Активиране на Светещи мигачи US Style
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Активиране на Светещи мигачи US Style
Здравейте колеги, някой знае ли как да направя така, че мигачите ми да светят непрестанно заедно с фаровете? Колата ми е 740 2000г fecelift. Благодаря!
- Giovanni
- младши ентусиаст
-
Re: Активиране на Светещи мигачи US Style
Ползвайте търсачката моля. Има доста голяма тема относно това ето тук http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=35&t=352757&p=4043406#p4043406
И все пак зависи от лайт модула на колата, но съм почти сигурен, че вашия я поддържа тази функция поради годината на производство.
И все пак зависи от лайт модула на колата, но съм почти сигурен, че вашия я поддържа тази функция поради годината на производство.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Giovanni написа:Ползвайте търсачката моля. Има доста голяма тема относно това ето тук http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=35&t=352757&p=4043406#p4043406
по вереоятно е обратното виждал съм доста е38-ци тази година със стария модул където функцията я няма, там това което може да се пусне единствено са европейски светлини.
- aristocrat
- кандидат ентусиаст
-
На мен са ми слагали рингове и като пусна ринговете, мигачите светват, като едва ли е било нарочно направено, а по-скоро ми се струва, че ще липсва някакво реле... Можеш да помислиш нещо в тая насока. И аз съм фейс е38
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
aristocrat написа:На мен са ми слагали рингове и като пусна ринговете, мигачите светват, като едва ли е било нарочно направено, а по-скоро ми се струва, че ще липсва някакво реле... Можеш да помислиш нещо в тая насока. И аз съм фейс е38
Светвало ти е защото колата е решила , че са ти изгорели габаритите и ги замества с мигачите.
- aristocrat
- кандидат ентусиаст
-
Значи правилно съм се насочил, че липсва реле за напрежение, което да лъже, че габаритите са си там. Като най-елементарен вариант е колегата да пробва с лед габарити, които нямат достатъчно напрежение (да не са канбус) и да види дали няма да му светят мигачите при пуснати габарити. 

- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
Е38 фейслифт от първите... производство 23.10.1998

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- aristocrat
- кандидат ентусиаст
-
georgipass написа:
Е38 фейслифт от първите... производство 23.10.1998Активирани дневни светлини, дълги на 30 % + US-style...мигачи на 30 % , когато пуснеш на габарит
Модула незнам какъв точно е, дали LCM 2 или 3
Батко съм ти с една седмица. Моето е 16.10.98 в същия цвят

8 мнения
• Страница 1 от 1