неделя, 09.11.2003, 11:00 метро младост -> пистата
Модератори: mitaka7, Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
идеята е добра щото организацията за сутринта е трудна. айде 15 часа на обичайната среща и тогава вече може да направим едно посещение 

Тва беше една от най-яките збирки.......незнам за самата писта/където оставих гуми колкото за полвин година каране..и не само аз
/но пътуването до там пак беше жестоко........абе келеши с БМВ-та
Оставям на АтИнас да разкаже с повече пордробности, че по му върви писането
=====================================
ПС: Имахме и гости - Насти и Крематора.......блаагодарим им за включването.....дано са се убедили че "сектантите" не са толкова лоши

=====================================
ПС: Имахме и гости - Насти и Крематора.......блаагодарим им за включването.....дано са се убедили че "сектантите" не са толкова лоши

- kpematop1
- кандидат ентусиаст
-
сбирка
Мда, хубава беше срещата...
каде ибегахте по магистралата после? аз не можах да ви стигна
Бтв, чудя се насти не можа ли да покаже някой номер с куатрото или не става така лесно? примерно да върти задницата, а предницата да не мърда, виждал съм на живо такав номер с 4х4, мноо е маняшки.
каде ибегахте по магистралата после? аз не можах да ви стигна

Бтв, чудя се насти не можа ли да покаже някой номер с куатрото или не става така лесно? примерно да върти задницата, а предницата да не мърда, виждал съм на живо такав номер с 4х4, мноо е маняшки.
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
крематора май ще останови, че не е толкова лошо покрай нас:РРР бтв мисля, че това е темата, която ви интересува: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=4988 

6 мнения
• Страница 1 от 1