Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- paxtara
- кандидат ентусиаст
-
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Alexi написа:колега ако имаш още излишни пари дай малко и на мене
колега ако някой ден попаднеш в някакъв тип измама едвали ще ти е толкова весело,а няма застрахован човек да знаеш!!
Въпросният НИКОЛАЙ БОГДАНОВ има регистрирана фирма в Пазарджик ако някой го е чувал нека пише а иззлишните коментари си ги спестете !!!
BMW
- paxtara
- кандидат ентусиаст
-
- paxtara
- кандидат ентусиаст
-
iceblast написа:Еми ще си заведеш иск и готово, какъв е проблема?
това е първото което ще направя
BMW
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
То в България и документ да имаш, трудна работа...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
Е може и да не е такъв човека, все пак отметнал се е от една среща само (петък) и ти е казал понеделник. Ако и след това почва да провлачва вече, работата е ясна.
Гледам, че е продавал доста коли в продавалник, но после акаунта му е изтрит, не знам по каква причина. Попринцип като те размотават не удължават срока само с 1 работен ден ами със седмици.
- paxtara
- кандидат ентусиаст
-
iceblast написа:Гледам, че е продавал доста коли в продавалник, но после акаунта му е изтрит, не знам по каква причина. По принцип като те размотават не удължават срока само с 1 работен ден ами със седмици.
значи въпросният човек спря да си вдига телефонът цял ден, днес мистично си изтри профилът в OLX незнайно защо,аз всъщност в последствие му открих профила в OLX Niko_a беше ,от там ме откри друго момче от Пловдив който и той чака не една а 3 коли за утре но едвали ще ги видим някой ден.В моментът звъннах пак на Николай но ми вдигна жена която се казвала Мария сигурно е съвпадение че и тя е от Пазарджик но не познавала такова лице ,сега казвам ако чуете или срещнете такова име НИКОЛАЙ БОГДАНОВ пазете се !!!
BMW
paxtara написа:iceblast написа:Гледам, че е продавал доста коли в продавалник, но после акаунта му е изтрит, не знам по каква причина. По принцип като те размотават не удължават срока само с 1 работен ден ами със седмици.
значи въпросният човек спря да си вдига телефонът цял ден, днес мистично си изтри профилът в OLX незнайно защо,аз всъщност в последствие му открих профила в OLX Niko_a беше ,от там ме откри друго момче от Пловдив който и той чака не една а 3 коли за утре но едвали ще ги видим някой ден.В моментът звъннах пак на Николай но ми вдигна жена която се казвала Мария сигурно е съвпадение че и тя е от Пазарджик но не познавала такова лице ,сега казвам ако чуете или срещнете такова име НИКОЛАЙ БОГДАНОВ пазете се !!!
Абе то имена много могат да се измислят... ти видя ли му личната карта, че се казва така? Въпроса е, че на такива помияри не трябва да се вярва и първо да бъдат бити, после е***и и вече ако има някаква сделка да се действа

..Bayerische Motoren Werke..

- todorSTY
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530 XD
- Мечтае да кара: BMW M5 E60
Изчакай до вторник и ако не се обади директно в полицията с документа за капарото. Лошото е, че той там може и най-вероятно е описал фалшиви лични данни. Няма да е зле да дадеш описание, как изглежда, пък ако изровиш и снимка от някъде най-добре /но това надали ще успееш да направиш/. Направи му тук едно подробно описание, пусни го и във фейса. Няма да е зле да продължиш да търсиш кола по този начин, както и всички ние и твоите приятели и рано или късно пак ще го засечем и ще го намерим 

- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
Полоцията нищо няма да направи. По-добре се обърни към Господарите...
- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
Следи го в сайтовете, щом се занимава с такъв вид измами пак ще се появи. Прави му се един капан и после един ама много здрав бой, че да не може да "работи" дълго време
. От такъв човек не знам пари дали ще можеш да си върнеш защото трябва да излъже друг за ти върне на теб
.

- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
cocosas написа:Полоцията нищо няма да направи. По-добре се обърни към Господарите...
Много жалко е, но си е живата истина. Господари на ефира ще направят много повече

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Абе някой от вас обръщал ли се е някога към тези велики Господари, та им имате такава вяра? Хайде на бас, че не само няма да му помогнат, но дори и отговор с отказ няма да получи. Там се играе само с пари, връзки или нещо сензационно. Отивай в полицията и пускай жалба. Надали ще свършат нещо, но е по-добре от господари и подобни.