инсталиране на ASC от 320 на 316-възможно ли е?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kichuka
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
- Мечтае да кара: e31
- Детайли за колата: малко по-различна
Re: инсталиране на ASC от 320 на 316-възможно ли е?
Ако ми изпадне кола донор бих си сложил асц само за да кажа че го имам . На е46 първата ми работа е да го впра че някой път като има много пясък ми се изправя косата. На е36 съм със шпер и хубави гуми. Зимата по-внимателно на лед и хубави гуми. Никога никъде не съм закъсвал по балканите. Не знам тая 16ка как я караш че да върти. С цялата газ всяка кола ще се завърти а ако сложиш асц с ппвече газ не си мисли че ще си като танк. На мен доста мудно ми тръгва като се режа с включено асц е голям смях.
- raptorxbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW E36 318tds Touring
- Мечтае да кара: BMW E26
- Детайли за колата: Бавно комби с черни облаци
ceco_kd написа:Нека да не се съглася с това твърдение. В момента, в който започне да вали и се разлигавя много и никаква гума няма да ме задоволи. Виж като се поотмие пепелака, тогава вече ще си проличи коя гума си заслужава да се нарече гума, а не джапанка. Колега не го приемай като заяждане, просто това си е лично мое мнение от опита ми до момента.
А заяждане... просто си говорим
Моето наблюдение за гумите е следното - миналото лято не можах да си позволя да си купя хубави летни гуми и реших да карам със старите зимни - Сава Ескимо с дот 2009. На сух асфалт преди завои има локва (това го приемам все едно тъкмо е завалял дъжд), минавам през нея, намокрям гумите и в завоя веднага поднася. Сега си взех четири нови гуми клас "А" за дъжд и при абсолютно същите условия колата си седи в завоя и не мърда.
Аз поне така правя разлика между читави и гадни гуми, пък може и да съм в грешка.
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
raptorxbg написа:ceco_kd написа:Нека да не се съглася с това твърдение. В момента, в който започне да вали и се разлигавя много и никаква гума няма да ме задоволи. Виж като се поотмие пепелака, тогава вече ще си проличи коя гума си заслужава да се нарече гума, а не джапанка. Колега не го приемай като заяждане, просто това си е лично мое мнение от опита ми до момента.
А заяждане... просто си говорим
Моето наблюдение за гумите е следното - миналото лято не можах да си позволя да си купя хубави летни гуми и реших да карам със старите зимни - Сава Ескимо с дот 2009. На сух асфалт преди завои има локва (това го приемам все едно тъкмо е завалял дъжд), минавам през нея, намокрям гумите и в завоя веднага поднася. Сега си взех четири нови гуми клас "А" за дъжд и при абсолютно същите условия колата си седи в завоя и не мърда.
Аз поне така правя разлика между читави и гадни гуми, пък може и да съм в грешка.
Явно и ти колега живееш в град с "чисти" улици като мен. При мен е същото с локвата и завоя ама с Goodyear с дот 2015. Може би ако се миеха улиците както, когато бях дете и с Вида ли какви бяха не си спомням няма да има проблем. А по повод уточнението, че не се заяждам е, защото преди години имах подобен случай и си обещах повече в такива безсмислени спорове да не влизам. Ти си го написал много хубаво м/у другото: "..... просто си говорим".

Карам бавно! Стигам Бързо!
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2