Тема за взаимопомощ

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. Пловдив

Модератори: pistata9889, Harry Poter, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Тема за взаимопомощ

Мнение от JohnnyBlack » 25 Мар 2015, 22:35

Като ми светнеш от насрещното вечер, проблемът става и мой :censored: Като не можете да си поддържате колите технически изрядни - http://transport.plovdiv.bg/desktop/ :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ е39 2.0i
Мечтае да кара: Е38 4.4i

Мнение от SHeRiFa » 26 Мар 2015, 5:34

Благодаря много за помощта,какво ще пиеш?Ако нямаш желание да помогнеш,не се занимавай да пишеш.
Andare Dopo Dio!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 523i

Мнение от Plamin » 10 Апр 2015, 19:21

todorakis82
Код: Избери целия код
Колеги можете ли да ми помогнете за някой добър майстор в Пловдив, да знае какво прави за моето е39 530ДА 2001г. 193к.с. фейслифт. Имам теч на масло след смяна на гарнитурата на капака и семеринг на коляновя вал от страната на мотора теча продължава остана да се смени гарнитурата на картера и гарнитурите на масленото тяло. Също майстора да е добър за ходовата част, че и тя ще се сменя.
Ще съм благодарен за вашите съвети за добри майстори, че попадам само на смотаняци от които и аз разбирам повече.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 540i E39
Мечтае да кара: това което има вече...
Детайли за колата: М62В44

Мнение от bili1 » 11 Апр 2015, 9:09

Здравейте колеги :wave: ,купих си цялостен М пакет предна и задна броня с принадлежностите към тях за Е39-ката и тъй като втора година живея вече в Пловдив не съм запознат с бояджиите тук,ако може на лично съобщение да ми препоръчвате бояджия от който сте доволни и който е напасвал такива брони до сега на Е39-ки...също ако може и неговите телефон и адрес да ми дадете!
Много благодаря на всички! :yes: :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 11 Май 2015, 10:18

Колеги имам нужда от бояджия и доколкото разбрах има доста сериозни добри отзиви от "бояджията на Пещерско зад ОМВ". Утре мисля да мина да види колата - минала е тенекеджия -, ако някой знае може ли да ми каже къде точно е това. Хале ли е, от къде се влиза? Предполагам се завива на кръстовището с Прослав по посока Гребната база, но след това къде се пада -веднага след бензиностанцията ли, табела има ли?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: г/д най дъртия е36 320i седан
Мечтае да кара: е36 328 турбо купе

Мнение от seeya » 14 Май 2015, 18:32

Колеги да кажете някъде в Пловдив лъде има автотапицер ? С г/д прилични цени . Става въпрос за е36 корите на вратите ? Също и за старият фреон който е от 91-95 който е "забранен".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 M52B20 TU
Мечтае да кара: Е39 M5

Мнение от Zlatiyan_Genchev » 17 Май 2015, 22:48

Тапицер има на Коматевско шосе,точно след футболната база ако отиваш към Коматево, на самия главен път се вижда,момчето работи кадърно.

Потребител
Аватар
Кара: Е46 328i
Мечтае да кара: М3 Е46
Детайли за колата: Семейно седанче... :)

Мнение от cyber4o1912 » 21 Май 2015, 23:55

host написа:Колеги имам нужда от бояджия и доколкото разбрах има доста сериозни добри отзиви от "бояджията на Пещерско зад ОМВ". Утре мисля да мина да види колата - минала е тенекеджия -, ако някой знае може ли да ми каже къде точно е това. Хале ли е, от къде се влиза? Предполагам се завива на кръстовището с Прослав по посока Гребната база, но след това къде се пада -веднага след бензиностанцията ли, табела има ли?

Не мисля,че на Пещерско има ОМВ, та внимавай с търсенето :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 22 Май 2015, 0:24

cyber4o1912 написа:
host написа:Колеги имам нужда от бояджия и доколкото разбрах има доста сериозни добри отзиви от "бояджията на Пещерско зад ОМВ". Утре мисля да мина да види колата - минала е тенекеджия -, ако някой знае може ли да ми каже къде точно е това. Хале ли е, от къде се влиза? Предполагам се завива на кръстовището с Прослав по посока Гребната база, но след това къде се пада -веднага след бензиностанцията ли, табела има ли?

Не мисля,че на Пещерско има ОМВ, та внимавай с търсенето :)

ОМВ-то всъщност е Еко.
Тръгваш към паркинга на гребната. След бензиностанцията, пътя прави лек десен завой и малко след него от лявата страна е той. Пада се точно след един склад за фаянс и теракота. Има паркирани бмв-та предимно отпред.
Ако говорим за Колорито. И аз съм чувал добри отзиви, както и такива, че записването става от настоящата за следващата година :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530XI
Мечтае да кара: M5 f10

Мнение от Achkata_ci » 10 Юни 2015, 0:03

Колеги , търся си майстор - ауспухджия в Пловдив да ми направи една генерация ? Знаете ли някой ?

Потребител
Аватар
Кара: e46 320d feis

Мнение от dufos » 03 Авг 2015, 21:09

здравейте,как да намеря момчето в калояново,което чипосвало уникално добре,без пушек.това по думите на един познат.
да попитам още датчик за нивото на маслото само от 320 д 150коня,каквато е мойта ли да търса,или става и от други мотори.
за кар пауар,някой нещо,отзиви,цени

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 M52B20 TU
Мечтае да кара: Е39 M5

Мнение от Zlatiyan_Genchev » 06 Авг 2015, 22:54

Момчето в Калояново е в самото село караш по пътя за Хисаря от дясната страна на центъра е пощата точно след нея ще видиш купола на църквата, той е точно на гърба. От него са доволни които са ходили. Carpower човека който чипосва ми е съсед. Всяка вечер пред тях има клиенти и е много търсен дори по сервизите основно за чипосване

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 06 Авг 2015, 22:56

За CarPower и аз мога да потвърдя че пред кооперацията постоянно му карат какви ли не коли извън работно време ... колко е добър трябва да каже някой който го е ползвал.

Потребител
Аватар
Кара: e46 320d feis

Мнение от dufos » 07 Авг 2015, 17:25

мерси пичове

Потребител
Аватар
Кара: Е39 530D

Мнение от wesley » 26 Авг 2015, 21:43

Здравейте колеги. Ако някой е имал подобен проблем да ме насочи какво да погледна.
Е39 530Д При пуснат климатр. само лявата страна си прави градусите, а от дясно си духа неизстуден въздух.

ПредишнаСледваща

Назад към Пловдив