Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
© написа:GPS антената върви с устройството, но тунера се продава отделно, ако въобще го има наличен. Иначе хваща mpeg4 програми, с HD не съм го пробвал, защото тогава нямаше, но мисля че няма да има проблем. В момента като минимум се хващат БНТ, БНТ2, ТВ7, Нюз7 (HD), БТВ, НоваТВ, БНТ HD, би трябвало и БНТWorld, но за последната не съм сигурен. В София програмите трябва да са поне с 5-6 повече. Това е ако имате хубави антени
Колега, можеш ли да посочиш точно кой DVB тунер ползваш и каква антена точно (ако имаш линкове най-добре)

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
ако ще го ползваш на Dinavin устройство, най-добре си вземи техния тунер за 139 паунда. Малко дървен софтуер, но се свързва с техния интерфейсен кабел и няма смущения. Имах такъв около година, но след това отказа видеото и няма оправяне (китайска работа)
После взех друг китайски, свързах го през aux входовете, но устройството започна да издава паразитни шумове. На друга кола с оригинална навигация въпросния тунер работи идеално, никакви шумове, което ме навежда на мисълта, че все пак виновният е бил Dynavin
Тунера е този http://www.ebay.com/itm/HDMI-Car-Mobile ... 7675.l2557 Сложих двете антени, обаче се оказа, че съм ги лепнал върху стъклата с антените за радиото и започнаха да си пречат, та сега ще им търся място на вън
Не мога да кажа, че хваща идеално навсякъде, но горе долу се гледа. Например от Пазарджик до след Пловдив някъде до Поповица хваща без особени прекъсвания. Между високи сгради в града обаче прекъсва .. зависи. В София не знам как ще е
После взех друг китайски, свързах го през aux входовете, но устройството започна да издава паразитни шумове. На друга кола с оригинална навигация въпросния тунер работи идеално, никакви шумове, което ме навежда на мисълта, че все пак виновният е бил Dynavin
Тунера е този http://www.ebay.com/itm/HDMI-Car-Mobile ... 7675.l2557 Сложих двете антени, обаче се оказа, че съм ги лепнал върху стъклата с антените за радиото и започнаха да си пречат, та сега ще им търся място на вън

Не мога да кажа, че хваща идеално навсякъде, но горе долу се гледа. Например от Пазарджик до след Пловдив някъде до Поповица хваща без особени прекъсвания. Между високи сгради в града обаче прекъсва .. зависи. В София не знам как ще е
- MmBoKo
- Потребител
-
- Кара: Е46 320D 99'
Здравейте колеги,
От днес вече и аз съм с Dynavin с Андроид , без тв тунер... ще го тествам няколко дни , след което ще напиша впечатления и най - вече въпроси
П.п. Темата е супер ! Keep up the good work !
От днес вече и аз съм с Dynavin с Андроид , без тв тунер... ще го тествам няколко дни , след което ще напиша впечатления и най - вече въпроси

П.п. Темата е супер ! Keep up the good work !
- kalkana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci
Колеги, реших да слагам Dynavin и аз, някой може ли да ми каже в Стара Загора дали има кой да го монтира ?
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Здравейте колеги,
Извинявам се за глупавите въпроси, но четох, четох и още повече се заблудих.
Ползвам DYNAVIN за е39. Искам да си сложа IGo навигационна карта на България, но незнам от къде да я дръпна и как да я запиша на Микро СД картата.
Ако някой колега има упътствия моля да ги сподели!
Благодаря предварително
Извинявам се за глупавите въпроси, но четох, четох и още повече се заблудих.
Ползвам DYNAVIN за е39. Искам да си сложа IGo навигационна карта на България, но незнам от къде да я дръпна и как да я запиша на Микро СД картата.
Ако някой колега има упътствия моля да ги сподели!
Благодаря предварително
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- kalkana
- кандидат ентусиаст
-
Отказах се от Дайнавина, и съм много доволен. След смяна и на всички колони, ефекта е уау
.
http://www.pioneer.eu/eur/products/25/1 ... /page.html
Личното ми мнение, е че е е по-добър вариянт от Дайнавин, най-малкото свири много по добре от дайнавина, да не говорим за другите екстри. Няма навигация, но лично според мене навигацията е ненужна екстра, нещо което никога няма да използвам.

Личното ми мнение, е че е е по-добър вариянт от Дайнавин, най-малкото свири много по добре от дайнавина, да не говорим за другите екстри. Няма навигация, но лично според мене навигацията е ненужна екстра, нещо което никога няма да използвам.

- Burnar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 M550D LCI
- Детайли за колата: Champagner quarz metallic
Колко парички ти легна всичко? 

- desoxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 touring
Правилния избор,колега!Аз съм със същия плеър,монтирах си го преди година + смяна на всички говорители и вграждане на събуфер в пода на багажника и ефекта е 

- kalkana
- кандидат ентусиаст
-
1835лв ми стъпа всичко, всичко е Pioneer от висок клас някакъв, не съм особено запознат.Цялата манипулация ми я направиха в кар аудио сервиз на Pioneer, много културно си свършиха работата хората.939лв е мултимедийната система, обаче пластмасата която се слага за да се монтира е 219лв, и за да има този оригинален вид, иначе са възможни всякакви преработки вероятно, за по-малко пари. В крайна сметка идва малко по-тънко от дайнавина, и според мене го превъзхожда. И все пак не е някакъв китаец, а е Pioneer, възможно е и да има по евтини алтернативи на други марки, не съм се интересувал особено. Модела на специално този плеяр е от тази година, така че колега може би си с някой подобен плеяр, но си прав че ефекта е много добър. За сравнение оригиналния харман кардон в Е46 не струва.
Иначе скоро съм предвидил и едно събуферче на мястото на подлакътника, но да видим
.
Нещо такова

Иначе скоро съм предвидил и едно събуферче на мястото на подлакътника, но да видим

Нещо такова
- todor kerin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: С 45-ти номер
Малко седи като подарено,но си заслужава с оглед,качеството на звука.Тези дни също обмислях варианта за този модел на Pioneer,тъй като Dynavin-а направо ме отвръщава-глупав еквалайзер като на касетофон от 90-те,да не говорим ,че качеството на звука е като на грамофон
,пък и вечер го гася,защото дори със намалена подсветка до край,пак ми вади очите....,менютата са като от игра Терминатор
А бе трагедия и тоо на висока цена,бягайте далеч,ако обичате качествен звук... 

- kalkana
- кандидат ентусиаст
-
todor kerin написа:Малко седи като подарено,но си заслужава с оглед,качеството на звука.Тези дни също обмислях варианта за този модел на Pioneer,тъй като Dynavin-а направо ме отвръщава-глупав еквалайзер като на касетофон от 90-те,да не говорим ,че качеството на звука е като на грамофон,пък и вечер го гася,защото дори със намалена подсветка до край,пак ми вади очите....,менютата са като от игра Терминатор
А бе трагедия и тоо на висока цена,бягайте далеч,ако обичате качествен звук...
Донякъде си прав за начина по който стои, но аз лично много бързо свикнах с визията и сега дори я харесвам повече. И за всичко останало си прав, междодругото Дайнавина и този плеяр са 7 инчови, както нали и оригиналната навигация, и затова разликите са минимални с оригиналния вид, и определено си заслужава, пред Дайнавина. А иначе лично мене ако питате логично тая щуротия дето я направих струва 15-20% от цената на цялата кола и от гледна точка на това, че е само музика е пълна щуротия

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
219лв за тая адапторна пластмаска която тежи 40 грама? 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
така са, особено ако ги купуваш от магазин. Предполагам включва кит за изрязване на разни вътрешности
- kalkana
- кандидат ентусиаст
-
© написа:така са, особено ако ги купуваш от магазин. Предполагам включва кит за изрязване на разни вътрешности
Да, с упътване идва, наистина монтажа не е никак лесен. Може и без пластмасата, да се правят свободни съчинения с монтажа, но без такива на мойто BMW

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
kalkana написа:Отказах се от Дайнавина, и съм много доволен. След смяна и на всички колони, ефекта е уау.
Има опция за GPS, също така за камера и тв!

Добре дошъл в светът на качественият звук.

Стана ми интересно... предните говорители и пищялки, с филтри ли ти ги вързаха или директно за пайнера?