Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от pampo » 13 Юли 2016, 9:16

fancooler написа:
b00st написа:Новите бус ленти ми се виждат като невероятната хранилка и все едно са ги направили по молба на слънчогледите от КАТ. В коя нормална държава най-дясна лента на тротоара просто я трансформират като бус лента, като тука с една боя? Поредната малоумщина. ОТ 3 платна по най-натоварените булеварди ще направиш 2 с една боя и ето има вече бус лента :dummy:
И септември месец ще пътувам до офиса от 30 минути на 1 час, добре че има и метро, което пък билета му го направиха 1.60.

Oт три платна викаш... В Бристъл дето е като площ колкото София на повечето булеварди има една лента за автомобили и бус лента. Стават страхотни задръствания, но никой не си позволява да се движи в бус лентата. За сметка на това рейсовете цепят секундата, защо ли?...

Абе ако булеварда е с 6 платна може и да си позволят да отделят една лента. В противен случай сам човек в кола е много по-важен от 50 в рейса...

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 13 Юли 2016, 10:24

pampo написа:
fancooler написа:
b00st написа:Новите бус ленти ми се виждат като невероятната хранилка и все едно са ги направили по молба на слънчогледите от КАТ. В коя нормална държава най-дясна лента на тротоара просто я трансформират като бус лента, като тука с една боя? Поредната малоумщина. ОТ 3 платна по най-натоварените булеварди ще направиш 2 с една боя и ето има вече бус лента :dummy:
И септември месец ще пътувам до офиса от 30 минути на 1 час, добре че има и метро, което пък билета му го направиха 1.60.

Oт три платна викаш... В Бристъл дето е като площ колкото София на повечето булеварди има една лента за автомобили и бус лента. Стават страхотни задръствания, но никой не си позволява да се движи в бус лентата. За сметка на това рейсовете цепят секундата, защо ли?...

Абе ако булеварда е с 6 платна може и да си позволят да отделят една лента. В противен случай сам човек в кола е много по-важен от 50 в рейса...

От тия с колите в София, Столична община в момента прибират 75 млн годишно по бюджет, данък МПС. За сметка на това градския транспорт отбелязва поредната си година на загуба, въпреки държавните субсидии, кредити и прочие.
Центърът за градска мобилност (ЦГМ) продължава да трупа задължения, които за изминалата 2015 година възлизат на 27.5 милиона лева. Въпреки че тогава общинският съвет взима решение да отпусне заем на ЦГМ в размер на 81 милиона лева, мерките за овладяване на положението не спират дружеството да трупа нови задължения, съобщава БГНЕС.

За държавата, кой е по-важен? Естествено, че тези с колите, където плащат данъците и винетките. И хоп изведнъж получават от 3 платна - 2 по наскоро ремонтиран булевард. Редно е да има бус лента, но не е редно да ощетиш останалите, от които едва ли не правиш бюджета.
Последна промяна b00st на 13 Юли 2016, 10:27, променена общо 1 път

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 13 Юли 2016, 10:25

:mhihi:
Джеръми Кларксън написа:Не разбирам бус лентите. Защо бедните хора трябва да стигат по-бързо от мен?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 13 Юли 2016, 11:26

b00st написа:За държавата, кой е по-важен? Естествено, че тези с колите, където плащат данъците и винетките. И хоп изведнъж получават от 3 платна - 2 по наскоро ремонтиран булевард. Редно е да има бус лента, но не е редно да ощетиш останалите, от които едва ли не правиш бюджета.

Естествено, че тея с колите няма да ги изхвърлят ако им отнемат по една за бус лента. Но могат да почнат да карат по-малко и да ползват повече градския, което може и да ни отлепи от челното място за най-мръсна столица в Европа, макар че много се съмнявам, щото всички им се клати ухото за комфортна градска среда, качество на живот и т.н. Шофирането из града одавна стана ужасно тежко и неприятно, просто не мога да повярвам колко много хора са готови да си причинят висене в тапи и задръствания, за да се транспортират на 5км до работа сами в кола, след като очевидно капацитетът на инфраструктурата и на града одавна не могат да поемат по 3 коли на семейство...
Както и да е, темата е за простащината по пътя, която между другото би била мноого по-малко ако хората не се блъскаха толкова много по задръстванията, за да се изнервят и да следят и за най-малкото провинение на останалите шофьори, за да почнат да се правят на катаджии...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 13 Юли 2016, 16:42

Специално за бус лентата на Малинов, друго освен :censored: :banghead: :ranting: няма какво да каже всеки здравомислещ човек, който е минавал от там след 16:30... Това ще е пълно безумие, вече не знам от къде ще трябва да кара човек, за да се добере до ш*бания Младост. По околовръза е една лента -> :mhihi: на Малинов става една лента за към Младост -> :mhihi: през Младост 1 едната е затворена от паркирали -> :mhihi: WTF?! :conf:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 13 Юли 2016, 17:16

Бус лентата по Малинов е безсмислена защото светофарите са през 100-150метра, а при светофарите няма бус лента, тъй като обикновено най-дясната лента е за направо и надясно, което пък от своя страна води до затапване на бус лентата. Общо взето 0 мисъл е вложена при решението за бус лента там :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 13 Юли 2016, 17:20

Тоест имаме селяндурски тероризъм от страна на общината :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 13 Юли 2016, 17:45

В най-чист вид :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Dextuar » 13 Юли 2016, 17:52

Десно стоящ, да бе да... Чакай първо да си довърша разговора по тела...

Добре, че по навик внимавам точно там заради такива шматки...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw 530d 2002g
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от joffri » 13 Юли 2016, 23:30

Да споделя и аз прясно от мястото на произшествието.Удариха ме отзад.Стандартна простотия.Подадохме сигнал в КАТ в 19:00.Както виждате ви пиша в 12.30 КАТ все още ги няма. :dunno: :dunno: :dunno:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 14 Юли 2016, 7:59

Направи някакъв жалък опит да се извини...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 14 Юли 2016, 11:40

Има много места, където отнемат предимство на дясностоящ. Особено на Т-образни кръстовища редовно се случва и хората не се усещат изобщо. Усещането, че като се движиш направо, значи си с предимство ...... И често на някакви двупосочни улици, когато платното им е заето от коли и би следвало да изчакат. Къде не се усещат изобщо, къде от незнание, къде от наглост... А като се опиташ да им обясниш правилника става страшно и безрезултатно - поне в повечето случаи :)
Карайте си внимателно и се пазете. :)

joffri написа:Да споделя и аз прясно от мястото на произшествието.Удариха ме отзад.Стандартна простотия.Подадохме сигнал в КАТ в 19:00.Както виждате ви пиша в 12.30 КАТ все още ги няма. :dunno: :dunno: :dunno:
Направили са рекорд направо за време за идване. Кога дойдоха? Поне времето беше хубаво :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 14 Юли 2016, 12:44

Има ли термин Т-образно кръстовище в ЗДП? Аз лично си карам направо с предимство :mhihi:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 14 Юли 2016, 12:49

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 14 Юли 2016, 12:57

Също и през новите бус ленти на малинов. Те са точно по 100 метра. Интересно ми е къде ще спре тая ми ти патрулка, дето ще ме глобява.... вероятно на тротоара в нарушение... ненормална работа, макар, че днес в ебаси задръстването след орлов мост нагоре, си ги спираха бързащите през бус лентата... Треа според мен да турат и по една вело алея в червено, ама коя да е по-близо до тротоара не мога да преценя... :mhihi:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата