Как не трябва да паркираш....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Под мен има кафе и този начин на паркиране е всекидневие - ама намерих един начин да им правя мръсно - купих един таралясник за 200 лв и с него заех едно място, а до него съм оставил колкото да паркирам само аз. Иначе преди паркираха не само под ъгъл между две коли, но и паркираха успоредно между другите коли, паркирали перпендикулярно на улицата.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Колеги,влезте им в положение на хората,те не са паркирали,а са "оставили" колите,небрежно елегантно 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Това с паркирането е жесток проблем в нашия град!!Пред моя блок на какви паркирания съм бил свидетел просто не е истина.Онзи ден един съсед ме запуши и се наложи да излизам на задна през едни храсти където си издрах колата и т.н.Просто е време на курсовете освен на каране да започнат да ги учат и на паркиране!!
drift написа:Това с паркирането е жесток проблем в нашия град!!Пред моя блок на какви паркирания съм бил свидетел просто не е истина.Онзи ден един съсед ме запуши и се наложи да излизам на задна през едни храсти където си издрах колата и т.н.Просто е време на курсовете освен на каране да започнат да ги учат и на паркиране!!
Като спомена за обучение за паркиране, се сетих да подметна нещо. Онзи ден жената ми счупи огледалото, по простата причина, че не може да паркира ! Има книжка, но за паркинг е направо трагедия.
Споменаха, че ще има промени в начина на обучение, но според мен, не е до това дали можеш или не, а просто дали ти се отдава да си шофьор.
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Какво значи да ти се удава да си шофьор?
Като паркираш 50 пъти и да ти се удава, и да не ти се удава, ще се научиш, ако разбира се влагаш малко ум в тази работа.
Проблема е че не се учат на полигон с инструктор, ами сами между нашите коли.
Друг е въпроса дали искаш да се научиш, и дали като паркираш не говориш по телефона, или се занимаваш с други глупости.
А като толкоз не ти се удава, или не искаш да се научиш - ходи с градкия транспорт. Карането на авотмобил не е гъзария, а преди всичко отговорност и умение, и чак след това може да е гъзария.
Знам че е трудно да обясниш на жена си, че не се справя, но според мен ако отделиш 20 минути да й обясниш как се паркира и да й покажеш, уменията й ще се подобрят значително.
Като паркираш 50 пъти и да ти се удава, и да не ти се удава, ще се научиш, ако разбира се влагаш малко ум в тази работа.
Проблема е че не се учат на полигон с инструктор, ами сами между нашите коли.
Друг е въпроса дали искаш да се научиш, и дали като паркираш не говориш по телефона, или се занимаваш с други глупости.
А като толкоз не ти се удава, или не искаш да се научиш - ходи с градкия транспорт. Карането на авотмобил не е гъзария, а преди всичко отговорност и умение, и чак след това може да е гъзария.
Знам че е трудно да обясниш на жена си, че не се справя, но според мен ако отделиш 20 минути да й обясниш как се паркира и да й покажеш, уменията й ще се подобрят значително.
Последна промяна Georgieff на 25 Окт 2006, 16:46, променена общо 1 път
Touring & windsurf club
Georgieff написа:Какво занчи да ти се удава да си шофьор?
е това е проблема - за едни "ум" е едно, за други - друго. Те спират както им хареса и за тях това означава че са паркирали, тях не ги интересува нищо друго.
Преди време на един паркинг стоя близо до колата си. От дясната ми страна паркира кола (жена я кара) . Спира успоредно на мене, само дето ако си отвори вратата малко повече и ще ми удари колата. А от другата й страна има повече място. Можеше да спре посредата на това свободно място, ама тя спря както й хареса. Отидох и преди още да си е отворила врата я помолих да си мрадне колата малко по встрани - хем ще е по средата, хем ще може да си отвори спокойно вратата. Ако можеше да убива с поглед, вече щях да съм аут . Е, намести я колата

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
lllubo написа:Georgieff написа:Какво занчи да ти се удава да си шофьор?
е това е проблема - за едни "ум" е едно, за други - друго. Те спират както им хареса и за тях това означава че са паркирали, тях не ги интересува нищо друго.
Преди време на един паркинг стоя близо до колата си. От дясната ми страна паркира кола (жена я кара) . Спира успоредно на мене, само дето ако си отвори вратата малко повече и ще ми удари колата. А от другата й страна има повече място. Можеше да спре посредата на това свободно място, ама тя спря както й хареса. Отидох и преди още да си е отворила врата я помолих да си мрадне колата малко по встрани - хем ще е по средата, хем ще може да си отвори спокойно вратата. Ако можеше да убива с поглед, вече щях да съм аут . Е, намести я колата
Понякога си струва да понесеш убийствения поглед - следващия път ще се замисли като паркира така - ако не я беше накарал да се премести, винаги така щеше да си паркира - както й е по-лесно.
Touring & windsurf club
Re: Как не трябва да паркираш....
iceblast написа:Ето един мой комшия, как бе паркиралДобре, че съм на ти с маневри и шофиране, та успях да се измъкна без да го карам да слиза
![]()
Взимаш строителна пияна и им пълниш гарнетата...

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3