Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Re: iOS тема
Онзи ден взех 8-цата. Същата тояга като 7.
Единственото смислено нещо, което мога да отчета е т.нар. True tone.
Може би една идея по-бърз спрямо 7-цата, но може и да си внушавам.
Иначе всичко останало си е все същото.
Единственото смислено нещо, което мога да отчета е т.нар. True tone.
Може би една идея по-бърз спрямо 7-цата, но може и да си внушавам.
Иначе всичко останало си е все същото.
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
За момента не съм изпитвал нито един съществен бъг на новия софтуер, нито промяна в издръжливостта на батерията
Явно е на късмет още и ще се чака 11.1, за да се успокоят нещата.

- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
alozavar написа:За момента не съм изпитвал нито един съществен бъг на новия софтуер, нито промяна в издръжливостта на батерията
+1
Само тия новите notification-и нещо ме объркват, един път изкараш ли ги - после трябва да отключиш и заключиш за да се разкарат. И ако ти се насъберат много на екрана за да ги изчистиш трябва да отключиш и заключиш, а преди ставаше с 2 swipe-вания...
Tires are evil - destroy them all ...
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
b00st написа:Тоя бъг на ios11, където изчезват иконите има ли го някой друг? Много ме дразни.
Мен ми изчезнаха тези най - отдолу вчера. ПРодължавам да чувам по 3-4 пъти на ден звук от някаква незнайна нотификация. Проверих, това е звук за календар,римайндър и нов имейл, но е ФАКТ, че в календара нямам нищо, защото не го ползвам, нямам нищо за напомняне и не получавам в този момент имейл ?!?!?!

Батерията, като че ли ми държи дори малко повече на 6s

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Бъгове като ,че ли няма или поне не съм забелязал след фулл рестор . С версия 11.1 съм в момента . Батерията си е както при 11.0 - поне аз не виждам разлика на 6+.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
AGT написа:С версия 11.1 съм в момента.
С 11.0.1, по скоро.
Дърпат се иконите понякога ("изчезват"). И при мен го прави на 7+.
Приятелката взе 8-мица петъка и аз потвърждавам, че ми прилича на 1 към 1 със седмицата (просто тя имаше по-стар и там се усети доста). Не го усещам и като по-бърз спрямо моя примерно
Приятелката взе 8-мица петъка и аз потвърждавам, че ми прилича на 1 към 1 със седмицата (просто тя имаше по-стар и там се усети доста). Не го усещам и като по-бърз спрямо моя примерно

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- AVK
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: Porsche Carrera GT
cmdkick написа:AGT написа:С версия 11.1 съм в момента.
С 11.0.1, по скоро.
Има 11.1 developer beta

Колкото до 8-цата има смисъл само ако си с 6S или по-стар.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
cmdkick написа:AGT написа:С версия 11.1 съм в момента.
С 11.0.1, по скоро.
По-скоро 11.1
След инсталация минете през пълен рестор .За предпочитане е.
Съвет от КАТ !
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
AGT написа:cmdkick написа:AGT написа:С версия 11.1 съм в момента.
С 11.0.1, по скоро.
По-скоро 11.1
След инсталация минете през пълен рестор .За предпочитане е.
За нищо не стават тия ъпдейти. Все го връзвам през компютъра уж, по-добре така от wifi, накрая пак трябва да го ресторна...
пс: 11.0.2 го пуснаха.
- NicKo_8
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d,Peugeot 407SW
- Мечтае да кара: BMW E61
Аз ъпдейтнах моята 6-ца към IOS 11. Батерията взе да пада доста бързо.Преди изкарвах цял ден,сега не мога,налага се да зареждам по два пъти по някога. Ъпдейтнах и на 11.0.1,проблема остана...
Сега се връщам на 10.3.3 и ще чакам по-добри времена.

Сега се връщам на 10.3.3 и ще чакам по-добри времена.
The Power of Dreams!
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
after January 1, Apple will block all iOS iPhone and iPad users of all applications, from display of the web content when the url is not secure
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
k.milanov написа: ПРодължавам да чувам по 3-4 пъти на ден звук от някаква незнайна нотификация. Проверих, това е звук за календар,римайндър и нов имейл, но е ФАКТ, че в календара нямам нищо, защото не го ползвам, нямам нищо за напомняне и не получавам в този момент имейл ?!?!?!![]()
При мен това е единственото. Дразни ме, че поглеждам телефона, а няма нищо. И няколко пъти ми крашнаха приложения, но сега има ъпдейти всеки ден заради новия ОС, та предполагам до няколко седмици няма да има проблем.

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
При мен малко влязоха нещата в ред сякаш. Бях писал скоро, че от 11.01( седях с 11 точно един ден и сложих почти веднага .1) като че ли не ми звънеше всеки път телефона както за обаждания, така и за нотификациии и тъкмо преди 2-3 дни заради сума ти пропуснати разговори и мейли бях решил да засилвам иначе прясната ми 7-ца в ОЛХ излезе 11.0.2 и ъпдейтнах, този път през компютъра и засега да чукам на дърво не съм забелязал нещо необичайно. Сякаш месинджъра ми се ебава от време на време, ама прекалено от скоро съм с този ъпдейт, а и фб като цяло си е един голям бъг, та няма да виня ОС-а. Вече Touch ID e по-бърз със сигурност, както и превключването на апп-ове ( то все едно да караш 28ца и 3-литрова 46ца- внушаваш си разлика
)
Абе общо взето съжалявам за ъпдейта от 10 на 11. Грозни шрифтове, бъгове и като цяло визуално и функционално замязване на Андроид.. от който избягах за близо 800 лв горница за телефон - преди карах с телефони за макс 300 лв.. Имам и други приятели, недоволни от 11 със 7-ци, имам и други със SE, които не виждат разлика - няма ясно изявена тенденция засега явно...

Абе общо взето съжалявам за ъпдейта от 10 на 11. Грозни шрифтове, бъгове и като цяло визуално и функционално замязване на Андроид.. от който избягах за близо 800 лв горница за телефон - преди карах с телефони за макс 300 лв.. Имам и други приятели, недоволни от 11 със 7-ци, имам и други със SE, които не виждат разлика - няма ясно изявена тенденция засега явно...