
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с късите
Здравейте, колата е 2004та 2,5i спряха да ми работят късите на левия фар, смених крушката и пак не светва, дългите и ринговете работят. Може ли да е от бошун? А ако не е, какво друго може да е?
А на десния, ринговете светят по-слабо, смених крушката уж с по-силна, но се получи обратен ефект, докато на левия светят добре.. Дали ще е от самите рингове? Внесто хубава лед светлина, изкарват някак умиращо
жълто..
А на десния, ринговете светят по-слабо, смених крушката уж с по-силна, но се получи обратен ефект, докато на левия светят добре.. Дали ще е от самите рингове? Внесто хубава лед светлина, изкарват някак умиращо

- AlonsoBest
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i G30, 120d F20
- Мечтае да кара: M5
Re: Проблем с късите
Lazarbg написа:Здравейте, колата е 2004та 2,5i спряха да ми работят късите на левия фар, смених крушката и пак не светва, дългите и ринговете работят. Може ли да е от бошун? А ако не е, какво друго може да е?
А на десния, ринговете светят по-слабо, смених крушката уж с по-силна, но се получи обратен ефект, докато на левия светят добре.. Дали ще е от самите рингове? Внесто хубава лед светлина, изкарват някак умиращожълто..
Със сигурност не е бушон. Със ксенон ли си? Да си свалял фара и да си я палил/давал контакт без фар. Възможно е да трябва само да се ресетне лайт модула. Също инсталацията във фара старее и се напуква и правят проблем. За рънговете трябва да се отваря отваря фара да се оправят световодите. И на тях се напуква изолацията, явно единия ти е по злв и за това свети по слабо.

- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
Re: Проблем с късите
Колега какво стана .разбра ли защо не ти работят левите къси.на мен току що ми спряха десните.дългите и ринговете също си работят.не е от крушката защото пробвах с няколко други.да поясня че съм със завиващ ксенон.зеления диод при копчето не мига тоест няма проблем със завиването.само лампата не свети.
Някой колега би ли обяснил стъпка по стъпка как се рестартирва лайт модула ако случайно е забил по някаква причина
Някой колега би ли обяснил стъпка по стъпка как се рестартирва лайт модула ако случайно е забил по някаква причина
3 мнения
• Страница 1 от 1