Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Re: iOS тема

Мнение от © » 09 Окт 2014, 14:37

Аз ви казвам как вървят ако решите да продавате. Дали си заслужава всеки сам преценява

Sent from my iPhone using Tapatalk

Потребител
Аватар
Кара: N52B25
Мечтае да кара: безаварийно
Детайли за колата: BMW E91 325XI, AUTOMAT, MPAK И МН ДРУГИ

Мнение от NASH » 09 Окт 2014, 14:50

Здравейте,

аз съм с 4S. След като обнових софтуера на 8.0.2 ми изчезна опцията "Personal Hot Spot". Някои друг има ли го този проблем и някои знае ли как може да се възстанови тази функция.

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 09 Окт 2014, 15:38

NASH написа:Здравейте,

аз съм с 4S. След като обнових софтуера на 8.0.2 ми изчезна опцията "Personal Hot Spot". Някои друг има ли го този проблем и някои знае ли как може да се възстанови тази функция.

https://discussions.apple.com/thread/6538632 :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се на вода

Мнение от frizzante » 09 Окт 2014, 15:45

След като колегата посочи решение на проблема ти, ще споделиш ли как се държи телефона с 8?

Sent from the черешата
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

Потребител
Аватар

Мнение от NASH » 09 Окт 2014, 15:49

alozavar написа:

https://discussions.apple.com/thread/6538632 :yes:

Благодаря много колега!

Потребител
Аватар

Мнение от NASH » 09 Окт 2014, 16:02

frizzante написа:

След като колегата посочи решение на проблема ти, ще споделиш ли как се държи телефона с 8?

Sent from the черешата

Оправих го, както е посочено в инструкциите в линка. Пробвах го всичко работи както преди. Отново благодаря за полезният линк.

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Мнение от bai_ILIA » 09 Окт 2014, 17:30

Lenco написа:
bai_ILIA написа: играх златна 6-ца
всъшност за мен това беше единствения недостатък на 5s спрямо клетата конкуренция
искам това да го видя с някоя китайска пластмасария

Типичен представител на ябълка-фен.
Със златен айфон, произведен "далеч" от Китай, нямащ идея, какво прави "клетата" конкуренция, поднесено на пИрфектен български :mhihi:

баДка, извинявай ако съм те засегнал с ироничните ми коментари за конкуренцията :D наистина съм типичния ябълкаджия - аз не се интересувам от хардуерни параметри, не чета 6м. преди да си купя нещо и не търся под вола теле...просто съм имал 3-4 айфонЯ и никога не са имали проблеми...излиза новия, взимаш го и така :ok: както казваш, прост съм ама щастлив. да, правен е в китай разбира се, но не е китайски...в крайна сметка андроида не е СВАК :mhihi:
Последна промяна bai_ILIA на 09 Окт 2014, 18:36, променена общо 1 път
"Чемодан, вокзал, Москва"

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 09 Окт 2014, 18:35

bai_ILIA написа:
Lenco написа:
bai_ILIA написа: играх златна 6-ца
всъшност за мен това беше единствения недостатък на 5s спрямо клетата конкуренция
искам това да го видя с някоя китайска пластмасария

Типичен представител на ябълка-фен.
Със златен айфон, произведен "далеч" от Китай, нямащ идея, какво прави "клетата" конкуренция, поднесено на пИрфектен български :mhihi:

баДка, извинявай ако съм те засегнал с ироничните ми коментари за конкуренцията :D наистина съм типичния ябълкаджия - аз не се интересувам от хардуерни параметри, не чета 6м. преди да си купя нещо и не търся под вола теле...просто съм имал 3-4 айфонЯ и никога не са имали проблеми...излиза новия, взимаш го и така :ok: както казваш, прост съм ама щастлив. да, правен е в китай разбира се, но не е китайски...в крайна сметка андроида не е СВАК :mhihi:

И аз се извинявам ако съм засегнал някой.
Няма, как да се сърдя, ако влезеш в някой магазин за телефони, и поставиш 5-та до Лумия 925, която ползвам ще разбереш, за какво говоря.
Няма смисъл да спорим за любовта на "бизнесмени", фолк диви и пъпчиви тинейджъри. Тези, които разбират, за какво иде реч, като използват ИОС-а са не повече от 10% от всички ползватели.
Нека не плюваме по всичко останало :bchug:

ПП: За да не стане грешка, не съм имал лична ябълка, отключвал съм 3 и 4, а 5 видях една от първите в България, "загубена" от премиерата на О2 в Англия.
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 09 Окт 2014, 19:36

Lenco написа:Няма смисъл да спорим за любовта на "бизнесмени", фолк диви и пъпчиви тинейджъри. Тези, които разбират, за какво иде реч, като използват ИОС-а са не повече от 10% от всички ползватели.

Aко замениш думичката ИОС-а с БМВ, пасва перфектно? Ама все още си го караш нали? :)
Последна промяна b00st на 09 Окт 2014, 22:48, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 09 Окт 2014, 21:39

b00st написа:
Lenco написа:Няма смисъл да спорим за любовта на "бизнесмени", фолк диви и пъпчиви тинейджъри. Тези, които разбират, за какво иде реч, като използват ИОС-а са не повече от 10% от всички ползватели.

Замени думичката ИОС-а с БМВ, о, пасва перфектно? Ама все още си го караш нали? :)

Да де ама повече от 90% хората си взимат телефони който не знаят как да ги използват какъвто и да е не можеш ли да го използваш пълноценно за какво ти е камери имат и по ефтините!

Sent from my iPhone using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Окт 2014, 22:04

Е вие пък го изкарахте някаква ебаси науката да ползваш телефон :mhihi: Особено пък ако не джейлваш какво толкова има в ползването на един Айфон и какво повече можеш да извлечеш с повече знания? Няма нищо по-сложно от на всеки друг телефон. Даже напротив, не знам дали защото съм му свикнал но нещата там ми изглеждат доста по-интуитивни от на Андроида.

Реално с Галаксито, което сега ползвам си върша на 99.9% същата работа, както и с Айфона преди. С тоя плюс, че батерията ми сега държи 4-5 дни някъде. Забравих последно кога съм го зареждал. Тва, щото направо ме ми се драйфа като го отворя от гадното му меню, дисплей и всичко и освен ако не е наложително да прочета някой мейл или да се обадя не го пипам изобщо.

Виж, ОСХ вече е друга работа. Линукс не съм ползвал и не знам как е, но Уиндоуса е едно пълно говно пред ОСХ.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 09 Окт 2014, 23:00

Не знам, ама през 5 страници се появява някой, който не е имал и 1 седмица айфон, обаче обяснява колко е зле :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 09 Окт 2014, 23:16

TNT написа:Не знам, ама през 5 страници се появява някой, който не е имал и 1 седмица айфон, обаче обяснява колко е зле :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Това според теб как се нарича комплексиран андройдер

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Мнение от Atsalov » 09 Окт 2014, 23:52

Как се носи новия 8.0.2 ли? ....УЖАС,толкова бъгове и рестарти не съм правил от използването си на apple,стана бавен ,изчезна както каза колегата по-горе хот спот,не ми показва най-отдолу когато търся име с търсачката(идва му къс екрана) и кой знае какво още. А толкова си го харесвах 4S-ката.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 10 Окт 2014, 0:05

Atsalov написа:Как се носи новия 8.0.2 ли? ....УЖАС,толкова бъгове и рестарти не съм правил от използването си на apple,стана бавен ,изчезна както каза колегата по-горе хот спот,не ми показва най-отдолу когато търся име с търсачката(идва му къс екрана) и кой знае какво още. А толкова си го харесвах 4S-ката.

Е си сам,на половинката си е на стария ос и ме е яд че упдейт ах моя адски навен стана

Sent from nokia 6310
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата