Политическа.
Модератор: Общи модератори
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: Политическа.
drago_pavlov написа:За "мнозинството" вместо "българите" като цяло съм съгласен.thewolf написа:Ако ти беше прав, то нямаше да има този бунт и сваляне на комунистите. Сега е по-различно и вече хората не знаят как се прави революция. ..
Какъв бунт, каква революция???
Това в България не е никаква революция... Комунистите свалиха от власт главния комунист...
...щото много почна да поглежда на запад и по конкретно към дойчовците. И тва не се хареса на едни други.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Те за т'ва го утрепаха Луканов - щото се към дойчовците гледаше

Ubi dubium, ibi libertas
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
drago_pavlov написа:Истина доказана през вековете... Едва ли има друг народ с толкова много предатели в историята си...
Определено има неща, които се случват само в главата ти.
Нивото, на което познаваш държавата си и хората,с които съжителстваш, е показателно единствено за твоето сибствено ниво.
Тези на снимката също ли са като описаните от теб:

Те и много други са си оставили костите по земята, която тъпчеш и по която плюеш.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
вярно е,че политиката е разтегливо понятие и пътищата до и към нея са необятни,
тя винаги е разделяла хората и явно го прави и тук в тази тема.
апелирам към вас да смекчите тона и да помислите преди да изпяркате в поредния си пост някоя нова глупост.
напомням ви,че на събора или някое мероприятие ще се срещнете и ако тази тема бъде причина за поредното форумно кръвопролитие
то аз с удоволствие ще прекратя това като заключа темата
няма да ви пожелавам да се обичате,защото не сме в "море от любов" ама поне малко се уважавайте мама му стара.
доклада се разглежда от колегите
тя винаги е разделяла хората и явно го прави и тук в тази тема.
апелирам към вас да смекчите тона и да помислите преди да изпяркате в поредния си пост някоя нова глупост.
напомням ви,че на събора или някое мероприятие ще се срещнете и ако тази тема бъде причина за поредното форумно кръвопролитие

то аз с удоволствие ще прекратя това като заключа темата

няма да ви пожелавам да се обичате,защото не сме в "море от любов" ама поне малко се уважавайте мама му стара.
доклада се разглежда от колегите

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
_galio_ написа:Нивото, на което познаваш държавата си и хората,с които съжителстваш, е показателно единствено за твоето сибствено ниво.
Виж сега, за да остане темата отключена предлагам да не коментираш кой на какво ниво е... Особено от столчето на охраната в баката...
_galio_ написа:Тези на снимката също ли са като описаните от теб:
Тези на снимката, повечето са селяни с преклонена глава, които са избити заради възстанието на МАЛЦИНСТВОТО будни българи... Знаеш ли колко са участниците в Априлското възстание?
_galio_ написа:Те и много други са си оставили костите по земята, която тъпчеш и по която плюеш.
А участниците в българското опълчение знаеш ли колко са? СЕДЕМ ХИЛЯДИ души от 3 милиона население... Представи си какъв процент от населението са били готови да умрат за свободата си...
За разлика от теб (вероятно), аз съм наследник на един от тези 7000, така че не ми говори кой къде си е оставил костите и какво тъпча и плюя...
Последна промяна drago_pavlov на 07 Фев 2014, 17:37, променена общо 1 път
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
И какво анти-българско имаше в мнението на Д_П?
Че за голям срам и съжаление от 1300г история - 750г+ са под чуждо управление ,че действително процента борили се за свобода на фона на останалите е незначителен? Че и до ден днешен политиците ни се редуват да ни продават гъза и на запада или на изтока. И че българина като цяло не ежертвоготовен(да го кажем меко)
Не това е не е анти-българско - анти българско е да не си признаваш мъжки по-горните неща и да си затваряш очите за други и държавата ти да продължава да затъва. И като пиеш две ракии да се биеш у гърдите ,че някога преди 1000г. имало някакъв цар на три морета който населявал същата територия, ама колко общо имаш с тоя цар не е ясно. Да не стане като македонците дето твърдят, че Клеопатра и Александър Велики са македонци.
Не е моя работа и не искам да се меся, но темата е за заключване защото откакто е започнала се развива по следния начин:
Всички (т.е. 5те човека редовни участници)хулят политиката и един друг- без от това да има някакъв градивен смисъл
Ейсъра си агитира за ГЕРБ
Масово има нападки обиди и заклеймявания.
И най-вече въпреки всичко това- тази тема по никакъв начин не може да промени българската политическа действителност, а само става повод за нерви и загубено време.
Че за голям срам и съжаление от 1300г история - 750г+ са под чуждо управление ,че действително процента борили се за свобода на фона на останалите е незначителен? Че и до ден днешен политиците ни се редуват да ни продават гъза и на запада или на изтока. И че българина като цяло не ежертвоготовен(да го кажем меко)
Не това е не е анти-българско - анти българско е да не си признаваш мъжки по-горните неща и да си затваряш очите за други и държавата ти да продължава да затъва. И като пиеш две ракии да се биеш у гърдите ,че някога преди 1000г. имало някакъв цар на три морета който населявал същата територия, ама колко общо имаш с тоя цар не е ясно. Да не стане като македонците дето твърдят, че Клеопатра и Александър Велики са македонци.
Не е моя работа и не искам да се меся, но темата е за заключване защото откакто е започнала се развива по следния начин:
Всички (т.е. 5те човека редовни участници)хулят политиката и един друг- без от това да има някакъв градивен смисъл
Ейсъра си агитира за ГЕРБ
Масово има нападки обиди и заклеймявания.
И най-вече въпреки всичко това- тази тема по никакъв начин не може да промени българската политическа действителност, а само става повод за нерви и загубено време.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:44, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ами по въпросите за задължителното и електронното гласуване?
Какво ви е мнението,моето е че трябва да има задължително,но да се контролира от някоя немска фирма да речем,с голям авторитет че да не се манипулират резултатите.
За мен задължителното гласуване е добро,но пък има мисля че по-лесно ще се манипулира "ромският" вот,а именно,под предлог че е задължително и ги грози глоба,могат по-лесно да се закарат до урните и да им дадат по-малко пари,от колкото ако не е задължителен вота...
Какво ви е мнението,моето е че трябва да има задължително,но да се контролира от някоя немска фирма да речем,с голям авторитет че да не се манипулират резултатите.
За мен задължителното гласуване е добро,но пък има мисля че по-лесно ще се манипулира "ромският" вот,а именно,под предлог че е задължително и ги грози глоба,могат по-лесно да се закарат до урните и да им дадат по-малко пари,от колкото ако не е задължителен вота...
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
С каква глоба ще изплашиш циганин?????
какво ще му вземеш?на босия цървулите ли?
Видял ли си циганин да плаща данъци и глоби?
Онлайн гласуването е много по-важно,но никога няма да стане.Защото преди 3 години имаха файда да ни разрешат да се ''преброим'' онлайн на 3000 км от България,но никога не им е отървало и да гласуваме така
Онлайн гласуването е много по-важно,но никога няма да стане.Защото преди 3 години имаха файда да ни разрешат да се ''преброим'' онлайн на 3000 км от България,но никога не им е отървало и да гласуваме така

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Пичове, идеята задължителното гласуване е да вкара българите да гласуват , а не римляните, те и без това гласуват под команда. Онлайн колкото и да ни се иска никога няма да го допуснат 

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
rosendaal написа:С каква глоба ще изплашиш циганин?????
Не е важно дали ще му вземеш нещо,а да го изплашиш че ще му вземат нещо,освен това нали се сещаш,изложих си мотивите,по-лесно и по-малко ще им платят защото нали е задължително,що да не вземат и по 10 лева,също така баби,дедовци от някакви западнали крайща на България ще се извозват още по-организирано към урните.
Ще е сериозна битка между едните,другите и третите.
Има и друго,аз съм достатъчно възпитан че да отида и да пусна невалидна,някакси не ми се ще хем да отида,хем да е на празно,но за кого да пусна бюлетината,за мен на тоя етап няма достоен и сериозен кандидат,наказателни вотове не е решение за мен,до сега все на наказателни сме го карали..
Но това са моите виждания по въпроса,и все пак съм ЗА задължителното гласуване
- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
rosendaal написа:С каква глоба ще изплашиш циганин?????

Моето мнение е, че циганина мисли как да вземе най-бързо парите, без да мисли за последствията. Ходи го търси в Столипиново, да видиш какво ще ти се случи

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911

За мен трябва правителството да им предложи еднопосочен билет за държава на поне 1000км

- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
TNT написа::OT: В това Столипиново си правят каквото искат. Един приятел преди време бачкаше СОТ в тоя район... отиват по сигнал... гледат на ГПС-а има улица... гледат с очи... има къща![]()
![]()
Оказа се, че мангалите са си построили къща на улицата
![]()
За мен трябва правителството да им предложи еднопосочен билет за държава на поне 1000кми 50 евра джобни. Разходите бързо ще се избият от помощи или по-точно липсата им
Сериозно ли ве майна? На улицата?

И все пак, трябва нещо да се направи по въпроса, обаче избиращите ги винаги разчитат да бъдат на власт чрез избирателните гласове на малцинствата, заплатени разбира се. Те на тях гледат като "100% глас за мен", така че се съмняват да ги изгонят

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Задължителното гласуване ще е ефективно само в комбинация с бял вот - половината скамейки в парламента ще се опразнят...
В противен случай урните ще са пълни с невалидни бюлетини и ситуацията ще е абсолютно същата - дали негласувал или пуснал невалидна бюлетини все тая...
В противен случай урните ще са пълни с невалидни бюлетини и ситуацията ще е абсолютно същата - дали негласувал или пуснал невалидна бюлетини все тая...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.