БМВ е60 "чек контрол"
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
БМВ е60 "чек контрол"
Моля за помощ.. Въпросният автомобил е БМВ 530д е60 2004 и днес реши, че трябва да направи следния проблем : Качвам се, паля и започват да се редят грешки, показващи че лампите на мигачите, фарове, стопове и всичко, каквото може да се покаже, не светят. Най - голямото учудване за мен е : светят абсолютно всички, без проблем, въпреки че "чек контролът" дава, че са изгорели. И постоянно се редуват и се сменят "изгорелите" лампи (поне по 10 - 15)? Ако някой има идея от какво е, с радост ще го изслушам! 

Последна промяна kiko553 на 13 Окт 2014, 0:03, променена общо 1 път
Re: БМВ е60 "чек контрол"
Ако е имало проблем с една от всичките по веригата е нормално да даде грешки поред на другите. При следващо палене би трябвало да не ти дава грешки, ако си оправил проблемната крушка.
Работата е там, че всички крушки си светят. Няма някоя, която да е изгоряла, но грешките не спират. Поне 10 - 15 и се сменят през, да кажем, 10 секунди и съответно колата ми го напомня с тази специфична "камбана"... постоянно.. :Д
- gevechanov
- Потребител
-
От скоро имам бмв-то и въпросът ми е -днес когато е запалих на таблото ми се показа символ ключ с черта върху него, и колата не иска да запали.А ключат не всеки път е отключва и заключва централно. Какво може да е? Днес запали след 3-та 4-та завъртане на ключа.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
kiko553 написа:Моля за помощ.. Въпросният автомобил е БМВ 530д е60 2004 и днес реши, че трябва да направи следния проблем : Качвам се, паля и започват да се редят грешки, показващи, че лампите на мигачите, фарове, стопове и всичко каквото може да се покаже, не светят. Най - голямато учудване за мен е - светят абсолютно всички, без проблем, въпреки че "чек контролът" дава, че са изгорели. И постоянно се редуват и се сменят "изгорелите" лампи (поне по 10 - 15)? Ако някой има идея от какво е, с радост ще го изслушам!
Колега а акумулатора и зареждането как са?
adovet написа:kiko553 написа:Моля за помощ.. Въпросният автомобил е БМВ 530д е60 2004 и днес реши, че трябва да направи следния проблем : Качвам се, паля и започват да се редят грешки, показващи, че лампите на мигачите, фарове, стопове и всичко каквото може да се покаже, не светят. Най - голямато учудване за мен е - светят абсолютно всички, без проблем, въпреки че "чек контролът" дава, че са изгорели. И постоянно се редуват и се сменят "изгорелите" лампи (поне по 10 - 15)? Ако някой има идея от какво е, с радост ще го изслушам!
Колега а акумулатора и зареждането как са?
Всичко е добре. Не ми е ясно как, но се оправи от само себе си (засега). Да се надяваме, че този проблем няма да се появи отново. Най - вероятно е било някаква грешка в софтуера.

6 мнения
• Страница 1 от 1