Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от ryan83 » 12 Ное 2014, 22:33

Leon написа:
ryan83 написа:Доскоро вдигнах и работните тежести :D след някоя тренировка се чуствам много напомпан и озверял :mhihi: значи има ефект пък и станах по нацепен лошото е че не мога да кача кила засега а искам да кача поне 10 :twisted: Мисля да взема и гейнър. Ясно е че трябва повече да ям.. Вие какво може да предложите нещо ефективно за покачване на мускулна маса.

Повечето гейнери са захар в лъскава опаковка за много пари. Витарго-то пък е доста скъпо. Вдигни си калорийния прием от чисти храни и ще качиш, не са много хората, които поглъщат по 3-3500кал. и не качват. Сметни си базовия прием, увеличи го с 30% и постепенно си повиши приемът на калории до това ниво, за да не стресираш организма. И си проверявай кръвната захар от време на време. От гейнер вероятността да се омазниш е голяма, после пък трябва да чистиш, само си стресираш организма. Това с периоди на качване и чистене не го разбирам, честно казано...

Ок мерси :D Гейнърите знам че са скъпи..незнам не съм пил никога. Казвали са ми че ако искам да кача да си взема гейнър. Аз нямам нищо за чистене :mhihi: просто искам да кача още мускулна маса..сега се въртя около 63-4 кг и съм качил малко кила ама не съм мърдал нагоре, искам да стана поне 70 даже най-добре ще е до 80. Тоя калориен прием въобще незнам как да го следя. Ще гледам да си го следя вече. Значи казваш че от гейнър може да се омазня :( значи по-добре да не взимам..
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 12 Ное 2014, 23:08

ryan83 написа:
Leon написа:
ryan83 написа:Доскоро вдигнах и работните тежести :D след някоя тренировка се чуствам много напомпан и озверял :mhihi: значи има ефект пък и станах по нацепен лошото е че не мога да кача кила засега а искам да кача поне 10 :twisted: Мисля да взема и гейнър. Ясно е че трябва повече да ям.. Вие какво може да предложите нещо ефективно за покачване на мускулна маса.

Повечето гейнери са захар в лъскава опаковка за много пари. Витарго-то пък е доста скъпо. Вдигни си калорийния прием от чисти храни и ще качиш, не са много хората, които поглъщат по 3-3500кал. и не качват. Сметни си базовия прием, увеличи го с 30% и постепенно си повиши приемът на калории до това ниво, за да не стресираш организма. И си проверявай кръвната захар от време на време. От гейнер вероятността да се омазниш е голяма, после пък трябва да чистиш, само си стресираш организма. Това с периоди на качване и чистене не го разбирам, честно казано...

Ок мерси :D Гейнърите знам че са скъпи..незнам не съм пил никога. Казвали са ми че ако искам да кача да си взема гейнър. Аз нямам нищо за чистене :mhihi: просто искам да кача още мускулна маса..сега се въртя около 63-4 кг и съм качил малко кила ама не съм мърдал нагоре, искам да стана поне 70 даже най-добре ще е до 80. Тоя калориен прием въобще незнам как да го следя. Ще гледам да си го следя вече. Значи казваш че от гейнър може да се омазня :( значи по-добре да не взимам..

Има адски много готови хранителни режими в интернет и всичко ти е сметнато - калории, белтъчини, въглехидрати, мазнини и т.н. Гейнера го зарежи, само пари на вятъра.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 13 Ное 2014, 0:12

Аз съм много доволен от рибеното масло на Controlled Labs

http://fitness1.bg/orange-oxi-mega/

По концентрация е в пъти по добро от други марки.

Total Omega 3 - 2000 mg.

EPA - 800 mg.

DHA - 400 mg.

Mixed fatty acids - 800 mg.

Поздрави

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 13 Ное 2014, 1:55

Как си много доволен от това масло? Аз като съм пил такива неща никога не съм усещал реално някакъв ефект освен този на хартия. Ти какво точно усети като ефект колега? :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 13 Ное 2014, 9:22

Vanqu1sh написа:Маслото е рибено и Ultra Omega 3 е най-концентрираното. Днеска видях, че го има и в аптеката до нас (66лв за 180 хапчета). Аз си го поръчвам през iherb.com и идва около 30 долара.

Да, не бях обърнал внимание, че на снимката е Ултра Омега-3. Аз го вземам от healthstore, уж са вносители и трябва да е истинско.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320d sedan '04
Мечтае да кара: e46 CSL

Мнение от hotride » 26 Ное 2014, 9:39

Здравейте, искам да си взема велоергометър, в дните в които не ходя в залата да си правя кардио вкъщи, че зимата не става много за бягане на стадиона, а и имам проблеми с ахилесово сухожилие та по принцип не обичам да бягам. Тъй като нямам много място търся сгъваем, за да мога да си го прибирам. Та имал ли е някой допир до такъв, да не би да са някакви паянтави и да се разочаровам. В нета намерих този модел - http://www.emag.bg/veloergomet-r-sg-vaem-insportline-xbike-in-5729/pd/D1PBBMBBM/ и така ми хвана окото. Поздрави! :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 26 Ное 2014, 10:57

Зависи колко си тежък, но като цяло тези малките са паянтови. Обаче щом нямаш място, все с нещо трябва да направиш компромис.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hotride » 26 Ное 2014, 12:02

Забравих да напиша... 183 см., 85 кг. съм, а в спецификациите го дават, че е за хора до 100 кг. и височина 190 см., също пише маховик 1.75 кг. дали пък няма да ми е леко на 8ма степен, ще търся по големите магазини за да мога да си го пробвам като натоварване, че на този който въртя в залата нямам представа колко кг. се води. :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 26 Ное 2014, 16:53

Вземи най-евтиния и не го мисли.И аз като теб се колебаех за велоергометър. Е в крайна сметка си взех някакъв за 200 лева, мисля че беше най-евтиния. Е в крайна сметка го карах има няма 2-3 пъти и от тогава го използвам за закачалка в стаята ми. На дръжките удобно се закачат суитчери и якета, а на седалката ми стоят анцузи и други панталони хаха. Така че прецени дали ще ти е наистина от полза :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e46 320d Touring 150 к.с.
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от niki_future » 27 Ное 2014, 11:01

Колеги,
Как ви се струва вариант за изчистване Animal Cuts + Amino 2700 + ZMA. Целта е максимално изчистване на подкожни мазнини с минимална загуба на мускулна маса. Тренировките са 5 пъти седмично и всички мускулни групи се завъртат по два пъти + кардио 30 мин. след всяка тренировка. Хранителния режим е умерен, като въглехидратите са сутрин 70% и 30 % след тренировка.

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 27 Ное 2014, 11:30

niki_future написа:Тренировките са 5 пъти седмично и всички мускулни групи се завъртат по два пъти + кардио 30 мин. след всяка тренировка.

Как успяваш за 5 дена да завъртиш 2 пъти цяло тяло, че и всеки път кардио правиш. :conf: Дай по-конкретно за хранителния режим.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hotride » 27 Ное 2014, 12:01

Мен кътса ми се вижда пълен т*ашак, а подходих с толко големи очаквания. От 1 седмица го пия /даже коментирахме с колеги преди да го взема/. Първите 2-3 дена ме цепеше яко глава и малко корема ми бучеше. Сега вече все едно нищо не пия. При тренировките също не виждам промяна. Малко е гадно да гълташ 9 капсули, но се свиква. :kuku: Взел съм и 100% голд стандарт и ZMB6 за вечер преди лягане, а може би трябваше и fish oil. Ще видя като изпия целия пак кътс 21 дена дали ще има ефект, при мен основно корема искам да изчистя. Поздрави!

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 27 Ное 2014, 14:05

niki_future написа:Колеги,
Как ви се струва вариант за изчистване Animal Cuts + Amino 2700 + ZMA. Целта е максимално изчистване на подкожни мазнини с минимална загуба на мускулна маса. Тренировките са 5 пъти седмично и всички мускулни групи се завъртат по два пъти + кардио 30 мин. след всяка тренировка. Хранителния режим е умерен, като въглехидратите са сутрин 70% и 30 % след тренировка.

Ако искаш вземи си на биотех st5300 мн добри аминокиселини
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e46 320d Touring 150 к.с.
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от niki_future » 27 Ное 2014, 17:23

Какви парички са тези на Биотех?

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 27 Ное 2014, 17:24

24лв.120броя в сила с карта са 21лв.
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата