Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Jordana » 22 Юли 2016, 5:22

Тея с моторетките любимото им е да минат в задръстването между колоните автомобили и да свалят 3-4 огледала с един заход . Ама докато слезеш то земе светне зелено и оня изчезнал . Това с ритането ламарини се среща и при ходещите зомбита и при велосипедистите ама някак си по им приляга от колкото на донорите .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 22 Юли 2016, 5:46

То на мен ми писна да ходя до КАТ, освен че взех телефона на мацките при видеозаписите, друга полезна работа май не свърших. За толкова записи, които им пратих, една обратна връзка не получих...

Sent from my iPhone using Tapatalk

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 22 Юли 2016, 9:45

Аз на мотор не бих бил много отворен, че да не стане като на клипа :D

https://youtu.be/M50otpplBTQ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dreadx » 22 Юли 2016, 12:04

c04 написа:А това дето рита колата за жалост е много често явление, каквото и да стане си мислят, че ти нещо нарочно им пречиш и са винаги прави и готови на бой.

Ако има някакви проблеми с мотористи, предполагам че една голяма част са и заради това, че самите те постоянно заобикалят колите и изскачат ненадейно отнякъде, а не че хората не гледат. Ясно е, че никой не иска да ги блъска. Не знам те какво си мислят, но всичко понякога е много относително. Ето днес например си карам покрай семинарията и нали има там една пешеходна пътека, дето ходи почти в нищото и много рядко се ползва. Мина някакъв пешеходец в едната посока и спряхме три коли да го изчакаме, след което двете се изнесоха, а аз се забавих две секунди с тръгването. И тъкмо като бях на метър пред пътеката от обратната страна се метна един велосипедист да я пресича (те май се очаква да карат по платното, а не по тротоарите - както и да е.) Та гледах гледах и реших, че е по-добре да мина, отколкото да набия спирачки и да спра пред него на пътеката. Но иначе отстрани цялата работа изглежда като нарушение и ако пък някой ме е снимАл сега може да очакваме поредната тема "нагъл шофьор засече велосипедист на пешеходна пътека - видео". Или поне въпросният колоездач точно това си е помислил. Та и мотористите сигурно си вадят погрешни изводи в някои ситуации.
Вероятно е въпрос на съобразяване с пътната обстановка - други пък си карат с години мотор и не са имали проблеми.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 22 Юли 2016, 12:09

dreadx написа:Но иначе отстрани цялата работа изглежда като нарушение и ако пък някой ме е снимАл сега може да очакваме поредната тема "нагъл шофьор засече велосипедист на пешеходна пътека - видео".

колоездач пресичайки на пешеходна пътека КАРАЙКИ ППС (велосипед) НЕ Е С ПРЕДИМСТВО, трябва да слезе и да бута ЗА ДА Е С ПРЕДИМСТВО!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 22 Юли 2016, 12:56

dreadx написа: може да очакваме поредната тема "нагъл шофьор засече велосипедист на пешеходна пътека - видео".

Бъркаш се, щеше да е "Ексклузивно! БМВ джигит засича велосипедист на пешеходна пътека - видео" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 22 Юли 2016, 13:07

vicho написа:
dreadx написа:Но иначе отстрани цялата работа изглежда като нарушение и ако пък някой ме е снимАл сега може да очакваме поредната тема "нагъл шофьор засече велосипедист на пешеходна пътека - видео".

колоездач пресичайки на пешеходна пътека КАРАЙКИ ППС (велосипед) НЕ Е С ПРЕДИМСТВО, трябва да слезе и да бута ЗА ДА Е С ПРЕДИМСТВО!

Абсолютно, ама го прави това един на сто. Чак и псуват,като не го пусна и му кажа първо да си слезе от колелото пък тогава да иска предимство.

И един тупан днес, завивам на дясно /зелено за мен, но знам,че и на пешеходците свети зелено,затова се оглеждам/ виждам един велосипедист слезнал от колелото и чака да пресече /викам си ейй най-накрая един културен/. Спрях да го пусна,оня си блеее някъде - погледна ме- посочих му светофара,че е зелено и за него и го чакам да мина. Тоя се усмихна,Благодари ми ииии.... качи се на колелото и така пресече пешеходната :banghead:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 22 Юли 2016, 16:46

DaGa написа:
vicho написа:

Абсолютно, ама го прави това един на сто. Чак и псуват,като не го пусна и му кажа първо да си слезе от колелото пък тогава да иска предимство.

И един тупан днес, завивам на дясно /зелено за мен, но знам,че и на пешеходците свети зелено,затова се оглеждам/ виждам един велосипедист слезнал от колелото и чака да пресече /викам си ейй най-накрая един културен/. Спрях да го пусна,оня си блеее някъде - погледна ме- посочих му светофара,че е зелено и за него и го чакам да мина. Тоя се усмихна,Благодари ми ииии.... качи се на колелото и така пресече пешеходната :banghead:

Щом ти е благодарил, значи вЕрно е от по-културните. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 22 Юли 2016, 16:59

Треаше да го сгазиш, да си знае... :kuku:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 22 Юли 2016, 17:05

KPETEH написа:Треаше да го сгазиш, да си знае... :kuku:

Абе мислех така да направя, ама бях с една служебна х3ка.. и викам ай нема нужда ме пишат по новините :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 22 Юли 2016, 18:34

Нема смисъл такъв таралеж в гащите да си слагаш - да го блъскаш и други такива , по добре го издебни и като тръгне да пресича резко заставаш пред него сам да се блъсне в джипката пък после да видим какво ще обяснява :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 22 Юли 2016, 18:39

Е преди малко един тупан ми сгъна огледалото.... пази моториста ли... вече ми писна

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 22 Юли 2016, 19:08

А колко от вас спират на пешеходна пътека? Щото аз, на ден поне по 50 пъти пресичам една и съща пешеходна пътека (не бе, не съм откачен, с т'ва ми е свързана работата) на един от натоварените булеварди в София, и мога да ви кажа, че са 1 на 20, които спират, като същевременно идиота от другото платно изобщо не се сеща, че има пешеходец и прелита покрай мен. Пешеходната пътека, отгоре на всичко, е обозначена с маркировка, знаци (не един) и светофар! И най-интересното е, че всички те гледат с интерес, та даже в очите им се изписва въпрос "Ти са ко праиш там, ко чакаш?". Да не говорим за турчолята, които не те ебават дори като си по средата на платното, минават и изобщо не те и виждат..

А аз като шофьор, има една капка колегиалност в мен и гледам, когато колоната е голяма, просто да се отдръпна назад за да не седя и да спирам движението само заради мен. Пропускам големи камиони и автобуси, щото той като спре, после му трябват едни 5мин. да набере до 40км/ч. Не скачам пред колите, щото разбираш ли "язе съм на пешеходна пътека и ше ми спирате", щото ми е ясно, че 2 тона железо, движещо се с 60км/ч. не може да закове на място, та тогава два варианта. Или ме помита мен, или той спира, ама тоя зад него спира.. ама в багажника му.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dreadx » 22 Юли 2016, 19:39

Аз винаги спирам на пешеходна пътека и я минавам почти по правилата. (- в смисъл, че не чакам чак пешеходецът да се качи на другия тротоар, но и не тръгвам преди да се убедя, че отсреща всички са спрели, че няма да има проблем с преминаването и няма да му се налага да се спасява обратно в моето платно.)
Е, може един-два пъти да съм пропуснал.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 22 Юли 2016, 19:45

Аз пък винаги изчаквам пеходеца да си довърши чата или разговора по телефона или да си махне слушалките докато търчи по зебрата или да спре да се върти , пуши и озърта иначе не ПРЕСИЧАМ .

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата