Политическа.
Модератор: Общи модератори
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: Политическа.
Е.Димитров написа:..................
Интересно,след като повдигна въпроса за субсидиите,защо след като селското стопанство така щедро се субсидира и конкретно най-щедро последните 3 години,защо цените на тези продукти скочиха с над 30-40%,как така идват продукти от испания ,които са по-евтини,нали субсидията е именно това,да се подпомогне за да не е толкова скъпо,ето сега и зърнопроизводителите ,те пък взимат най-много пари и тая година пак недоволни....
Щедро се субсидира...кое селско стопанство и кои продукти (приличаш, ма може и да бъркам , на един мой колега дето така е надъхан от една структура на младите социалисти (тип потомствен), дето ся било яко..търсели млади специалисти

Сега обаче..да се върнем на новите "пичове"...за 2014-2020 са отредени близо 6млрд евра за селско стопанство

п.п. Волене К*во
Станишев: " Ако няма кворум...и най-вече към атака...ще отидем на предсрочни избори "
от днес...има кворум

протестите не намаляват, а заради проявеното упорство се увеличават и еволюират
който е тръгнал срещу народа никога не е побеждавал.
сряда обграждане на НС и практикуване на нов спорт "замери политик с плод и зеленчук"
четвъртък дъжда + Йовчев отблъсква протестиращи с по-голям диаметър на преградите
петък,протестиращите блокират всички улици до парламента с жива верига и коли
https://www.facebook.com/events/136440763224798/?ref=3
гледах как Йовчев се подхилваше няколко дни, вчера имаше кръв в очите, Кремъл не са доволни че крахът им е толкова скоро.
като знам какви сюрреалистични холивудски сценарии и капани са замисляни още през 1982г за свалянето на Чаушеску и тука миреше яко на филм.
сценаристите са Борисов и ... Доган
при 2-ма толкова силни играча умнинят ход е съюз, не война.
Доганя се досеща че ЕС никога няма да допусне повече руски своеволия, а не му се ходи в затвора за цанков камък.. назначават нетърпими фигури навсякъде, президента си оттегля доверието, браншовите организации, КРИБ, българската камара и всички други излизат - резултата столетницата е погребана
пускат и на хвърчащо листче че Доган е поръчал убийството на Борисов, така че никой дори да не му преминава мисъл че са комбина.
хич не се заблуждавайте че на сокола му дреме за ДПС, той там млади умни хора, които могат да мислят не пуска, за него е важно само да си харчи парите на спокойствие
добре изиграно. прекарани са гадния Серголет и дружинката му от бавноразвиващи се, КТБ, руснаците и ПЕС. така ли иначе турците мразят руснаци по дефаулт
историята показва че такива промени винаги са дирижирани внимателно с помощ от големите и сега няма да е по-различно. нали не мислите че те спят и чакат на случайността? ако беше така изобщо нямаше да ни вземат в ЕС. герб ако не се спънат, ще се развият като истинска дясно-центристка партия, като такива които са изградили Германия, Италия, Испания и те тва ще е с историческият преход в страната, а ЕС ще затвърди границите си.
п.с за димитров имам един документ по повод че запада ни иска само "консуматори". Да те искат да им купуваме колите и да ходим при тях на почивка, но искат с изкарани пари в България да го правим, а не да им подбиваме пазара на труда, не е далече от логиката.

сряда обграждане на НС и практикуване на нов спорт "замери политик с плод и зеленчук"
четвъртък дъжда + Йовчев отблъсква протестиращи с по-голям диаметър на преградите
петък,протестиращите блокират всички улици до парламента с жива верига и коли

гледах как Йовчев се подхилваше няколко дни, вчера имаше кръв в очите, Кремъл не са доволни че крахът им е толкова скоро.
като знам какви сюрреалистични холивудски сценарии и капани са замисляни още през 1982г за свалянето на Чаушеску и тука миреше яко на филм.
сценаристите са Борисов и ... Доган

Доганя се досеща че ЕС никога няма да допусне повече руски своеволия, а не му се ходи в затвора за цанков камък.. назначават нетърпими фигури навсякъде, президента си оттегля доверието, браншовите организации, КРИБ, българската камара и всички други излизат - резултата столетницата е погребана

хич не се заблуждавайте че на сокола му дреме за ДПС, той там млади умни хора, които могат да мислят не пуска, за него е важно само да си харчи парите на спокойствие

п.с за димитров имам един документ по повод че запада ни иска само "консуматори". Да те искат да им купуваме колите и да ходим при тях на почивка, но искат с изкарани пари в България да го правим, а не да им подбиваме пазара на труда, не е далече от логиката.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:04, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Извинявам се за
Хахаха,руснаци,кремъл,кгб-някога...Това малко като илюминатите и конспирациите с тях
Ако реши путин,както е диктатор и заповяда на който и да е олигарх (защото там най-вероятно може да става така),да бръкне в джоба си и с джобните пари просто да купи мижавата ни държава,точно за 2 месеца ще я купят като стой та гледай като имоти,бизнеси и всичко,ако пък реши че нещо държавата не го кефиме ,хич няма да се напъва с подмолни зад кулисни действия,просто дава нареждане и завъртат крана на газ и петрол и ние за 4 месеца ще си затворим държавата,та ако ще да се оплачем на който и да искаме поп,папа или каквато служба докопаме.
Цялата игра е на местно ниво,цялата хватка са еврофондове,усвояване,строителство (от там се изкарват милиони без много напъване),да не мислите че някой от бсп,дпс,атака или герб му пука какво ще става в държавата,играта е държавата да се крепи на някакви минимални изисквания от ЕС ,за да може да се набиват пари и съответно да се усвояват,пък и когато един народ е беден,то той по принцип има минимални изисквания,често образователният ценз е на ниско ниво,което е гаранция за по-лесно манипулиране и съответно-управление.

Хахаха,руснаци,кремъл,кгб-някога...Това малко като илюминатите и конспирациите с тях

Ако реши путин,както е диктатор и заповяда на който и да е олигарх (защото там най-вероятно може да става така),да бръкне в джоба си и с джобните пари просто да купи мижавата ни държава,точно за 2 месеца ще я купят като стой та гледай като имоти,бизнеси и всичко,ако пък реши че нещо държавата не го кефиме ,хич няма да се напъва с подмолни зад кулисни действия,просто дава нареждане и завъртат крана на газ и петрол и ние за 4 месеца ще си затворим държавата,та ако ще да се оплачем на който и да искаме поп,папа или каквато служба докопаме.
Цялата игра е на местно ниво,цялата хватка са еврофондове,усвояване,строителство (от там се изкарват милиони без много напъване),да не мислите че някой от бсп,дпс,атака или герб му пука какво ще става в държавата,играта е държавата да се крепи на някакви минимални изисквания от ЕС ,за да може да се набиват пари и съответно да се усвояват,пък и когато един народ е беден,то той по принцип има минимални изисквания,често образователният ценз е на ниско ниво,което е гаранция за по-лесно манипулиране и съответно-управление.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
бях се зарекъл да не пиша, ма колегата най-отгоре ме амбицирА със субсидиите
значи с няколко думи ще разкажа за едно цигане, картофо-производител през миналите 2 години, зад родната ми къща в провинцията....
момчето бизнесменЪ разора 50-на декара със собственото си тракторче, и разхвърля картофи с никакви качества, абе в района ги дават на стоката такива ситнори...
обаче природата си знае своето, и въпросните картофи израстнаха, в който момент се взимат
и субсиддиите
през есента никой никаква продукция не е събирал от въпросните ниви
... нито ги е обработвал по някакъв начин
през миналата година пролетта изора пак с тракторчето, и нищо не ся, защото имаше картофи в земята, и те израстнаха отново
с което си взе субсидиите
... есента по познатия начин нищо не се прави
таз година не изора даже, предполагам не е вече картофо-производител
а... субсидиите... не е една , а две в района... за картофо-производител се дават 180лв на декар + 45лв земеделска субсидия...
та така "произвеждаме"
... и рупаме френски фуражни картофи

значи с няколко думи ще разкажа за едно цигане, картофо-производител през миналите 2 години, зад родната ми къща в провинцията....
момчето бизнесменЪ разора 50-на декара със собственото си тракторче, и разхвърля картофи с никакви качества, абе в района ги дават на стоката такива ситнори...
обаче природата си знае своето, и въпросните картофи израстнаха, в който момент се взимат

през есента никой никаква продукция не е събирал от въпросните ниви

през миналата година пролетта изора пак с тракторчето, и нищо не ся, защото имаше картофи в земята, и те израстнаха отново

с което си взе субсидиите

таз година не изора даже, предполагам не е вече картофо-производител

а... субсидиите... не е една , а две в района... за картофо-производител се дават 180лв на декар + 45лв земеделска субсидия...
та така "произвеждаме"

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring

Е да ама зърнодобива цъфти и връзва...и пак рупаме фуражен хляб.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
По голема кражба от тия земеделски субсидии няма.Качествената българска земеделска продукция се изнася .На нейно място влизат боклуци от всевъзможни дестинации и се продават пак на същите високи цени.А за цените - не съм чул за производител да е намалил цената с размера на субсидията.Това си е бонус отгоре - нещо като премия за участие.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Не мина и месец и вече съм убедих( не че преди не бях), че това е най-лошото нещо което можеше да се случи на България - премиер с конци на ръкавите и луд с имунитет. 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Ми имат още няколко дена,най-много месец,каквито глупости направят-до там,на изборите атака е под водата,бсп и те там са някъде,дпс за съжаление имат твърд електорат и ако не се промени нещо по изборният кодекс,пак ще вържат 10% и колелото се завърта отново-връщат се старите олигарси от герб и положението ще си остане същото,никакъв напредък,цените нагоре и тн.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Ми имат още няколко дена,най-много месец,каквито глупости направят-до там,на изборите атака е под водата,бсп и те там са някъде,дпс за съжаление имат твърд електорат и ако не се промени нещо по изборният кодекс,пак ще вържат 10% и колелото се завърта отново-връщат се старите олигарси от герб и положението ще си остане същото,никакъв напредък,цените нагоре и тн.
Няма как да е същото, стига сте го повтаряли това. Ако червените боклуци хвърлят оставка, това ясно ще значи, че в тази държава хората започват да се събуждат, и че всяко правителство може да бъде свалено без кръв и безредици. Ако пак се правят такива договорки и следващите ще бъдат изметени. Лошото е че на бай ахмет, парите надали ще му свършат скоро и ще си пазари мангали още дълго време. Затова на следващите избори всички пред урните! И за най-неизвестните да гласувате пак ще е по-добре от невалидна бюлетина или негласуване.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Ми това вече се е случвало-1997 година всички скачахме дето не са червени,изметаха се бсп и...какво точно стана и каква е разликата преди и сега...То разбирам да е за сефте...
Димитров нали знаеш че при нови избори сега, герб ще разгънат максималният си потенциален електорат и ще надминат резултатите си от 2009? затова се пънат толкова от бсп/дпс, че ще видят какво значи истински реваншизъм, защото герб протегна ръка, а те им се изхрачиха в лицето.
+ тва не мисля че мнението ти е много обективно, защото имаш слабости към бсп и не са 1 или 2-ма които са ти го казвали
иначе нещата са прости за всеки непристрастен, за 20г БСП имат 3195 управленски дни, ДПС 3581, НДСВ 2925, СДС 1943, ГЕРБ 1325.
за този латино-американски преход някой носи вина и фактите говорят, че най-малка вина имат герб.
олигарси, олигарси колко да са олигарси? Кажи с какви договори ощетиха държавата? Като им додадоха щафетата само БДЖ имаше 840 млн дългове, енергетика пред колапс, спрени еврофондове и където пипнеш "издиша". факт е че направиха грешки, едно е грешки, друго е целенасочено да грабиш от народа. да не споменаваме колко внедрени червени клетки имаше при герб, както при СДС за да ги саботират.
не сме 1991-ва, смени плочата и бъде обективен, иначе звучиш като станишев, а той май има някакво психическо отклонение. за тия 3195 дни и внедрените червени в СДС, ВМРО, всички НПО-та, граждански организации и дори червени синдикати, кнсб, телевизии медии, съд и т.н хората с право викат червени боклуци и това ще продължи още дълго дълго време и ще е синоним на предател и боклук. не може да няма невинни, най-много са управлявали бсп и дпс и днеска пак, а резултата дори не ме учудва http://dnes.dir.bg/news/bulgaria-es-Ger ... r-14293398
п.с Русия може да ни врътне кранчето на нас, но индиректно го прави на ЕС.. 18 трилиона срещу 2, не мисля че имат ползва да затворят вратите пред себе си, не са СССР.
+ тва не мисля че мнението ти е много обективно, защото имаш слабости към бсп и не са 1 или 2-ма които са ти го казвали

иначе нещата са прости за всеки непристрастен, за 20г БСП имат 3195 управленски дни, ДПС 3581, НДСВ 2925, СДС 1943, ГЕРБ 1325.
за този латино-американски преход някой носи вина и фактите говорят, че най-малка вина имат герб.
олигарси, олигарси колко да са олигарси? Кажи с какви договори ощетиха държавата? Като им додадоха щафетата само БДЖ имаше 840 млн дългове, енергетика пред колапс, спрени еврофондове и където пипнеш "издиша". факт е че направиха грешки, едно е грешки, друго е целенасочено да грабиш от народа. да не споменаваме колко внедрени червени клетки имаше при герб, както при СДС за да ги саботират.
не сме 1991-ва, смени плочата и бъде обективен, иначе звучиш като станишев, а той май има някакво психическо отклонение. за тия 3195 дни и внедрените червени в СДС, ВМРО, всички НПО-та, граждански организации и дори червени синдикати, кнсб, телевизии медии, съд и т.н хората с право викат червени боклуци и това ще продължи още дълго дълго време и ще е синоним на предател и боклук. не може да няма невинни, най-много са управлявали бсп и дпс и днеска пак, а резултата дори не ме учудва http://dnes.dir.bg/news/bulgaria-es-Ger ... r-14293398
п.с Русия може да ни врътне кранчето на нас, но индиректно го прави на ЕС.. 18 трилиона срещу 2, не мисля че имат ползва да затворят вратите пред себе си, не са СССР.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
acer
Ох,какво да ти кажа,ако имах слабост към бсп-щях да гласувам,ама нали хората не са много умни и като кажа че съм ПРОТИВ герб,ме слагат че подкрепям бсп...Те това е голяма част от хората ,глупави и повърхностни и за това сме в това положение.
Та такива ми ти работи,аз ако имам избор между грозни жени-не избирам никоя...какво,това педал ли ме прави?!
Казвам си че може и да има умни хора...ама рядко са май...
Ох,какво да ти кажа,ако имах слабост към бсп-щях да гласувам,ама нали хората не са много умни и като кажа че съм ПРОТИВ герб,ме слагат че подкрепям бсп...Те това е голяма част от хората ,глупави и повърхностни и за това сме в това положение.
Та такива ми ти работи,аз ако имам избор между грозни жени-не избирам никоя...какво,това педал ли ме прави?!
Казвам си че може и да има умни хора...ама рядко са май...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Добре, тогава да кажем, че с постовете си оставяш такова впечатление. Да кажем, че за теб БСП>ГЕРБ
, но пак са зле
При мен е обратното
Ако 1-2-3 ти казват така... може и да бъркат, но общо взето във всеки оставяш такова впечатление
Няма лошо, но го отричаш 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Моето мнение се припокрива с това на Acer. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите