какво да си купя BMW или мерцедес
Модератор: Технически модератори
			45 мнения
			 • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3

- madpetio
- 
				Новият ПИКАСО  
- 

- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
 E30 320is - RIP,sold
 E24 635csi - sold
 E36 316i coupe - sold
 E46 320d sedan- sold
 E36 325i coupe - sold
 E36 318tds SW - sold
 E36 316i sedan - sold
 E39 525d sedan - sold
 E46 320d SW - sold
 E61 530xd LCI - sold
 E30 318is coupe - sold
 E46 320dA SW - sold
 MB CLK270-sold
 Е46 320Ci
 E87
 E30 320 cabrio
Немога утре нямам номера още... събота или неделя???NeoPrint написа:Утре на Еко мое ги пробваме
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
		- NeoPrint
- бай печатар
- 

- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
В неделя съм на работа,събота може. Айде на божура а? А пича дето се колебае няма да е зле да дойде та да си прави сравнението и изводите от първа ръка  

- His Shadow
- младши ентусиаст
- 

pen4ovoto написа:Вярно ли е:"без да се засягате" че на BMW му е по скапа подражката и има ли го твардението,че на завои и на мокро не са стабилни
хаха незнам мергела как е във завоите , но аз като си купих Hyundaq вече на няколко пъти не се убивам щото принципно в някои остри завои с бавареца 60-70км/h не са проблем виж за хуйзелчето се оказаха проблем тая кола как само не се завърта незнам
 ела да я видиш пък като летне малко дъжт
 ела да я видиш пък като летне малко дъжт   с баварията немам никви дертове мокро сухо бетон на пътя е
 с баварията немам никви дертове мокро сухо бетон на пътя е- bmwfena
- БМВманиачения
- 

- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
mla86 написа:pen4ovoto написа:Вярно ли е:"без да се засягате" че на BMW му е по скапа подражката и има ли го твардението,че на завои и на мокро не са стабилни
хаха незнам мергела как е във завоите , но аз като си купих Hyundaq вече на няколко пъти не се убивам щото принципно в някои остри завои с бавареца 60-70км/h не са проблем виж за хуйзелчето се оказаха проблем тая кола как само не се завърта незнамела да я видиш пък като летне малко дъжт
с баварията немам никви дертове мокро сухо бетон на пътя е
има и едно средно положение между мокро и сухо леле мор за БМВтата бая сам се враткал със старата е28 528И

- Penchev
- Сватбаря
- 

- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз също съм навит срещу на Пецата 124-та   

Тоя мотор няма нищо общо като динамика със спънатия 122 к.с. доста по-свеж е 

Георги Пенчев

Тоя мотор няма нищо общо като динамика със спънатия 122 к.с. доста по-свеж е

Георги Пенчев
- bmwfena
- БМВманиачения
- 

- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Breyton написа:И аз съм навит да се пробвам с Пецата ама ми е далече София.
ние печелим сигурен съм 100%

- Владо
- старши ентусиаст
- 

- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
 01" 525d m57
 04" X5 m57
 06" Liberty 2,8 CRD
[/quote]
има и едно средно положение между мокро и сухо леле мор за БМВтата бая сам се враткал със старата е28 528И[/quote]
ОФФ Не е само за БМВ тата И докато не се разбере, на всеки светофар са нанизват
 И докато не се разбере, на всеки светофар са нанизват  Това е ефекта от прахта в хубавото ни село, а и не само в него
  Това е ефекта от прахта в хубавото ни село, а и не само в него 

има и едно средно положение между мокро и сухо леле мор за БМВтата бая сам се враткал със старата е28 528И[/quote]
ОФФ Не е само за БМВ тата
 И докато не се разбере, на всеки светофар са нанизват
 И докато не се разбере, на всеки светофар са нанизват  Това е ефекта от прахта в хубавото ни село, а и не само в него
  Това е ефекта от прахта в хубавото ни село, а и не само в него 
а
въобще страшно е това 520 на газ.
а 535 ми ти като си избираше кола да си беше зел някое по читаво.
това ми е много интересно, когато някой иска да кара бмв или нещо друго, купи някъв дръгел за 2000лв. и после цял живот по майстори, еми като си избирате коли пък земете някой с вас който разбира.

а 535 ми ти като си избираше кола да си беше зел някое по читаво.
това ми е много интересно, когато някой иска да кара бмв или нещо друго, купи някъв дръгел за 2000лв. и после цял живот по майстори, еми като си избирате коли пък земете някой с вас който разбира.
- popai
- младши ентусиаст
- 

- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
- the_gate
- ентусиаст
- 

- Кара: E38
абе вземи си мерцедес има мерник на капака  ,пък БМВ-то няма.И всеки собственик с мерцедес обичат да казват "мерцедес и всички останали"попитай ги защо ...и те незнаят
 ,пък БМВ-то няма.И всеки собственик с мерцедес обичат да казват "мерцедес и всички останали"попитай ги защо ...и те незнаят  

,пък БМВ-то няма.И всеки собственик с мерцедес обичат да казват "мерцедес и всички останали"попитай ги защо ...и те незнаят

сега първо :))
сега първо  )
)
Обиден съм за дръгела на дръгела сичко му е ново дал съм 2 пъти повече отколкото съм го взел за да не е дръгел и вече е по читаво от твоето 10 пъти
оттам на татък имам доста отдавна кола и то се мои си и съм ги карал много и продължително
няма друга като голиам и читав модел мерцедес говорим за определени модели и то стари !!!
мерцедес е кола за спокоино каране с неверотна возия, адски здрав и с много екстри визирам моделите купе след 94 та година и е класи с голям двигател преди 96 та
а бмв е за спортно каране свиква се и много напомня на голф мене ми напомня на ГТИ то ми не ми напомня нито на меро нито на пежото нито на никоя друга говворя откровено не заиадливо ...

)
)
Обиден съм за дръгела на дръгела сичко му е ново дал съм 2 пъти повече отколкото съм го взел за да не е дръгел и вече е по читаво от твоето 10 пъти
оттам на татък имам доста отдавна кола и то се мои си и съм ги карал много и продължително
няма друга като голиам и читав модел мерцедес говорим за определени модели и то стари !!!
мерцедес е кола за спокоино каране с неверотна возия, адски здрав и с много екстри визирам моделите купе след 94 та година и е класи с голям двигател преди 96 та
а бмв е за спортно каране свиква се и много напомня на голф мене ми напомня на ГТИ то ми не ми напомня нито на меро нито на пежото нито на никоя друга говворя откровено не заиадливо ...
- Penchev
- Сватбаря
- 

- Кара: Opel Zafira А OPC
			45 мнения
			 • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3