Някой чувал ли е за Тодор Пеевски, и какво мислите за него??
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Някой чувал ли е за Тодор Пеевски, и какво мислите за него??
НАправо чакам с нетърпение някой да каже нещо по въпроса...
НА първо време БАвареца

НА първо време БАвареца

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Сащия е но ни интересува сериозен ли е и как е като маистор щото ни наприказва едни чудесии за бмв-тата та свят да ти се завие. Иначе има два броя 635 . Като видяхме едната направо онемяхме и на снимка не сам вигдал по изродски тунинг
. А под капака V12, 19'' джаннти и BILSTEIN окачване, черна кожа. Другата му шестица са я взели да снимат некав филм.

напиши за чудесата - сигурен съм че колективното знание тука ще разграничи истината от семкарството
относно 635 sys v12 - немците едно време направиха няколко 635csi като тестове за 850i концепцията. от там и някои тунери сложиха 12ки във 6тици след като разбраха че има място и не е толкова сложно.
а билстейн-а е фабричен на тези коли (635csi) което ме кара да мисля че колата която си видял е 635csi със v12 конверсия. както и да я погледнеш- рядка е.

относно 635 sys v12 - немците едно време направиха няколко 635csi като тестове за 850i концепцията. от там и някои тунери сложиха 12ки във 6тици след като разбраха че има място и не е толкова сложно.
а билстейн-а е фабричен на тези коли (635csi) което ме кара да мисля че колата която си видял е 635csi със v12 конверсия. както и да я погледнеш- рядка е.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
За билщеина сам сагласен, че е сериен но този беше изродски колата я натиснах и тя не помрадна с повече от сантометар ,а оня ми се сме и вика , а бе тва е за писта ти как си мислиш че ше поддаде. А за двигвтела не е серииина 650 , каза че го е извадил от 7-ца .Аз пак ше ходя до него и ще го помоля да я снимам. Но в случаи че не успея имаше раздувки като на М3 Е30 преден споилер около педя напред ,две антикрила, коио старчеха над тавана ,борда на джантите беше над 5 праста Акулата беше удалжена доста. Каза че обмислял варянт да сложи М30 Б35 с турбо (320 кс.) А за цената на тоя двигател ме подгря с 4000 лв.
Някои ден ше слога тва чудо вав Е21 само дето ми липсват 4000лв. Междо другото тои каза че имал такава е21-ца ,но не издаржал диференцяла и висящия лагер
И 6-цата НЕ Е РЯДКА а 100000000% уникат , заради нея не сам спал 3 дни.

6 мнения
• Страница 1 от 1