Армеец или Алианц за Каско?

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: разни баварски екземпляри
Мечтае да кара: ///M

Re: Армеец или Алианц за Каско?

Мнение от kiko™ » 20 Мар 2016, 15:31

dextuar написа:Въпросът е има ли ефект от тези лепенки?

Sent from my iPhone using Tapatalk
От горчив опит ти казвам, че няма.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 20 Мар 2016, 16:49

Особенно на Армеец не представлява нищо... И аз от личен горчив опит ти казвам...

Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 530д

Мнение от nikolae » 21 Мар 2016, 12:27

Аз също от личен и горчив опит ти казвам, че няма смисъл.

пп.
имах дори табели на номерата Eurolink, но уви

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 G05

Мнение от rafa224 » 21 Мар 2016, 14:25

nikolae написа:Аз също от личен и горчив опит ти казвам, че няма смисъл.

пп.
имах дори табели на номерата Eurolink, но уви

това за лепенките си е решение на застрахователя. дали има или няма смисъл си преценява той. нас ни интересува да не ни пипат колите или ако пипнат да ги намерят или обещетят.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 22 Мар 2016, 21:16

След като ми разбиха колата и тафиха нави, айрбег, скоростен лост и лайсната с бутоните с парктроника и подгрева и Алианц ми изплатиха 0 лв за тези щети, някой да ме ориентира към друг застраховател, който поне частично би изплатил подобна щета? Говорих с адвокати и според тях нямам шанс в съда, но те не са специалисти по автомобилното застраховане, така че ще се консултирам и с други. Според вас имам ли шанс в съда, ако някой е минавал вече по този път и кой застраховател бихте ми препоръчали без Алианц.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60

Мнение от SDLS » 23 Мар 2016, 1:22

човече, ти с тоя Алианц направо си за учебниците. Преди 5 месеца пак щяхте да се съдите за щетата в автомивката, сега това... да ги беше сменил тогава още щом нещата отиваха на съд... не знам как ти се случват толкова поредни неща да не ти изплатят... аз колкото пъти съм им снимал нещо, толкова пъти са плащали х3 :paranoid:

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 23 Мар 2016, 1:29

dextuar написа:След като ми разбиха колата и тафиха нави, айрбег, скоростен лост и лайсната с бутоните с парктроника и подгрева и Алианц ми изплатиха 0 лв за тези щети, някой да ме ориентира към друг застраховател, който поне частично би изплатил подобна щета? Говорих с адвокати и според тях нямам шанс в съда, но те не са специалисти по автомобилното застраховане, така че ще се консултирам и с други. Според вас имам ли шанс в съда, ако някой е минавал вече по този път и кой застраховател бихте ми препоръчали без Алианц.

Знам,че армеец плащат джанти,нави и тн. дори при кражба ако имаш фактура с която си ги купил. Иначе не..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 23 Мар 2016, 7:59

SDLS написа:човече, ти с тоя Алианц направо си за учебниците. Преди 5 месеца пак щяхте да се съдите за щетата в автомивката, сега това... да ги беше сменил тогава още щом нещата отиваха на съд... не знам как ти се случват толкова поредни неща да не ти изплатят... аз колкото пъти съм им снимал нещо, толкова пъти са плащали х3 :paranoid:

Чаках да ми свърши каското, и без това бях им дал едни 1000 лв... Това от преди няколко месеца също ще е в иска. Не знам, доста хора са доволни от Алианц, но аз определено не съм. При един инспектор нямам никакви проблеми ( 2 щети около 300лв.), при друг винаги отказ. И към двамата се държа любезно. Нямам идея на какво се дължи. Нито правя някакви шашми, нито ги карам да описват абсолютно всяка точка...

П.с: Чух, че след градушката били затегнали кранчето, ако си завеждал преди това, може и наистина да е било х3. Пример: надрана предна броня в бордюр ми платиха 167 лв, в кварталния сервиз ми взеха 150 лв. На другия край на София ми искаха 160. Така че не е от сервиза. Сега ако ти си го правиш, сигурно ще е по-малко, аз не мога и затова в сервиза. Та не е като да е голямата далавера или да завеждам щети за спорта и печалба

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rafa224 » 23 Мар 2016, 10:33

Nedko Anev написа:
dextuar написа:След като ми разбиха колата и тафиха нави, айрбег, скоростен лост и лайсната с бутоните с парктроника и подгрева и Алианц ми изплатиха 0 лв за тези щети, някой да ме ориентира към друг застраховател, който поне частично би изплатил подобна щета? Говорих с адвокати и според тях нямам шанс в съда, но те не са специалисти по автомобилното застраховане, така че ще се консултирам и с други. Според вас имам ли шанс в съда, ако някой е минавал вече по този път и кой застраховател бихте ми препоръчали без Алианц.

Знам,че армеец плащат джанти,нави и тн. дори при кражба ако имаш фактура с която си ги купил. Иначе не..

Или ако докажеш, че не си ги свалил ти ;) панел на СД/ДВД, някаква отчупена част от липсващите детайли. Има и друга опция за допълнително застраховане на Нави, СД/ДВД.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 23 Мар 2016, 10:47

rafa224 написа:
Nedko Anev написа:

Или ако докажеш, че не си ги свалил ти ;) панел на СД/ДВД, някаква отчупена част от липсващите детайли. Има и друга опция за допълнително застраховане на Нави, СД/ДВД.

Дам, аз бях казал, че искам и тези неща да ги покрива полицата, затова следващия път ще чета лично всичко, а не да ми викат абсолютно всичко, че покривала полицата, пък после к**. Въпросът е, че дори да имаш тази допълнителна клауза в Алианц, тя не покрива нито айрбега, нито скоростния лост с маншона, нито панела с бутоните. Най-много да мине навигацията, въпреки че за тези автомобили погледнато реално това си е модул, който е И навигация, но далеч не само това, така ще го прокарам и в съда. И понеже много ме издразни въпросният инспектор, според когото всичко си е наред и явно сам съм си изпръскал пожарогасителя в колата да се правя на интересен, на моя въпрос: " Ми то цялата кола е демонтируема, ако някой я ограби и ми остави шасито само какво ще покриете?", отговорът беше кратък и пределно ясен - "Нищо!" :kuku:

Потребител
Аватар

Мнение от deve » 26 Мар 2016, 10:56

НИКОГА В АРМЕЕЦ!
Пълна подигравка с клиентите си правят.
Извършиха оглед. Изпратиха ме в техен сервиз да си сменя стъклото и да го платя. Направих го. Платих 300 лв и им занесох всички документи.
След 1 месец получих отказ за заплащане защото не били изяснени обстоятелствата на събитието.
НИКОГА В АРМЕЕЦ!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 26 Мар 2016, 20:11

Taruno написа:Новина от вчера, на мояпозната и откраднаха трето ауди А6, но този път Армеец и отказват. Ще минава по моя път и ще пиша развоя

Колега, има ли развитие? Армеец платиха ли?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rafa224 » 26 Мар 2016, 20:57

Посегнаха и на моя Х тази нощ. Намерих го с разбита ключалка и свалени прозорци. Така и не разбрахме какво са искали да направят, да го гепят или да гепят СД/ДВД. Нищо вътре не беше пипано, нито беше правен опит за палене или изваждане на OBD букса. :conf: Все едно даже не беше влизано вътре.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60

Мнение от SDLS » 26 Мар 2016, 21:54

:evil: :ranting:

Родната милиция ни пази...

Може и някой да ги е прекъснал, едва ли случайно са разбивали ключалки... :censored:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rafa224 » 27 Мар 2016, 11:03

SDLS написа::evil: :ranting:

Родната милиция ни пази...

Може и някой да ги е прекъснал, едва ли случайно са разбивали ключалки... :censored:

Може но са имали време да се върнат. Бях на гости и колата беше цяла нощ пред един блок. По принцип най-масово разбиват всякакви коли, за да гепят музика или нещо друго, друг вариант е от платените паркинги си поръчват счупени стъкла или разбити ключалки и последния вариант е гепене на колата.

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61