Космически кораби?
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Космически кораби?
Мерцедес-АМГ феновете да зеленеят от яд 

- kay
- просветлен
-
- Talibanin
- кандидат ентусиаст
-
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Преди два дена гледах една петица на Витошка ( не тунингована де ), но някак не ме радва толкова, колкото примерно Е34
А с тези облизани фарове нямам думи
Но все пак бих карал една такава 

- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
ЛЕЛЕ КАКВИ ЗВЕРОВЕ!!!!!!!! САМО КАТО ИМ ВИДЯ ЗАДНИТЕ ГУМИ, ОСОБЕНО НА Brayton-a, та с тях човек може да асфалтира!!!!!!
Напълно НЕ съм съгласен, че била 5-цата много зализана, тя е страхотна, на морето имах удоволствието на живо да се насладя на 2 такива бижута от близо и изглеждат просто СТРАХОТНО, а когато и такива изроди като Hamann и Breyton пипнат тези зверове, тогава стават много, много лоши неща, резултата се вижда!!!!!!!!
Между дтугото kay, искам да те питам един малко тъп въпрос, но преосто не мога да се сдържа, та откъде ги намираш тези снимки на Hamann-те и Breyton-а в такъв голям формат, тъй като примерно в сайта на Hamann снимките са доста малки, а аз искам да се насладя напълно на тези чудовища!!!!!!!????
Напълно НЕ съм съгласен, че била 5-цата много зализана, тя е страхотна, на морето имах удоволствието на живо да се насладя на 2 такива бижута от близо и изглеждат просто СТРАХОТНО, а когато и такива изроди като Hamann и Breyton пипнат тези зверове, тогава стават много, много лоши неща, резултата се вижда!!!!!!!!
Между дтугото kay, искам да те питам един малко тъп въпрос, но преосто не мога да се сдържа, та откъде ги намираш тези снимки на Hamann-те и Breyton-а в такъв голям формат, тъй като примерно в сайта на Hamann снимките са доста малки, а аз искам да се насладя напълно на тези чудовища!!!!!!!????
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- Talibanin
- кандидат ентусиаст
-
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
незнам аз май съм станал консерватор , фейса им е все е дно има някой китайски дизайнер се е набутал да ба4ка във фирмата
ина4е гумите с джантите са изродски , предполагам 4е и понавървяват

ина4е гумите с джантите са изродски , предполагам 4е и понавървяват

- kay
- просветлен
-
Амиии гепих ги от един друг борд
(dtmproductions.net) Идея си нямам от къде идват оригинално... но ето още 2 снимки на Hamann 5-цата.

12 мнения
• Страница 1 от 1